• چهارشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۷:۴۶
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402060100030
  • خبرنگار : 50124

دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با مشکل کمبود فضای خوابگاهی مواجه شد

دانشگاه فرهنگیان چهارمحال و بختیاری با مشکل کمبود فضای خوابگاهی مواجه شد

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجومعلمان برای سال تحصیلی جدید، گفت: ظرفیت اسکان پردیس بحرالعلوم واقع در چهارراه آیت‌الله طالقانی شهرکرد تکمیل است و ظرفیت دیگری ندارد و لذا در حوزه اسکان پسران با کمبود خوابگاه مواجه هستیم.

 ذبیح‌الله کاوه در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به افزایش ظرفیت پذیرش دانشجومعلمان برای سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: خوشبختانه امسال، ظرفیت ورودی‌های بومی استان در دانشگاه فرهنگیان با افزایش روبرو بوده و امسال ۲۷۹ نفر شامل ۲۰۱ دانشجوی پسر و ۷۸ دختر پذیرش می‌شوند.

وی ادامه داد: سه پردیس مرکز شامل مرکز شهید رجایی فرخشهر، مرکز شهید باهنر و مرکز بحرالعلوم فعال هستند که در پردیس باهنر ۱۶۰ دانشجو نیازمند خوابگاه هستند اما با همکاری خوب آموزش و پرورش که ساختمان میرداماد را در اختیار دانشگاه قرار داده، خوشبختانه در زمینه اسکان دانشجویان دختر مشکلی وجود ندارد و کمبود نداریم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان تأکید کرد: این سه ساختمان در بضاعت دانشگاه فرهنگیان است که فرسوده هستند و ظرفیت آن‌ها تکمیل است.

کاوه تصریح کرد: ظرفیت اسکان پردیس بحرالعلوم واقع در چهارراه آیت‌الله طالقانی شهرکرد تکمیل است و ظرفیت دیگری ندارد و لذا در حوزه اسکان پسران با کمبود خوابگاه مواجه هستیم که در حال حاضر در تکاپوی تأمین خوابگاه برای ۲۰۱ دانشجوی پسر جدیدالورود هستیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به تلاش‌های این دانشگاه برای رفع این مشکل و تأمین محل اسکان دانشجویان ورودی جدید، توضیح داد: رایزنی‌هایی با برخی نهادها از جمله دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد و کمیته امداد داشتیم که متأسفانه به نتیجه نرسید تا بتوانیم در اول مهرماه این ۲۰۱ دانشجو را که اکثراً بومی اما از مناطق دوردست استان هستند، اسکان بدهیم.

کاوه افزود: اگرچه این افزایش ورودی‌های دانشگاه فرهنگیان باعث ارتقای اشتغال جوانان استان می‌شود اما کمبود فضای خوابگاهی و مکان اسکان دانشجویان معظلی است که اکنون با آن مواجهیم و باید تا اول مهرماه چاره‌ای برای رفع آن بیندیشیم.

رئیس دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری در پاسخ به این پرسش که چرا میزان ورودی‌های امسال این دانشگاه بر حسب ظرفیت خوابگاهی پیش‌بینی نشده است، تصریح کرد: واقعیت این است که دانشگاه تنها سه ساختمان در اختیار دارد ضمن اینکه در خردادماه بر اساس ظرفیت خروجی، با سازمان مرکزی قرارداد بستیم اما به یکباره رشته‌های علوم تربیتی، راهنمایی و مشاوره و کاردانی آموزش و پرورش ابتدایی به فهرست رشته‌های پذیرش دانشگاه فرهنگیان استان افزوده شد که این کاردانی ویژه جمعیت عشایر استان است.

کاوه ادامه داد: افزایش فهرست سه رشته یادشده به دانشگاه  فرهنگیان  استان در نامه‌ای به تاریخ ۲۵ مردادماه سال جاری به ما اعلام شد و این در حالیست که قراردادِ خردادماه ما متناسب با ظرفیت و امکانات فضای خوابگاهی نهایی شده بود و انتظار می‌رفت بر اساس همان قرارداد پذیرش دانشجوی جدید صورت بگیرد.

وی افزوده شدن فهرست رشته‌ها به دانشگاه فرهنگیان را یک فرصت بسیار خوب برای استان دانست و تأکید کرد: باتوجه به اینکه این ورودی‌ها اکثراً بومی چهارمحال‌وبختیاری هستند نباید این فرصت را به دلیل نبود امکانات و فضای اسکان، از دست بدهیم که امیدواریم با مساعدت مسئولان استان بتوانیم این مشکل را سریع‌تر رفع کنیم و پذیرش دانشجو داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha