• یکشنبه / ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402052918803
  • خبرنگار : 50026

نحوه فروش عناب باید اصلاح شود

نحوه فروش عناب باید اصلاح شود

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از خرید توافقی عناب در استان خبر داد و گفت: نباید عناب به صورت کیسه‌ای فروخته شود؛ بلکه باید به مثقال فروخته شده که این امر نیازمند ترویج و معرفی بیشتر از سوی متولیان و عناب کاران است.

مهدی جعفری، امروز یکشنبه ۲۹ فروردین در سومین آئین شکرگزاری برداشت عناب در خوسف اظهار کرد: دو رقم عناب از چین آورده‌ایم که قابلیت خشک کردن نداشته و برای تازه خوری مناسب است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه کلکسیون ارقام عناب را داریم که امسال اعتبار ویژه‌ای برای معرفی این امر گذاشته شده است، تصریح کرد: در راستای آموزش عناب کاران و پیشگیری از خسارت‌ها، ۶۵۰۰ ساعت آموزش ویژه این قشر برگزار شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه تاکنون دو رقم عناب سیوجان و ماژان شناسایی شده و به زودی نهال‌ها برای تکثیر در اختیار عناب کاران قرار می‌گیرد، اظهار کرد: نباید عناب به صورت کیسه‌ای فروخته شود؛ بلکه باید به مثقال فروخته شده که این امر نیازمند ترویج و معرفی بیشتر از سوی متولیان و عناب کاران است.

جعفری تصریح کرد: هر کیلوگرم عناب با توجه به کیفیت محصول، از ۲۵ تا ۴۰ هزار تومان خریداری می‌شود.

تاکید بر راه اندازی شهرک فرآوری عناب

سیدعلی حسینی، فرماندار خوسف نیز گفت: عناب یکی از برکات مهم منطقه بوده و یکی از مهم‌ترین و اصلی ترین منابع ارتزاق مردم است.

وی افزود: با توجه به ظرفیت بالای خوسف در تولید عناب، راه اندازی شهرک فرآوری عناب یکی از خواسته‌های کشاورزان بوده که می‌طلبد مورد توجه قرار گیرد.

فرماندار خوسف با بیان اینکه شهرستان خوسف با ۲۳۰۰ هکتار کشت محصول رتبه اول کشور تولید عناب را دارد، بیان کرد: متأسفانه از ظرفیت عناب آنچنان بهره و سودی نبرده‌ایم و نیاز است برنامه ریزی کامل و مناسبی در راستای معرفی محصول عناب انجام شود.

حسینی با تاکید بر حفظ و گسترش ارقام بررسی شده عناب، افزود: همچنین تقاضا داریم در معرفی و ارقام شناسایی شده تلاش بیشتری شود.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی شهرک فرآوری عناب در این منطقه ضروری است، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت بالای خوسف در تولید عناب راه اندازی این شهرک یکی از خواسته‌های کشاورزان بوده که نیازمند توجه است.

وی با بیان اینکه برگزاری همایش‌ها، مقالات و این آئین‌ها نقش مهمی در معرفی عناب دارد، تصریح کرد: ۵۰۰ تا ۶۰۰ میلیارد تومان کل گردش مالی این محصول است، اما علی رغم سطح بالای زیر کشت، گردش مالی خوبی در این محصول نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha