مجید یوسفینوید در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر کار کارشناسی پروژه توسعه بام نهاوند در حال انجام است و برآورد اولیه برای اعتبار این پروژه ۴۰۰ میلیارد تومان بوده که ۸۰ میلیارد آورده شهرداری و ۳۲۰ میلیارد تومان آورده سرمایهگذار است.
وی افزود: بودجه شهرداری نهاوند در سال ۱۴۰۱، ۸۰ میلیارد تومان و بودجه امسال شهرداری ۱۶۴ میلیارد تومان است که اعتبار این پروژه دو برابر بودجه شهرداری در سال ۱۴۰۲ است و پس از اتمام کارهای کارشناسی این پروژه برای جذب سرمایهگذار فراخوان میزنیم.
یوسفینوید تصریح کرد: آسفالت راههای دسترسی بام نهاوند، تأمین آب، نگهداری و تأمین روشنایی این مکان باعث شده است که بام نهاوند به یک مکان امن گردشگری تبدیل شود و هیچ روزی این مکان خالی از گردشگر نیست.
وی با بیان اینکه بام نهاوند از ظرفیتهای مهم گردشگری شهر است و گردشگران غیربومی هم از این مکان استقبال خوبی دارند، اضافه کرد: در صورتی که این پروژه اجرا شود، در غرب کشور بینظیر خواهد بود و با وارد شدن پروژه به فاز سرمایهگذاری، شهرداری نیز به صورت سود مشارکت وارد میشود.
به گفته یوسفینوید، اجرای این پروژه شامل احداث شهربازی، سورتمه ریلی، تیرول، بانجی جامپینگ، تعادل هوایی یا رنجر، خانه کودک، رستوران و ... است و همه امکاناتی که در حوزه تفریحی و گردشگری برای گروههای سنی مختلف جذبه خواهد داشت، در آن احداث خواهد شد.
با توسعه آرامستان تا ۱۰ سال آینده برای تدفین مشکلی نخواهیم داشت
شهردار نهاوند در ادامه به پروژه توسعه آرامستان شهر نهاوند اشاره کرد و گفت: در بحث آرامستان با توجه به اهمیت موضوع مشکلات فراوانی از قبیل ساخت قبرها، روشنایی، تأمین آب، نصب دوربین مداربسته در آرامستان و در قطعه شهدا، نصب پرچم روی قبور شهدا را داشتیم که خوشبختانه همه این مشکلات را حل کردیم و فرهنگسرای شهدا که چند سال بلاتکلیف بود را به اتمام رساندیم و قطعه مشاهیر را نیز اضافه کردیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر مساحت این آرامستان ۱۰ هکتار است که با تنظیم قرارداد با مالکان مجاور این آرامستان در نظر داریم حدود ۴.۵ هکتار فضای آرامستان را توسعه دهیم و پنج هکتار معارض قبلی برای این مکان داریم که در حال حل شدن است و در مجموع برای این پروژه ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفتهایم.
یوسفینوید تأکید کرد: در صورتی که طرح توسعه آرامستان به سرانجام برسد تا ۱۰ سال آینده این آرامستان تعیینتکلیف میشود و برای تدفین مشکلی نخواهیم داشت.
وی پارک صخرهای دوخواهران را از دیگر پروژههای مهم و قابل توجه شهر نهاوند عنوان کرد و گفت: تلاش میکنیم تا پایان امسال این پروژه را به بهرهبرداری برسانیم.
شهردار نهاوند بیان کرد: بوستان مشاهیر هم از پروژههای مهمی بود که برای اجرای آن با مشکلات زیادی از جمله معارضان مواجه بودیم که خوشبختانه این پروژه انجام شد و در نظر داریم فاز دوم این پروژه را هم آغاز کنیم.
یوسفینوید ادامه داد: بلوار شهید سلیمانی (بلوار کربلا) که خارج از محدوده شهر بود با حمایتهای ویژه استاندار، در کارگاه امور زیربنایی مصوب و به محدوده شهر الحاق شد.
به گفته وی، با اضافه شدن این بلوار به محدوده شهر اقدامات بعدی تعیین تکلیف مغازههای این بلوار است که به عنوان منبع درآمدی برای شهر نهاوند خواهد بود.
وی افزود: تعیینتکلیف بلوار شاهد و بلوار شهید ترکمان که ۲.۵ کیلومتر این بلوار هم تجاری شد و تعیینتکلیف منطقه گلشن و تصویب شهر ماشین که از مطالبات مردمی بود، از جمله پروژههایی بود که با حمایت استاندار و مسئولان شهرستان انجام شد.
یوسفینوید با اشاره به جذب ۲۰۰۰ تن قیر رایگان برای شهرداری نهاوند، گفت: همچنین با حمایتهای مسئولان ارشد شهرستان معدن شهرداری را راهاندازی کردیم و کارگاه تولید موزائیک و جدول شهرداری فعال است و ۹۰ درصد آبیاری قطرهای بلوارها و فضای سبز شهر را نیروهای شهرداری انجام دادهاند.
شهردار نهاوند تأکید کرد: با توجه به اینکه برای اجرای پروژه آسفالت و جدولگذاری در سطح شهر و سایر پروژهها از منابع داخلی شهرداری استفاده شده همین امر موجب کاهش چشمگیر هزینهها برای شهرداری شده و با تیمهای مختلف اجرایی شهرداری، کارهای روزمره مردم روی زمین نمیماند.
وی با بیان اینکه پرونده شهرک فارابی نیز با وجود ۱۸ سال بلاتکلیفی تعیینتکلیف شد، یادآور شد: طرحهای مطالعات ترافیک سطح شهر انجام شده و در بحث آبهای سطحی هم داریم به جمعبندی میرسد و با تیم شورای شهر معضلات شهر نهاوند را به ترتیب حل خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات