• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402062716308
  • خبرنگار : 50590

تشکیل ۳۸ پرونده گرانفروشی البسه مدارس و ۷۴ پرونده گرانفروشی لوازم‌التحریر در همدان

تشکیل ۳۸ پرونده گرانفروشی البسه مدارس و ۷۴ پرونده گرانفروشی لوازم‌التحریر در همدان

ایسنا/همدان معاون نظارت و بازرسی اداره‌کل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از گرانفروشی لباس فرم مدارس و لوازم‌التحریر در بازار همدان خبر داد و گفت: در این‌باره ۱۱۲ پرونده تخلف تشکیل شده است.

مرتضی بیدآبادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح تشدید نظارت بر بازار لوازم‌التحریر، البسه و کیف و کفش دانش‌آموزان از ۱۵ شهریورماه در استان همدان آغاز شده است و تا ۱۵ مهرماه ادامه دارد به طوریکه در این زمینه قاطعانه ورود کرده‌ایم.

وی افزود: این طرح نظارتی تا ۱۵ مهرماه و با همکاری اتاق اصناف و تعزیرات حکومتی در شهر همدان و سایر شهرستان‌ها در نوبت صبح و بعدازظهر انجام می‌شود.

بیدآبادی خاطرنشان کرد: طی ۱۱ روز گذشته بیش از ۱۱۲ پرونده در سطح استان تشکیل شده که بیشتر تخلف‌ها مربوط به عدم درج قیمت بر روی لوازم‌التحریرها و گرانفروشی در فروش البسه مدارس بوده است.

وی با اشاره به اینکه از تعداد کل پرونده‌های تخلف، ۳۸ پرونده مربوط به گرانفروشی البسه مدارس و ۷۴ پرونده مربوط به گرانفروشی و عدم درج قیمت بر روی لوازم‌التحریر بوده است، اعلام کرد: جریمه‌های سنگینی در تعزیرات حکومتی برای برخی از متخلفان تا ۸۰۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

بیدآبادی یادآور شد: نرخ لباس فرم مدارس همدان ۲۵ تیرماه به اتحادیه پوشاک و اتاق اصناف ابلاغ شده به طوریکه قیمت‌ها از ۲۷۰ هزار تومان تا سایزهای بزرگ ۴۵۰ هزار تومان می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده بهترین لباس فرم پسرانه برای دانش‌آموز ابتدایی ۲۸۰ هزار تومان و دخترانه با مقنعه حداکثر ۳۶۰ هزار تومان است، اضافه کرد: چندین مورد شکایت مردمی در زمینه نرخ لباس فرم دانش‌آموزان استان داشتیم که هم پول خانواده‌ها را برگرداندیم و هم جریمه‌های سنگینی برای خیاطی‌های متخلف درنظر گرفتیم.

بیدآبادی تأکید کرد: نرخ ابلاغی لباس فرم مدارس با درنظر گرفتن پارچه نخی مرغوب و دوخت مناسب و اصلاح بوده و توجیهی ندارد خیاطان با اضافه کردن لگو، نوار و طرح‌های مختلف به لباس گرانفروشی کنند.

وی گفت: مردم در صورت مشاهده تخلف می‌توانند با شماره ۱۲۴ مربوط به اداره تعزیرات یا سامانه ۱۳۵ اصناف تماس گرفته و گرانفروشی‌ را گزارش دهند یا فیش خرید خود را در سامانه www.۱۲۴.ir بارگذاری کنند و پس از بررسی مبلغ به حساب فرد عودت داده می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha