• دوشنبه / ۳۰ مرداد ۱۴۰۲ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402053019411
  • خبرنگار : 50294

سرپرست حوزه هنری کردستان:

حرکت به سمت ایجاد صنایع تبدیلی در هنر کاریکاتور ضروری است

حرکت به سمت ایجاد صنایع تبدیلی در هنر کاریکاتور ضروری است

ایسنا/کردستان سرپرست حوزه هنری استان کردستان از حرکت به سمت صنایع تبدیلی با بهره‌مندی از هنر کاریکاتور را به عنوان یک امر دست یافتنی عنوان کرد.

افشین آزادی سرپرست حوزه هنری استان کردستان امروز (۳۰مرداد) در ورک شاپ یک روزه کارتون و کاریکاتور با محوریت فرهنگ سازی مصرف بهینه برق که به همت خانه کارتون و کاریکاتور حوزه هنری و شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان در محل سالن اندیشه پردیس سینمایی بهمن سنندج برگزار شد در سخنانی از هنر کاریکاتور به عنوان یکی از هنرهای بسیار مهم که قدرت تأثیرگذاری بالایی برمخاطب دارد نام برد.

وی در این زمینه افزود: کاریکاتور هم در درون خودش ظرفیت بالایی دارد که هنرمندان با بهره‌مندی از ذوق هنری خود آن را به تصویر می‌کشند و هم اینکه با رشد فضای دیجیتال و هنرهای تصویری و بهره‌مندی از انواع دسته‌بندی‌های این هنر می‌توان به سمت تولیدات تصویری بسیار خوب هنری دست پیدا کنیم. 

آزادی ادامه داد: با تشکیل یک تیم کاربلد متشکل از افراد متخصص در رشته‌های هنری مختلف و هنرمندان کارتونیست کارهای بزرگی را می‌توان رقم زد و به سمت ایجاد صنایع تبدیلی همچون ساخت لوازم التحریر، عروسک‌های متناسب با فرهنگ و هنر ملی و در نهایت رسیدن به یک برند خاص حرکت کنیم که امروز یک ضرورت بسیار مهم است.

سرپرست حوزه هنری استان کردستان افزود: در زمینه برندسازی تجربه‌هایی را در کشور شاهد بوده‌ایم که متأسفانه نتوانست مسیر کامل شدن را طی کند از جمله تجربه جناب خان، کلاه قرمزی، شکرستان و غیره که باید تلاش گردد با بررسی و برگزاری نشست‌های هم اندیشی و چالشی مسیری مشخص و ادامه‌دار برای علاقه‌مندان این هنر را فعال کنیم.

وی هنر کاریکاتور در کردستان را هنر آینده‌دار و دارای مزیت‌های خاصی عنوان کرد و گفت: مزیت کرد بودن و داشتن مخاطب خاص در کنار توان هنری هنرمندان کردستانی یک مزیت بدون رقیب است که می‌توان از آن به خوبی در کمک به اقتصاد هنر بهره‌برداری کرد.

وی توجه به اقتصاد فرهنگ و معیشت هنرمندان در زمان حاضر را یک امر مهم عنوان کرد و گفت: علی رغم انتقادهایی که به این موضوع وجود دارد ولی در شرایط حاضر چاره‌ای جز حرکت به سمت اقتصاد در فرهنگ و هنر نداریم.

آزادی از فراهم سازی گسترش تعاملات هنرمندان با هم به عنوان یک برنامه مد نظر حوزه هنری کردستان نام برد و افزود: با توجه به اشتراکات فراوانی که بین هنرمندان استان‌های همجوار وجود دارد تلاش می کنیم تا با برگزاری ورک شاپ‌ها و نشست‌های مشترک بین هنرمندان این استان‌ها از جمله هنرمندان استان‌های کردستان، کرمانشاه، ایلام، آذربایجان غربی و فراهم‌سازی امکان حضور هنرمندان دیگر استان‌ها به هم افزایی و تولید کارهای مشترک بین هنرمندان کمک کنیم که به زودی اولین نشست بین هنرمندان کردستان و کرمانشاه در قالب یک ورک شاپ کاریکاتور در شهرستان بیجار را شاهد خواهیم بود.

وی توجه به هنرمندان شهرستانی را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: آمادگی داریم به منظور شناسایی و جذب هنرمندان فعال این عرصه در تمام شهرستان‌های استان همراه هنرمندان خانه کارتون و کاریکاتور حوزه هنری برنامه‌ها و ورک شاپ‌هایی را در شهرستان‌های استان برگزار کنیم.

آزادی با قدردانی از توجه ویژه شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان به اهمیت بهره‌مندی از هنر برای انتقال پیام تأکید کرد: حاصل این ورک شاپ و دیگر برنامه‌های این چنینی قطعاً کمک در فرهنگ سازی مصرف یهینه برق و بالا بردن نکات ایمنی این صنعت خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha