• یکشنبه / ۵ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1402060503213
  • منبع : روابط عمومی برنامه

/ در سینما و تئاتر چه خبر است؟/

از آغاز اجرای «قصه ترانه‌های ماندگار» تا آماده شدن مستندی درباره جام جهانی

از آغاز اجرای «قصه ترانه‌های ماندگار» تا آماده شدن مستندی درباره جام جهانی

آغاز اجرای «قصه ترانه های ماندگار» از ۸ شهریور ماه، آماده نمایش شدن مستندی درباره جام جهانی فوتبال، نمایش فیلم‌های مستند در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی و... از جمله خبرهای دریافتی سینما و تئاتر است.

نمایش «قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» به تهیه کنندگی آزیتا موگویی و نویسندگی و کارگردانی سیدجلال الدین دری از ۸ شهریورماه در کاخ سعدآباد به روی صحنه می رود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نمایش؛ «قصه‌ی ترانه‌های ماندگار» به تهیه کنندگی آزیتا موگویی و نویسندگی و کارگردانی سیدجلال الدین دری از چهارشنبه ۸ شهریورماه ساعت ۲۰:۱۵ در کاخ سعدآباد (ایوان عطار) میزبان مخاطبان خواهد بود.

این نمایش درباره ۶ ترانه ماندگار تاریخ موسیقی ایران است. ترانه هایی چون «مرا ببوس»، «تنهایی»، «شاخه گل»، «زندگی»، «یار دبستانی»، «ای ایران» که در هر بخش، داستانی درباره این ترانه‌ها به اجرا در می‌آید و سپس ترانه بازخوانی می شود.

بازیگران به ترتیب ورود به صحنه: محمد نادری، فریبا نادری، نگین خامسی، محیا دهقانی، محمد معتضدی، آرش فلاحت پیشه، فرانک جواهری، نورا هاشمی، پانته‌آ مهدی نیا، محمدرضا مالکی و سام قریبیان در نقش دکتر حسین گل گلاب سراینده ترانه‌ی جاودان «ای ایران» در این نمایش حضور دارند و آرتیست های تصویر صالح میرزا آقایی در نقش استاد روح الله خالقی، امین ایمانی در نقش استاد غلامحسین بنان نمایش داده می شود. در این نمایش حجت اشرف زاده نیز اجرای زنده خواهد داشت.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: دستیاران کارگردان: نوید دری، پریسا روزبهانی واحسان فتحی، طراح گریم: سودابه خسروی، مجری گریم بانوان: فریبا مجیدی، مجری گریم آقایان: هامین مرادی، طراح نور: رضا خضرائی، نورپردازان: ایمان اسماعیلی، رضا تحقیقی، محمد عمرانی، جلوه های بصری: علی تصدیقی، دستیاران جاوه های بصری: حسین منصف، مهدی زندیه، طراح صدا: عرفان یزدی، طراح دکور: فائزه آئین، ساخت دکور: نوید آقاجان پور، گروه دکور: آرین حسین زاده، محمد جوادی، دستیاران صحنه: سهیل پرهیزگار، امید عبدالله زاده، طراح لباس: پانیذ حمیدیان فر، دستیار لباس: کیمیا جمالیان منفرد، دوخت لباس: مزون کیمیا،مدیر  تبلیغات: میثم میرزایی، مدیر روابط عمومی: بابک جوادی، ویدئومپینگ: خشایار نشوی، طراح پوستر: شهاب جعفرنژاد.

نمایش «قصه‌ی ترانه های ماندگار» از چهارشنبه ۸ شهریورماه ساعت ۲۰:۱۵ به مدت دوماه در کاخ سعدآباد (ایوان عطار) روی صحنه می‌رود. مخاطبان و علاقه‌مندان به این اثر نمایشی می‌توانند برای تهیه بلیت به سایت ایران کنسرت به آدرس www.iranconcert.com مراجعه کنند.

«محرمانه دوحه» آماده نمایش شد/ روایتی از حواشی حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۲

مستند «محرمانه دوحه» به کارگردانی محمدحسن یادگاری که روایتی از حضور تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ است، آماده نمایش شد.  

به گزارش روابط عمومی پروژه، مستند «محرمانه دوحه»، تازه‌ترین محصول مرکز مستند سوره، به نویسندگی، تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدحسن یادگاری پس از طی کردن مراحل فنی آماده حضور در هفدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»شد.

از آغاز اجرای «قصه ترانه‌های ماندگار» تا آماده شدن مستندی درباره جام جهانی

این اثر که از آبان ۱۴۰۱ جلوی دوربین رفته و مراحل فنی خود را تا مرداد ۱۴۰۲ طی کرده است، به روایت حضور تیم ملی فوتبال ایران و هوادارانش در جام جهانی ۲۰۲۲ و حواشی آن می‌پردازد.

«محرمانه دوحه» در گفتگو با گزارشگران، کارشناسان و مربیان سابق فوتبال، روزنامه‌نگاران ورزشی و... از جمله مجید جلالی، هومن افاضلی، زهره هراتیان، پژمان راهبر، جواد خیابانی، پیمان یوسفی، سینا کلهر، محمدرضا قبادی و... دیدگاه و نظرات آنان درباره آنچه در جام جهانی ۲۰۲۲ گذشته، جویا شده است. 

محمدحسن یادگاری پیش از این مستندهایی از جمله «بار دیگر مردی که دوست می‌داشتیم»، «بهت میاد»، «فوتبال علیه دشمن»، «یک ملت یک ضربان»، «روزگار گل آقایی» و... را ساخته است که «روزگار گل آقایی» در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» حضور داشت.

سایر عوامل این مستند عبارتند از؛ مشاور کارگردان: مهدی مافی، فیلمبرداران قطر: علی امینیان، خسرو کشاورز و مهدی واقفی، فیلمبرداران ایران: محمدفواد وکیلی و محمد روزگاری، صدابردار: مهدی مسعودیان، تدوین: سید امیررضا حسینی و سیامک سازگار، صداگذاری: سید امیررضا حسینی، هماهنگی و تدارکات: مصطفی مردی، گرافیک: مهدی حاجی سلطانی، محصول مرکز مستند سوره‌.

نمایش ۵ مستند تازه در مرکز گسترش 
مستندهای «لبیک»، «مجانین الحسین»، «نامیرا»، «نغمه‌های حسینی» و «مغناطیس» دوشنبه ۶ شهریور ماه در مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی روی پرده می‌روند.

دوشنبه ۶ شهریور ماه مستندهای «لبیک» ساخته وحید امیرخانی، «مجانین الحسین» به کارگردانی حمید عبدالله‌زاده، «نامیرا» ساخته پناه برخدا رضایی، «نغمه‌های حسینی» به کارگردانی سعید سلمان روغنی و «مغناطیس» ساخته عبدالله متیم در سالن حقیقت مرکز گسترش نمایش داده می‌شوند.
 

این مستندها از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در سالن حقیقت روی پرده می‌روند.

حضور در نمایش مستندها برای علاقه‌مندان آزاد و رایگان است.

فیلم‌های مستقل و تجربی در سینمای خانه هنرمندان ایران اکران می‌شوند

فیلم‌های مستقل و تجربی در سینمای خانه‌ی هنرمندان ایران تحت عنوان کلی «سینما بدیل» اکران عمومی می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، اکران عمومی فیلم‌های مستقل و تجربی تحت عنوان «سینمابدیل» در دستور کار بخش سینمایی خانه هنرمندان ایران قرار گرفت.
در توضیح «سینمابدیل» آمده است: «سینمابدیل» پیشنهادی است برای استقرار نیافتن، ساکن نشدن، رسوب نکردن و بی‌جایی اجباری را به ایده بدل‌کردن. «سینمابدیل» تلاشی است برای ساخت فضایی نو برای همه‌ی آنها که بی‌جا شده‌اند. 
این پیشنهاد اما خود برساخته‌ی دوران طاقت‌فرسایی است که سینمای ایران، اکنون و امروز، سپری می‌کند. 
دشواری‌های نفسگیرِ فیلم‌سازی و البته مصائب کشنده‌ی اکران فیلم، گریبان سینما را گرفته است. این مصائب، بی‌تردید برای فیلم‌ها و فیلم‌سازان مستقل، اندیشه‌ورز و تجربه‌گرا، مضاعف بوده و خواهد بود؛ آنها که بدون وابستگی‌های رسمی -چه مادی و چه فکری- قصد ندارند به مناسبات و معادلات پیچیده و اغلب ناعادلانه‌ی تولید و اکران، تن دهند، می‌خواهند مقاومت کنند و به هر سختی و مشقتی که شده، فیلمِ خودشان را بسازند. «سینمابدیل» شیوه‌ای نو برای اکران عمومیِ فیلم‌هایی است که روش معمول و مرسوم و حالا دیگر به تمامی بازاری و تجاری شده‌ی فعلی، آنها را از چرخه‌ی عرضه و اکران، بیرون رانده است. «سینمابدیل» تلاشی است برای ایجاد گسست در نظم تحمیلی‌ای که اصالت سرمایه، پیشاپیش امکان‌های بالقوه‌ی سوژه‌گی را از فیلم‌ساز و فیلم سلب کرده است.
در میانه‌ی چنین وضعیتی خانه‌ی هنرمندان ایران قصد دارد تا امکانات خود را به نمایش عمومی این فیلم‌ها اختصاص دهد و به حمایت از این بخش مهم از سینما برخیزد با این امید که علاقه‌مندان سینمای مستقل و متفاوت، فیلم‌های مورد پسندشان را اینجا بیابند.
خانه‌ی هنرمندان ایران می‌کوشد به فضایی نو بدل شود برای عرضه‌ی فیلم‌هایی که در مناسباتِ فعلی اکران جایی ندارند و کوچک شمرده می‌شوند اما با جان و دل ساخته شده‌اند و حرف‌های زیادی برای گفتن دارند.
خانه هنرمندان ایران امیدوار است که «سینمابدیل» در تداوم، برسازنده‌ی آینده و فردایی باشد که برای هر اثری جایی مناسب و زمانی کافی برای نمایش و عرضه، وجود داشته باشد.»

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha