• چهارشنبه / ۱ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402060100481
  • خبرنگار : 50532

رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت:

بهسازی محیط مهمترین راه کنترل پشه آئدس است

بهسازی محیط مهمترین راه کنترل پشه آئدس است

ایسنا/گیلان رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بهسازی محیط مهمترین عامل پیشگیری از رشد و تکثیر پشه آئدس است.

دکتر جعفر جندقی امروز در جلسه هماهنگی مقابله با پشه آئدس که با حضور سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی بندر آستارا، امام جمعه، مدیران دستگاه‌های اجرایی، اعضای شورای تامین شهرستان و همچنین معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان برگزار شد با بیان اینکه پشه آئدس ناقل بیماری های ویروسی می باشد که گاهی اوقات بصورت شدید در بدن بروز می کند، اظهار کرد: محل زیست و تکثیر پشه آئدس آب های راکد همچون ظروف آب زیر کولر، ظرف زیر گلدان، ظروف نگهداری آب بدون درب، حوض ها و آب انبارها می باشد و بهسازی این آب ها بهترین روش به جهت جلوگیری از رشد و تکثیر این پشه به شمار می رود.

وی با اشاره به اینکه باید زیستگاه های مورد علاقه این پشه را باید ناامن کنیم، افزود: بهتر است تمامی ظروف نگهداری آب در منازل درپوش مناسب داشته باشند و جهت جلوگیری از گزش پشه آئدس مردم می توانند از لباس های آستین بلند رنگ روشن و دور کننده حشرات استفاده کنند.

جندقی با تاکید بر اینکه آموزش و پیشگیری در این رابطه برای مردم و خانواده ها بسیار مهم است گفت: حفاظت فردی در این رابطه از اهمیت خاصی برخوردار است و سم پاشی اماکن تجمع این پشه و جمع آوری لاستیک های رها شده در سطح شهر باید انجام شود.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر دو موضوع مهم بهسازی محیط و لزوم هوشیاری و آگاهی سازی بخش های مختلف جامعه تاکید کرد و افزود: برای جلوگیری از ورود پشه آئدس، مشارکت همگانی در بهسازی محیط داخل خانه ها و نیز محیط بیرونی در از بین بردن زیستگاه های رشد و تکثیر پشه آئدس لازم و ضروری است.

جندقی با اشاره به نظارت بر بهسازی محیط شهری و همچنین نظارت بر عملیات مه پاشی، تصریح کرد: با برنامه‌های مستمر و استفاده از تمامی ظرفیت‌های موجود، روند کنترل پشه آئدس را با همکاری مردم ادامه می دهیم.

وی با اشاره به اینکه آستارا یک شهرستان مرزی است، گفت: ورودی و خروجی مرز باید کنترل شود.

محمدرضا شهاب زاده، سرپرست فرمانداری شهرستان مرزی بندر آستارا نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه مقابله با پشه آئدس در این شهرستان مرزی با جدیت دنبال می شود افزود: تمامی دستگاه های اجرایی شهرستان مرزی بندر آستارا با همدلی، وحدت و بسیج عمومی در راستای مقابله با اثرات و بیماری های مرتبط با پشه آئدس فعال باشند.

وی تصریح کرد: مقابله با پشه آئدس و بیماری‌های ناشی از آن نیازمند عزم جدی و همکاری بین بخشی دستگاه‌ها است.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدجواد باقری ارومی، امام جمعه آستارا نیز، با تاکید بر رعایت کامل بهداشت و درمان و نظافت کامل اماکن عمومی اظهار کرد: در سطح مساجد و همچنین در مصلی شهرستان که نماز جمعه برگزار می شود در رابطه با چگونگی مقابله با پشه آئدس توسط ائمه جمعه اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha