• دوشنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۵:۰۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402062716745
  • خبرنگار : 50047

انتقاد رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از انفعال دستگاه‌ها در خصوص مسائل زیست‌محیطی

انتقاد رئیس کل دادگستری خراسان شمالی از انفعال دستگاه‌ها در خصوص مسائل زیست‌محیطی

ایسنا/خراسان شمالی رئیس‌ کل دادگستری خراسان شمالی از انفعال و بی‌توجهی دستگاه‌های مسؤول در خصوص مسائل و مشکلات زیست محیطی انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دادگستری خراسان شمالی، حجت‌الاسلام براتی‌زاده در نشست «بررسی و پیگیری مشکلات زیست محیطی و تهدید علیه بهداشت عمومی ناشی از دفن غیراصولی زباله و  ضایعات ساختمانی شهرداری در حاشیه کنارگذر شمالی بجنورد» از انفعال و بی‌توجهی و ضعف‌های نظارتی دستگاه‌های مسؤول به شدت انتقاد کرد.


وی گفت: برای تحقق شعار «شهر ما، خانه ماست» باید  شکل و ساختار شهری را به گونه‌ای تعریف، تنظیم و مدیریت کنیم که نگاه‌ها مثبت و به اعتبار آن، میزان جذب گردشگر به استان ما، بهتر و بیشتر از قبل باشد.


براتی‌زاده اظهار کرد: متأسفانه برخی از جلوه‌های ناراحت کننده مانند دفن‌گاه ضایعات ساختمانی آن هم درست در مجاورت کنارگذر شمالی دغدغه‌های فراوانی را برای هم‌استانی‌ها، مسافران و دوستداران محیط زیست به وجود آورد.


وی با اشاره به روند پیگیری‌ها و اقدامات انجام شده تاکنون خاطرنشان کرد: طبق بررسی‌های به عمل آمده ابعاد، سطح و دامنه اقدامات بر اساس مسؤولیت هر یک از دستگاه‌ها رضایت بخش نیست بنابراین باید در راستای اهداف پیش‌بینی شده و مطابق برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مشخص، حسب مورد در میان‌مدت، کوتاه‌مدت و درازمدت در دستور کار قرار گیرد و اجرایی شود.


رئیس کل دادگستری خراسان شمالی در ادامه از تعیین ضرب‌الأجل یک ماهه و شش ماهه جهت ساماندهی وضعیت موجود و جانمایی دفنگاه  ضایعات و  نخاله‌های ساختمانی در مکان مناسب با رعایت موازین قانونی و ملاحظات زیست محیطی خبر داد.


رئیس کل دادگستری خراسان شمالی اظهار کرد: هر کاری که به نحوی از انحاء با مسائل و موضوعات بهداشت عمومی مرتبط است باید پیوست‌های زیست‌محیطی نیز داشته باشد و نهادها و سازمان‌های مجری آن طرح‌ها و پروژه‌ها، قبل از هر چیز مجوزهای قانونی لازم را از دستگاه‌های مسؤول اخذ نمایند.


مقام عالی قضایی در خراسان شمالی در ادامه مبانی قانونی از جمله اصل ۵۰ قانون اساسی را متذکر شد و بیان کرد: مطابق این اصل در جمهوری اسلامی، حفاظت از محیط زیست یک وظیفه عمومی است و بر این اساس فعالیت‌هایی که به نحوی از انحاء با آلودگی و یا تخریب آن ملازمه پیدا کند ممنوع است.


براتی‌زاده همچنین به ماده ۷ قانون ایمنی راه‌ها و راه‌آهن مصوب ۱۳۴۹ نیز اشاره و تصریح کرد: بر این مبنا ریختن زباله، نخاله، مصالح ساختمانی در راه‌ها و راه آهن و حریم قانونی آنها در داخل یا خارج از محدوده قانونی شهرها ممنوع است و مجازات قانونی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha