• سه‌شنبه / ۳۱ مرداد ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1402053119754
  • خبرنگار : 50130

استقرار بیمارستان سیار ۵۰ تختخوابی در مرز باشماق مریوان

استقرار بیمارستان سیار ۵۰ تختخوابی در مرز باشماق مریوان

ایسنا/کردستان در راستای ارائه خدمات درمانی به زوار اربعین حسینی، بیمارستان پیشرفته سیار ۵۰ تختخوابی شهید ماموستا محمد شیخ الاسلام در مرز بین المللی باشماق استقرار یافت.

مصطفی فرامرزی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بیمارستان پیشرفته سیار ۵۰ تختخوابی شهید ماموستا شیخ الاسلام در مرز بین المللی باشماق برای ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات ممکن به زوار اربعین حسینی با برخورداری از تجهیزات و امکانات لازم مستقر است.

وی افزود: این بیمارستان دارای تجهیزات پیشرفته بوده و با بهره‌مندی از پرسنل مجرب درمانی از قبیل پزشکان، پرستاران و دیگر کادر آماده ارائه خدمات با کیفیت به زائرین است.
سرپرست بیمارستان سیار شهید ماموستا محمد شیخ الاسلام گفت: این مرکز درمانی تا بازگشت کامل زائران در مرز باشماق مریوان دایر و به ارائه خدمات سلامت خواهد پرداخت.

داروها و تجهیزات پزشکی لازم برای ارائه خدمات دارویی به زائرین فراهم شده است

دکتر هومن قصری نیز با اعلام این خبر گفت: داروها و تجهیزات پزشکی لازم برای ارائه خدمات دارویی به زوار پیش بینی و فراهم شده است و با توجه به احتمال گرمای شدید هوا، سرم به اندازه کافی تهیه و موجود است.

وی به اقدامات صورت گرفته در خصوص تامین نیازهای دارویی اشاره کرد و افزود: در این زمینه شرکت های توزیع کننده دارو هم مانند سایر مراکز در حالت آماده باش قرار داشته و در صورت نیاز نسبت به تهیه داروهای مورد نیاز احتمالی اقدام می کنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تصریح کرد: کارشناسان این معاونت تا پایان ایام اربعین حسینی، برای بررسی، کنترل و رفع کمبودهای دارویی احتمالی به صورت حضوری و غیرحضوری و شبانه روزی اقدام می نمایند.

دکتر قصری خاطرنشان کرد: توصیه های لازم به تمامی داروخانه های سطح استان در خصوص ارائه خدمات دارویی به زوار به ویژه خدمات دارویی شبانه روزی در داروخانه های شبانه روزی به عمل آمده است.

ارائه خدمت در ۱۷ بیمارستان اصلی و یک بیمارستان سیار کردستان در ایام اربعین

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان گفت: ۱۷بیمارستان اصلی و یک بیمارستان سیار دانشگاه علوم پزشکی کردستان در مدت اجرای برنامه سلامت اربعین حسینی(۲۷ مرداد الی ۱۸ شهریور سال جاری) آماده ارائه خدمات سلامت به زوار هستند.

دکتر اسعد فتحی پور، با اشاره به اینکه ۱۷ بیمارستان اصلی در حالت آماده باش کامل بوده و در این زمینه دستورالعمل های جامع و کاملی تهیه و ابلاغ شده است، اظهار کرد: تمامی بیمارستان های مذکور آماده پذیرش و درمان بی قید و شرط بیماران و مصدومین احتمالی و ارائه خدمات کامل درمانی هستند و اورژانس ها، اتاق عمل و سایر بخش ها فعال هستند.

معاون درمان دانشگاه به پیش بینی های درمانی لازم برای ارائه خدمات به زائرین دیالیزی خبر داد و بیان کرد: علاوه بر این فرآورده ها و داروهای مورد نیاز بیماران خاص فراهم شده است.

دکتر فتحی پور افزود: در این مدت بخش های تصویربرداری و دسترسی به خدمات اورژانسی در بیمارستان ها به صورت شبانه روزی ارائهی می شود.

وی خاطرنشان کرد: برای پذیرش رایگان مراجعین اربعین در بیمارستان ها، نرم افزارهای ویژه تعبیه شده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان، به استقرار بیمارستان سیار شهید محمد شیخ الاسلام پرداخت و یادآور شد: این بیمارستان ۵۰ تختخوابی مجهز با هماهنگی و کمک ستاد اربعین استان و با امکاناتی از قبیل پذیرش اورژانس، آزمایشگاه، داروخانه، اتاق عمل و بخش های تحت نظر آقا و خانم مستقر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha