• یکشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402060502914
  • خبرنگار : 50590

رئیس روابط عمومی منطقه ۷ عملیات انتقال گاز اعلام کرد

انتقال بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز از منطقه ۷ عملیات انتقال گاز

انتقال بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز از منطقه ۷ عملیات انتقال گاز

ایسنا/همدان رئیس روابط عمومی منطقه ۷ عملیات انتقال گاز گفت: طی سه ماهه نخست سال‌جاری ۱۰ میلیارد و ۲۹۵ میلیون مترمکعب گاز از منطقه ۷ عملیات انتقال گاز منتقل شده است.

بهروز بیگدلی مجرد در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: از این میزان گاز انتقالی، پنج میلیارد و ۳۷۰ میلیون مترمکعب در سطح استان‌های تحت پوشش منطقه ۷ عملیات انتقال گاز، مصرف شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شش درصد افزایش داشته است.

وی با حضور در دفتر ایسنا، اضافه کرد: طی سه ماهه نخست سال‌جاری دو میلیارد و ۷۲۲ میلیون مترمکعب گاز توسط منطقه ۷ عملیات انتقال گاز به مناطق دو و هشت انتقال پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در سه ماهه نخست امسال نزدیک به ۴۰۰ کیلومتر نشت‌یابی در منطقه ۷ عملیات انتقال گاز شده است، افزود: در راستای پایش و افزایش ضریب اطمینان خطوط لوله فشار قوی انتقال گاز حدود ۵۰۰۰ کیلومتر واقع در حوزه استحفاظی منطقه ۷ عملیات انتقال گاز، به همت واحد بازرسی فنی و با بهره‌گیری از توان پیمانکاران برون سازمانی، طی سه ماهه نخست امسال ۹۷ نقطه واقع در ۳۹۴ کیلومتر از خطوط لوله در سطح منطقه شناسایی و نشت‌یابی شده است.

رئیس روابط عمومی منطقه ۷ عملیات انتقال گاز خاطرنشان کرد: تعداد نشتی‌هایی که در نشت‌یابی‌های قبلی کشف شده بودند، طی سه ماهه سال گذشته، ۱۹ مورد و تعداد نشت‌یابی ایستگاه‌ها در سطح منطقه طی این بازه زمانی، ۱۴۵ مورد بوده است.

وی با بیان اینکه ۱۴ درصد از خطوط انتقال گاز کشور به منطقه ۷ اختصاص می‌دهد، اضافه کرد: خوشبختانه منطقه ۷ عملیات انتقال گاز در سال ۸۸ به علت ضرورت در غرب کشور تأسیس شد و این منطقه به علت کوهستانی بودن نسبت به سایر مناطق، بیشتر خطوط درهم تنیده دارد و بخشی از صادرات گاز هم از این خط عملیات صورت می‌گیرد.

انتقال بیش از ۱۰ میلیارد مترمکعب گاز از منطقه ۷ عملیات انتقال گاز

وی تأکید کرد: یک سوم صادرات گاز کشور از منطقه ۷ عملیات انتقال گاز صورت می گیرد به طوری که در مناطق دیگر توسعه به پایان رسیده اما منطقه ۷ به علت شرایط جغرافیایی سخت و صعب‌العبور به طور مداوم در حال گسترش و توسعه است.

وی توضیح داد: به دنبال انتقال پایدار گاز هستیم به طوری که امروز انجام تمام فعالیت‌ها به گاز وابسته است بنابراین ایمنی بالا در انتقال گاز بسیار حائز اهمیت بوده و در تلاش هستیم این ماده پاک و بهورز در توسعه صنعت یاری‌کننده صنعتگران کشورمان باشد.

رئیس روابط عمومی منطقه ۷ عملیات انتقال گاز مطرح کرد: انرژی گاز بعد از انرژی هسته‌ای پرخطرترین صنعت است به طوری که اگر خط لوله‌ای منفجر شود تا عمق ۵۰۰ کیلومتری همه چیز را ذوب می‌کند به همین علت از افرادی که در نزدیکی خطوط پرفشار گاز فعالیت می‌کنند می‌خواهیم هوشیار باشند و از کاشت درخت، ساخت‌وساز و ایجاد ضربه در طرفین خطوط انتقال گاز جداً خودداری کنند.

وی یادآور شد: بخش عمده‌ای از مصرف گاز کشور در بخش خانگی است به طوری که دمای رفاه در کشور بسیار بالاست این در حالیست که دمای رفاه در کشورهای توسعه‌یافته‌ همچون ژاپن ۱۱ درجه بوده که در کشور ما ۲۱ تا ۲۲ درجه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha