• دوشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۰:۴۸
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402062012414
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

تأثیرگذاری قدرت موشکی در بازدارندگی تهدیدات نظامی و حفظ امنیت پایدار

تأثیرگذاری قدرت موشکی در بازدارندگی تهدیدات نظامی و حفظ امنیت پایدار

ایسنا/هرمزگان دانش آموخته علوم سیاسی گفت: داشتن قدرت موشکی می‌تواند به یک کشور امنیت و استقلال لازم را ارائه دهد.

مهدی ملاحی در گفت و گو با ایسنا، افزود: بدانیم که قدرت موشکی و تأثیرگذاری آن در بازدارندگی تهدیدات نظامی و حفظ امنیت پایدار یکی از عوامل مهم در سیاست‌گذاری و راهبردهای دفاعی کشورهاست. در عصرنو که جهان به یک محیط بین‌المللی پیچیده و پر از تهدیدات تبدیل شده است، داشتن قدرت موشکی می‌تواند به یک کشور امنیت و استقلال لازم را ارائه دهد.

وی در خصوص انگیزه‌هایی که می‌تواند در استفاده از قدرت موشکی برای حفظ امنیت پایدار تأثیرگذار باشد، تصریح کرد:  بازدارندگی و جلوگیری از حملات نظامی، قدرت موشکی می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده عمل کند. وجود سامانه‌های موشکی پیشرفته، هوشمند و قدرتمند می‌تواند به دشمنان و حاکمان نظامی کشورهای دیگر اعلام کند که هر حمله نظامی به کشور موردنظر با پاسخی سنگین و مهلک مواجه خواهد شد؛ این بازدارندگی می‌تواند به شکستن اراده دشمنان و پیشگیری از حملات نظامی منجر شود.

مسئول مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی استان هرمزگان ادامه داد: تعادل نظامی و حفظ صلح، قدرت موشکی می‌تواند به ایجاد تعادل نظامی و حفظ صلح در منطقه کمک کند. وجود قدرت موشکی قوی در یک کشور می‌تواند مانع تهدید نظامی و حملات نظامی شود و تعادلی در منطقه برقرار کند.

وی با اشاره به اینکه این تعادل ممکن است به کاهش رقابت‌های نظامی و افزایش استقرار صلح و ثبات منطقه‌ای منجر شود. قدرت موشکی می‌تواند به عنوان یک ابزار قدرتمند در حفظ امنیت پایدار و جلوگیری از تهدیدات نظامی عمل کند، عنوان کرد: این قدرت باعث می‌شود تا کشورها بتوانند به درستی از قدرت موشکی و توانایی دفاعی خود در حفظ امنیت پایدار و بازدارندگی برای تهدیدات نظامی استفاده کنند. داشتن قدرت موشکی به عنوان یک ابزار دفاعی قوی، می‌تواند انگیزه‌ای برای کشورها ایجاد کند تا از تهاجمات نظامی دیگران جلوگیری کنند. در زمینه دفاع موثر از منافع و منابع، قدرت موشکی نقش مهمی در تضمین امنیت ملی و پاسخ به تهدیدات نظامی دارد.

ملاحی با اشاره به اینکه حفظ استقلال برای هر کشوری، حفظ استقلال و آزادی از تهدیدات خارجی امری حیاتی است. قدرت موشکی، به یک کشور امکان می‌دهد تا به طور مستقل از تهاجمات و تهدیدات نظامی محافظت کند و استقلال خود را حفظ کند، افزود: پیشگیری از جنگ، قدرت موشکی می‌تواند به عنوان یک عامل بازدارنده عمل کند و احتمال وقوع جنگ را پیشگیری کند. وجود یک نیروی موشکی قوی هوشمند می‌تواند از هرگونه عملیات نظامی دشمنان جلوگیری کند و به ایجاد تعادل نظامی در منطقه کمک کند. حفظ امنیت ملی، یکی از اولویت‌های هر کشور، حفظ امنیت ملی و محافظت از مرزهایش است. قدرت موشکی می‌تواند به یک کشور امکان دهد تا منافع و منابع و مناطق مرزی خود را در برابر تهدیدات نظامی حفظ کند و از نفوذ دشمنان جلوگیری کند.

مشاوره هسته فناور ایده پردازان هرموز نوین تصریح کرد: دفاع از منافع و منابع ملی، قدرت موشکی به یک کشور امکان می‌دهد تا در صورت تهدید به منافع ملی خود، پاسخی قاطع و سنگین را به دشمنان بدهد. این انگیزه به کشورها قدرت دفاعی می‌دهد که در صورت حمله، قادر خواهند بود از خود دفاع کنند و باعث محدود کردن آسیب‌ها می شود. بطور کلی، قدرت موشکی می‌تواند به یک کشور اعتماد به نفس و قدرت دفاعی بیشتری ببخشد.

وی اظهار کرد: باید توجه داشت که استفاده از قدرت موشکی همراه با مسئولیت‌های بسیاری است و نیازمند یک سیاست خارجی هوشمند و تعاملات بین‌المللی سازنده است. استفاده از قدرت موشکی باید همراه با تلاش برای حل منازعات و درگیری ها به صورت دیپلماتیک باشد. همچنین، باید توجه داشت که استفاده از قدرت موشکی در صورت ضرورت و دفاع از منافع و منابع ملی انجام شود و به هیچ وجه به عنوان ابزار تهدید یا تهاجم استفاده نشود.

ملاحی با بیان اینکه برخی از راهکارهایی که می‌توانند به منظور حفظ و استفاده مناسب از قدرت موشکی مؤثر باشند را ارائه می‌شود، اظهار کرد: مطالعه تاریخچه قدرت موشکی و نقش آن در حفظ استقلال و امنیت پایدار کشورها می‌تواند درک ما را از اهمیت و ارزش آن بالا ببرد.

وی ادامه داد: تحلیل و بررسی تهدیدات، مطالعه و تحلیل و بررسی تهدیدات نظامی و امنیتی موجود در جهان و منطقه، می‌تواند ما را به نیازمندی استفاده از قدرت موشکی در حفظ امنیت پایدار و بازدارندگی تهدیدات متقاعد کند.

این فعال سیاسی بیان کرد: قدرتمندسازی دفاعی، تلاش برای گسترش و توسعه نیروهای موشکی و تکنولوژی‌های مرتبط با آن می‌تواند کشور را به دستیابی به یک قدرت موشکی قوی و قابل اعتماد ترغیب کند.

ملاحی با بیان اینکه تأکید بر صلح و دیپلماسی علاوه بر قدرت موشکی، تأکید بر راهکارهای دیپلماسی، مذاکره و حل منازعات به صورت صلح‌آمیز می‌تواند انگیزه کشور را برای استفاده صحیح و مسئولانه از قدرت موشکی تقویت کند، خاطرنشان کرد: افزایش امنیت منطقه‌ای، همکاری با سایر کشورها در جهت امنیت پایدار منطقه‌ای و تعاملات بین‌المللی سازنده می‌تواند به ما انگیزه بدهد تا قدرت موشکی خود را به عنوان یک عامل استقلال و امنیت پایدار منطقه ارتقاء دهیم. جمهوری اسلامی ایران قدرت موشکی را به عنوان یک وسیله برای حفظ امنیت پایدار و صلح منطقه ای و بین‌المللی در نظر گرفته است که در این خصوص استفاده مسئولانه و هوشمندانه از قدرت موشکی، همراه با تلاش برای حفظ استقلال و امنیت ملی و تعامل منطقه‌ای و بین‌المللی سازنده، از راهبردهای جمهوری اسلامی ایران بوده، که می‌تواند به ما و دوستان ما کمک کند تا در جهانی بیش از پیش پیچیده، در صلح، امنیت پایدار و آرامش زندگی کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha