• دوشنبه / ۶ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1402060603519
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

کاهش هزینه‌های درمانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

کاهش هزینه‌های درمانی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس اداره آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از تغییر ۱۲ مرکز مشکلات ویژه یادگیری استان به مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی خبر داد و گفت: با تبدیل این مراکز به مراکز جامع، خدمات خاص هزینه‌های درمانی دانش‌آموزان در مشاوره، توانبخشی، کاردرمانی، گفتار درمانی و مداخله آموزشی بصورت در دسترس، تخصصی و کم هزینه ارائه می‌شود.

محسن ماندگار در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: آموزش و پرورش، تنها راه کمال انسان به سوی سعادت و خوشبختی است و آموزش و پرورش استثنایی استان در راستای تحقق سند تحول بنیادین و ماموریت‌های ۱۲ گانه، در سال‌های اخیر گام‌های بلندی برای ارائه خدمت به دانش آموزان با نیاز ویژه برداشته است.

وی افزود: توسعه و تقویت زیرساخت‌های آموزشی و تربیتی در حوزه آموزش و پرورش استثنایی نشانه اهتمام دولت مردمی و انقلابی نسبت به برقراری عدالت تربیتی و نصیب برابر آموزشی برای دانش آموزان با نیاز ویژه خراسان جنوبی است.

رئیس اداره آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: آموزش و پرورش استثنایی در حوزه عمرانی و تقویت زیرساخت‌ها، با افتتاح آموزشگاه فرشتگان اتیسم به متراژ۷۶۰ متر مربع و اعتبار ۵۰ میلیارد ریالی، در سایه مشارکت خیرین، فضایی مناسب را در بهار امسال به دانش آموزان اتیسمی مرکز استان هدیه داد.

وی با اشاره به ساخت مرکز پیش دبستانی ۵ کلاسه دکتر داریوش گنجی بعد از شش سال، تصریح کرد: احداث و تجهیز اتاق چند حسی آموزشگاه فرشتگان اتیسم، با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جهت رفع نیازهای توانبخشی و آموزشی دانش آموزان، نمونه دیگری از خدمات آموزش و پرورش استان به دانش آموزان با نیاز ویژه استان به شمار می‌رود.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی خراسان جنوبی از توسعه ۲ کلاسه مرکز مشکات امیرآباد خبر داد و بیان کرد: برای تحقق و دستیابی به اهداف نظام تعلیم وتربیت، در حوزه کودکان با نیاز ویژه، خیرین نیکوکار استان در خط مقدم حاضر بوده و مبلغ ۲ میلیارد و۵۰۰ میلیون ریال بصورت غیرنقدی و ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بصورت نقدی کمک کرده‌اند که در مراکز آموزش استثنایی استان هزینه شده است.

ماندگار از تغییر ۱۲ مرکز مشکلات ویژه یادگیری استان به مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی با اعتبار۱۰میلیارد ریال خبر داد و افزود: با تبدیل این مراکز به مراکز جامع، خدمات خاص  هزینه‌های درمانی دانش آموزان در مشاوره، توانبخشی، کاردرمانی، گفتاردرمانی و مداخله آموزشی بصورت در دسترس، تخصصی و کم هزینه ارائه می‌شود.

ماندگار با بیان اینکه آموزش و پرورش زمینه ساز رشد فکری و اخلاقی انسان‌های یک جامعه پویا است، خاطرنشان کرد: کسب ۱۸ مقام و رتبه برترکشور در حوزه‌های ورزشی، فرهنگی، تربیتی، قرآن و عترت توسط دانش آموزان فرهنگیان، از دیگر افتخارات آموزش و پرورش استثنایی استان به شمار می‌رود.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی خراسان جنوبی بیان کرد: کسب مقام قهرمانی ورزش بوچیا در کلاس BC۲ ، کسب مقام نایب قهرمانی بوچیادرکلاسBC۱ ، کسب مقام دوم تیمی و سوم مسابقات فوتسال لیگ دسته یک کشور، کسب مقام دوم کشور در مسابقات دو امداد تیمی دختران کشور و چهارم مجموع کشور، از جمله افتخارات دانش آموزان با نیاز ویژه استان در بخش ورزش و سلامت هستند.

وی با اشاره به کسب رتبه اول کشور در نهمین جشنواره نوجوان خوارزمی و کسب ۱۰ رتبه مختلف در مسابقات فرهنگی و قرآنی کشور، بیان کرد: آموزش و پرورش نظامی اجتماعی است و بدون مشارکت موثر نهادها و دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و خیرین در ابعاد علمی، فرهنگی و اقتصادی نمی‌تواند فرآیند تعلیم و تربیت رو به خوبی عملیاتی کند.

مناسب سازی فضای ۲۷  مرکز آموزش استثنایی

رئیس آموزش وپرورش استثنایی خراسان جنوبی از مناسب سازی فضای ۲۷  مرکز آموزش استثنایی و ۱۲ مرکز جامع در استان خبر داد و افزود: در این راستا تفاهم‌نامه‌هایی به منظور اجرای طرح‌های آموزشی و توانبخشی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی، کاردرمانی، صدور گواهی‌های معتبر و اهدای پک‌های بهداشتی و پزشکی، برای استفاده دانش آموزان با نیاز ویژه با بهزیستی و هلال‌احمر منعقد شده است.

وی، وجود نیروهای توانمند و متخصص را ضامن تعلیم و تربیت دانش‌آموزانی تمام ساحتی، اسلامی و با هویت ایرانی، ایمانی و امیدوار دانست و ادامه داد: در راستای تحقق این مهم، دوره‌های توانمندسازی ۱۲۰ ساعته مهارت‌های چندگانه ویژه آموزگاران مدارس استثنایی و برگزاری دوره تخصصی۱۰۰ ساعته آموزگاران شاغل در مراکز جامع سنجش، آموزش، توانبخشی و مداخله به هنگام رشدی تربیتی اجرایی شده است.

رئیس آموزش وپرورش استثنایی خراسان جنوبی، تحقق عدالت آموزشی و برخورداری دانش‌آموزان از دسترسی به آموزش مطلوب به خصوص مناطق محروم را یکی دیگر از مأموریت‌های آموزش و پرورش استثنایی استان برشمرد و اظهار کرد: برای این منظور طرح تسهیلگران آموزشی به صورت آزمایشی در خراسان جنوبی اجرایی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha