• شنبه / ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ / ۲۲:۴۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402052818052
  • خبرنگار : 50176

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری:

سازمان‌های مردم‌نهاد برای حل معضلات اجتماعی لرستان برنامه ارائه دهند

سازمان‌های مردم‌نهاد برای حل معضلات اجتماعی لرستان برنامه ارائه دهند

ایسنا/لرستان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: سازمان‌های مردم‌نهاد برای حل معضلات اجتماعی استان برنامه ارائه دهند.

احسان یاوری امروز ۲۸ مرداد در جلسه هم‌اندیشی با مسئولین تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد لرستان که در سالن شماره ۲ جلسات استانداری استان برگزار شد، شرط تحقق مردم‌سالاری دینی را حضور فعالانه همه اقشار مردم در عرصه‌های اجتماعی و به‌ویژه در حاکمیت و حکمرانی عنوان کرد و افزود: بخش بسیار مهم تحقق مردم‌سالاری حضور مردم در حل مسائل است.

وی تصریح کرد: در نظام مردم‌پایه، هم باید مدیران از میان مردم انتخاب شوند و هم مسائل، مشکلات و چالش‌ها با حضور مردم حل شوند و برای تحقق این مقوله سازمان‌ها و تشکل‌های مردمی، مهم‌ترین رکن هستند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم نظامی پیشرو، مقتدر و در مسیر پیشرفت داشته باشیم باید به مردم و به‌ویژه تشکل‌های مردم‌نهاد توجه کنیم و نقش این تشکل‌ها را در حاکمیت و حکمرانی در حل مسائل اجتماعی پررنگ کنیم.

یاوری به ظرفیت عظیم لرستان در حوزه مشارکت‌های اجتماعی اشاره کرد و افزود: موارد متعددی از مشارکت‌های اجتماعی در حل مسائل اجتماعی در تاریخ و فرهنگ بومی لرستان و زاگرس‌نشینان وجود دارد و می‌تواند که یک فرصت فوق‌العاده برای ساماندهی و استفاده از ظرفیت گروه‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌نهاد برای حل مسائل و مشکلات مردم و جامعه باشد.

وی با اشاره به این‌که امنیت پایدار از میان مردم رشد می‌کند و هرچه سرمایه اجتماعی  بالاتر برود به تبع آن، امنیت اجتماعی نیز بالاتر می‌رود، اضافه کرد: تشکل‌های مردم‌نهاد پشتیبان و مقوم امنیت هستند و می‌توانند از بحران‌های اجتماعی جلوگیری کنند.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با تاکید بر این‌که تشکل‌های مردم‌نهاد برای آموزش و تربیت، محرومیت‌زدایی، بحران‌های اجتماعی، جوانی جمعیت، استقرار و قوام خانواده به‌صورت جدی ورود پیدا کنند و برنامه ارائه دهند، ادامه داد: با حضور و مشارکت سازمان‌های مردم‌نهاد مسائل و معضلات اجتماعی استان قابل‌حل است.

یاوری با اشاره به این‌که تشکل‌های مردم‌نهاد حزب سیاسی نیستند، بیان کرد: این تشکل‌ها می‌توانند در تبیین ضرورت انتخابات، انتخاب اصلح، مطالبه‌گری از نمایندگان برای دغدغه‌های اجتماعی نقش‌آفرینی داشته باشند و برای افزایش مشارکت اجتماعی و ایجاد مجلسی قوی کمک‌کننده باشند.

گفتنی است، در این جلسه هر یک از نمایندگان تشکل‌های مردمی ضمن تشریح عملکرد خود به بیان چالش‌ها و مشکلات پیش‌روی مجموعه خود پرداختند و خواستار رفع و پیگیری آن شدند.

همچنین بازتاب رسانه‌ای فعالیت‌های انجمن‌های مردم‌نهاد، تعامل بیشتر بین مدیران و تشکل‌های مردم‌نهاد، استفاده از ظرفیت این تشکل‌ها در زمینه برگزاری کارگاه‌های آموزشی و آسیب‌شناسی معضلات اجتماعی استان، ساماندهی حیوانات ولگرد از سوی دستگاه‌های تخصصی از جمله موارد عنوان شده در این جلسه بودند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha