• شنبه / ۴ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402060402343
  • خبرنگار : 50189

در نشست مدیران سازمان تامین اجتماعی مطرح شد

از وضعیت مصارف تامین اجتماعی استان تا پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری در کرمان

از وضعیت مصارف تامین اجتماعی استان تا پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری در کرمان

ایسنا/کرمان مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان گفت: ماهیانه ۱۳۰۰ میلیارد تومان تعهدات تامین اجتماعی استان است. در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰، هشت درصد (معادل ۱۰ هزار نفر) به مستمری‌بگیران این سازمان افزوده شده است.

محمود شیخ شعاعی ظهر امروز چهارم شهریورماه در نشست خبری به مناسبت هفته دولت با بیان این مطلب که تامین اجتماعی، بزرگترین صندوق بیمه‌ای کشور است، اظهار کرد: تامین اجتماعی یک صندوق دولتی نیست، این سازمان نهادی عمومی و غیردولتی است و هزینه‌های آن از محل حق بیمه‌ها تامین می‌شود.

او درصد پوشش بیمه‌ای کشور در قبل از انقلاب را ۲۰ اعلام کرد و افزود: اکنون ۷۲ درصد مردم تحت پوشش همه صندوق‌های بیمه‌ای هستند که از این میزان ۵۴ درصد مربوط به تامین اجتماعی است.

مدیرکل سازمان تامین اجتماعی استان کرمان، ناترازی منابع و مصارف را مهمترین چالش این سازمان دانست و بیان کرد: مصارف بر منابع پیشی گرفته و این باعث کاهش ضریب پشتیبانی شده است.

او افزود: ضریب پشتیبانی در تامین اجتماعی تقریبا چهار است (چهار نفر بیمه پرداخت می‌کنند و یک نفر حقوق می‌گیرد) و شرایط خوبی نداریم و ضریب پشتیبانی در استان کرمان ۴.۸ است.

شیخ شعاعی استقراض بی‌رویه از بانک‌ها را یکی دیگر از چالش‌های این سازمان برشمرد و تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی از ابتدای امسال اولین بار برای پرداخت حقوق مستمری بگیران از بانک‌ها استقراض نکرده است.

او انباشت بدهی‌های دولت را یکی دیگر از چالش‌های این سازمان ذکر کرد و ادامه داد: دولت باید سه درصد از حق بیمه تامین اجتماعی را پرداخت کند و حدود ۶۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی دولت به تامین اجتماعی است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان بیان کرد: در دو سال اخیر دولت حدود ۱۷۰ هزار میلیارد تومان از این بدهی‌ها را تسویه کرده و در بودجه امسال مقرر شد که دولت ۷۰ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های خود را تسویه کند. دولت متقبل شده که دو سوم از حق بیمه ۳۸ رسته شغلی را پرداخت کند.

او عنوان کرد: بیمه دانشجویی در سال‌های اخیر اضافه شده و در دو سال اخیر تقریبا یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر به بیمه شدگان این سازمان در کل کشور اضافه شده است.

شیخ شعاعی هوشمندسازی خدمات این سازمان در راستای توسعه دولت الکترونیک را یکی از اقدامات تامین اجتماعی برشمرد و تصریح کرد: در حال حاضر ۵۷ خدمت این سازمان غیرحضوری شده است. مردم می‌توانند از طریق نرم افزار "تامین من" خدمات غیرحضوری را دریافت کنند و اکنون یک میلیون و ۹۰۰ هزار کاربر در این نرم افزار عضو هستند.

او بیان کرد: در این دولت طرح بخشودگی جرائم بیمه‌ای کارفرمایان با هدف حمایت از تولید و افزایش اشتغال به مدت سه ماه اجرا شد و آخرین مهلت آن پایان مرداد ماه بود.

مدیرکل تامین اجتماعی استان کرمان در ادامه سخنانش عنوان کرد: ۵۵۶ هزار بیمه شده اصلی و ۸۶۵ هزار نفر بیمه شده تبعه‌ای داریم و حدود ۲۳۵ هزار نفر مستمری بگیر در استان کرمان داریم.

او درصد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی استان کرمان را ۴۹ اعلام کرد و گفت: کمترین پوشش بیمه‌ای ما در فهرج با ۱۳ درصد است و ۸۷ درصد مردم کوهبنان تحت پوشش این بیمه هستند.

شیخ شعاعی بیان کرد: ماهیانه ۱۳۰۰ میلیارد تومان تعهدات تامین اجتماعی استان است. در سال گذشته نسبت به سال ۱۴۰۰، هشت درصد (معادل ۱۰ هزار نفر) به مستمری‌بگیران این سازمان افزوده شده است.

او بیان کرد: نزدیک به ۵۴ هزار کارگاه فعال در استان داریم،  تعداد کارگاه‌های ما در سال گذشته نسبت سال ۱۴۰۰ حدود یک درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، امین فخر مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمان نیز در این نشست گفت: ۱۰ درصد تخت‌های بستری کشوری متعلق به سازمان تامین اجتماعی است. در استان کرمان، سه بیمارستان و ۲۴ درمانگاه تامین اجتماعی وجود دارد.

او با بیان این مطلب که راهبرد اصلی ما کاهش هزینه‌های درمان است، تصریح کرد: در سال‌گذشته ۷۱ متخصص را جذب کردیم.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان کرمان با اشاره به اینکه تامین اجتماعی به حوزه پیشگیری ورود کرده، بیان کرد: در دو سال گذشته، در سرویس دهی به بیماران کرونایی همت داشته و بیش از ۳۰ درصد بیماران کرونایی در مراکز ما بستری شد و بیمارستان پیامبر اعظم صلی الله علیه و آله در پذیرش کرونایی‌ها در کشور اولین بود.

او با تاکید بر آنکه ارتقاء کمی و کیفی خدمات در دستور کار است، تصریح کرد: در سه شهرستان بیمارستان داریم و بقیه شهرستان‌ها و خصوصا جنوب استان تقاضای احداث بیمارستان دارند. اما در شهرهایی که بیمارستان نداریم، فرانشیز بیمه شدگان در خدمات بستری صفر شده است.

فخر در ادامه عنوان کرد: حدود ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری را پوشش دادیم که در سال گذشته حدود ۱۴.۵ میلیارد تومان در این زمینه تخصیص یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha