• جمعه / ۱۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402061710660
  • خبرنگار : 50107

ورود بیش از ۱۳۶ هزار نفر به مشهد با وسایل نقلیه شخصی

ورود بیش از ۱۳۶ هزار نفر به مشهد با وسایل نقلیه شخصی
عکس از آرشیو

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: بیشترین ورودی زائر به مشهد مربوط به تردد وسایل نقلیه شخصی با ۱۳۶ هزار و ۴۳۰ نفر است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین حجت گنابادی‌نژاد، امروز ۱۷ شهریورماه، در دومین نشست خبری قرارگاه عملیاتی زائران دهه آخر صفر استانداری خراسان رضوی که در سالن سردار صلح هلال احمر برگزار شد، اظهار کرد: در روز دوم دهه پایانی صفر ۱۸۲ هزار و ۱۳۳ نفر وارد مشهد شدند که نسبت به روز مشابه در دهه پایانی صفر سال گذشته ۱۵ درصد رشد دارد. شب گذشته ۳۹۶ هزار و ۳۶۸ نفر در مشهد از ظرفیت‌های اسکان رسمی، موقت و اضطراری استفاده کردند.

ورود ۳۵۲ هزار و ۹۱۱ نفر در دو روز گذشته به مشهد

وی ادامه داد: در دو روز گذشته ۳۵۲ هزار و ۹۱۱ نفر ورودی زائر داشتیم و در مجموع ۶۷۹ هزار و ۷۵۳ نفر از ظرفیت اسکان استفاده کردند. بیشترین ورودی زائر مربوط به تردد وسایل نقلیه شخصی با ۱۳۶ هزار و ۴۳۰ نفر است. در حوزه حوادث نیز در ۲۴ ساعت گذشته ۳ مورد جاده‌ای داشتیم که منجر به اعزام ۵ تیم امدادی شد. در این حوادث ۱۱ نفر حادثه‌دیده، ۹ مصدوم و یک نفر انتقالی توسط هلال احمر داشتیم. تاکید شده هرگونه اعمال محدودیت تردد حتما از قبل به مردم اطلاع‌رسانی شود.

گنابادی‌نژاد با بیان اینکه اهتمام و سامان‌دهی خوبی در هلال احمر انجام شده است، عنوان کرد: اقدامات به ویژه در حوزه استفاده از نوجوانان که حدود ۳۲۰۰ نفر به مشهد می‌آیند، کم‌نظیر بوده است. هم‌افزایی نسبتا خوبی در هلال‌احمر اتفاق افتاده و ۱۵ استان به جریان پایگاه‌های امداد و نجات اضافه شده‌اند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی افزود: در کارگروه ملی زیارت که ۸ شهریور به ریاست جناب مخبر، معاون اول ریاست‌جمهوری برگزار شد، مصوبه‌ای داریم که نیازها و کسری پایگاه‌های امداد جاده‌ای توسط هلال احمر بررسی شود و در اولویت ساخت‌وساز، احداث و تامین اعتبار قرار بگیرد که امیدواریم در آینده کمبود پایگاه‌های امداد جاده‌ای را به اتمام برسانیم.

وی در خصوص بودجه زیارت گفت: در دولت قبل ردیف بودجه زیارت حذف شد اما سال گذشته برای اولین سال ردیف و تخصیص حداکثری داشتیم. امسال نیز ردیفی پیش‌بینی شده، اگر چه این اعتبار و پیش‌بینی قابل توجه نیست. در این خصوص که همه ‌کارهای حوزه زیارت نیازمند اعتبار و بودجه دولتی است باید تامل کرد؛ زیرا ظرفیت اصلی خدمت‌گزاری به زائران امام رضا(ع) مربوط به مردم بوده و دولت باید میزبانی و خدمت‌رسانی را تسهیل کند.

در مشهد به صورت چشمگیر کمبود اتوبوس وجود ندارد

در ادامه محمدعلی توسلی، مدیر کل امور رفاهی زائرین استانداری خراسان رضوی در پاسخ به سوالی مبنی بر کمبود اتوبوس در مشهد تصریح کرد: در اربعین، ۱۹۰۰ سرویس، زائران را به مرزهای کشور منتقل کردند که در حال بازگشت هستند. در مشهد به صورت چشمگیر کمبود اتوبوس وجود ندارد.

وی بیان کرد: دستگاه‌هایی مانند ایران‌خودرو و شرکت گاز برای خدمت‌رسانی به زائران در صفر پای کار آمدند، اتوبوس‌های شهرداری که قابل حرکت در مسیر هستند نیز به کار گرفته می‌شوند. با اداره کل راهداری و حمل‌ونقل سایر استان‌ها نیز مکاتبه داشتیم و از ظرفیت اتوبوس‌های آن‌ها نیز استفاده خواهیم کرد. تلاش می‌کنیم کمبودی نداشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha