• چهارشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۸:۰۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402062917841
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان:

سیستان باید به یک منطقه تجاری تبدیل شود

سیستان باید به یک منطقه تجاری تبدیل شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر حضور مردم در عرصه‌های مختلف گفت: فعال بودن نیروی انسانی در پیشرفت هر منطقه‌ای بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش ایسنا- محمد کرمی شامگاه سه شنبه ۲۸ شهریور در دیدار با روسای دانشگاه های زابل با اشاره به مسائل و ظرفیت‌های منطقه سیستان اظهار کرد: طرح اضطراری تأمین آب، انتقال آب از منطقه تهلاب، انتقال آب دریای عمان به منطقه سیستان و حفر چاه‌های ژرف در حال اجرا است و در صورت وصول نتیجه طرح‌های قبلی در زمینه کشاورزی و گلخانه‌ای مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به اینکه منطقه سیستان باید به یک منطقه تجاری تبدیل شود، بیان کرد: باید فرآوری و افزایش ارزش افزوده کالاهای وارداتی، راه اندازی شرکت ‌های مشترک با کشورهای همسایه و ایجاد منافع مشترک با آنها نیز پیگیری شود.

وی با تاکید بر بهره برداری از ظرفیت‌های منطقه سیستان تصریح کرد: احیای برخی از طرح‌های نیمه تعطیل، توسعه پنل‌های خورشیدی و نیروگاه‌های بادی، دعوت از سرمایه‌گذاران برای تاسیس کارخانه در مقیاس‌های مختلف در منطقه و تبدیل کردن منطقه به مرکز تولید پوشاک نیز در دستور کار قرار دارد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: برنامه‌ریزی برای استفاده از پساب برای برخی تولیدات کشاورزی، گسترش صنایع کم آب بر و فرآوری محصولات وارداتی و معدنی نیز باید با جدیت دنبال شود.

وی اظهار کرد: وجود زیرساخت‌ها در ایران و نبود آن در کشورهای همسایه برای تشکیل شرکت‌های مشترک و کارخانه‌های فرآوری کالاهای وارداتی و افزایش تولید یک فرصت بی‌نظیر است.

کرمی افزود: برنامه‌ریزی برای گسترش خطوط ریلی از چابهار تا میلک جهت گسترش صادرات، افزایش روابط با کشورهای دیگر، ترانزیت کالاهای کشورهای همسایه از بندر چابهار نیز برای افزایش تجارت انجام شده است.

وی گفت: قطعاً فعال کردن بازارچه‌های مرزی و تبدیل شدن سیستان به یک منطقه تجاری، باعث گسترش حضور مردم در منطقه و رونق بازار خرید و فروش خواهد شد.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: باید برای پیشبرد راهبردهای صحیح و اهداف اصلی در منطقه و همچنین جهت شناسایی کانون‌های بحران کارگروه های تخصصی با حضور اساتید و دانشجویان دانشگاه های منطقه ایجاد شود.

وی اظهار کرد: قطعاً گسترش علم در زمینه رفع مشکلات انسان‌ها بسیار تاثیرگذار است و برنامه‌ریزی برای هدایت جوانان و نوجوانان به سوی علم آموزی، مهارت آموزی و یادگیری فناوری‌های نوین باید انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha