• چهارشنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ / ۱۴:۴۲
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1402062918364
  • خبرنگار : 50126

رئیس پارک علم و فناوری استان خبر داد:

پذیرش ۱۱۸ واحد فناور در پارک علم و فناوری ایلام/ ضرورت توسعه فرهنگ فناوری در استان

پذیرش ۱۱۸ واحد فناور در پارک علم و فناوری ایلام/ ضرورت توسعه فرهنگ فناوری در استان

ایسنا/ایلام رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام گفت: تاکنون ۱۴۵ محصول فناورانه و ۱۱۱ اختراع ملی ثبت و تعداد ۱۱۸واحد فناور در پارک علم و فناوری استان پذیرش شده است.

دکتر «محمدرضا ولیزاده» امروز چهارشنبه ۲۹ شهریور، در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به نوپا بودن پارک علم و فناوری استان، اظهار کرد:  این پارک در سال ۱۳۹۴ راه‌اندازی شده و ما با تمام توان به دنبال تقویت زیرساخت‌های این مجموعه برای خدمت بهتر و شایسته به جوانان دارای ایده هستیم.

وی گفت: با امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه ایلام، مقرر شده که ۳۰ هکتار از زمین‌های این دانشگاه به پارک علم و فناوری واگذار می‌شود و در حال حاضر کارهای واگذاری ۱۰ هکتار در مرحله‌ی اول در حال انجام است و ۶ هکتار دیگر از زمین‌های دانشگاه ایلام برای راه‌اندازی پردیس مشترک واگذار شود.

رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام تصریح کرد: با وجود محدودیت‌های مالی پارک علم و فناوری،احداث دو سوله به مساحت حدود ۵۰۰۰ متر مربع در دستور کار قرار گرفت که این پروژه هم‌اکنون با پیشرفت ۴۰ درصد در حال ساخت است.

ولیزاده تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵ شرکت دانش‌بنیان در استان فعال است که تا پایان سال گذشته ، گردش مالی این شرکت‌ها ۵۲۸ میلیارد تومان و ۴۶۳ میلیارد تومان نیز فروش محصول داشته‌اند.

وی تاکید کرد: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان علاوه بر توسعه فناوری، اشتغال‌زایی را نیز به دنبال خواهد داشت و در این راستا تاکنون ۱۸۸۸ نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار شده‌اند.

رئیس پارک علم و فناوری استان ایلام ادامه داد: با وجود محدودیت‌های بودجه پارک علم و فناوری ایلام، از سال ۹۴ تا کنون مبلغ ۱۱ میلیارد تومان از شرکت‌های دانش‌بنیان، حمایت شده است.

ولیزاده با بیان اینکه تاکنون ۱۴۵ محصولات فناورانه و ۱۱۱ اختراع ملی در این مرکز ثبت شده است، گفت: تعداد واحدهای فناور پذیرش شده در استان ۱۱۸ مورد و تعداد کل هسته‌های فناور نیز ۱۴٠ مورد است.

وی ادامه داد:  فعالیت‌های شاخص پارک علم و فناوری ایلام، استاندارد سازی محصولات، تقویت زیست بوم کارآفرینی، آشنایی با اکوسیستم استارتاپی و آشنایی با مرکز رشد است.

ولیزاده با تاکید بر توسعه فرهنگ فناوری تصریح کرد: برگزاری رویداد، تفاهم با آموزش و پرورش، حضور مدارس در پارک، بازدید عموم از نمایشگاه محصولات و  برگزاری اردوی راهیان پیشرفت و گسترش مراکز رشد در دانشگاه‌ها از جمله پیام‌نور از برنامه‌های اجرا شده در این حوزه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha