• پنجشنبه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402063018734
  • خبرنگار : 30147

نایب رئیس ورزش بازی‌های بومی محلی خراسان رضوی:

امکانات ورزشی برخی روستاها در خانه دهیاران است

امکانات ورزشی برخی روستاها در خانه دهیاران است

ایسنا/خراسان رضوی نایب رئیس هیات ورزش بازی‌های بومی محلی خراسان رضوی گفت: چون امکانات ورزشی ارسال شده به برخی روستاها یا در خانه دهیار قرار گرفته و یا در مکان دیگر، موجب شده بانوان نتوانند از این امکانات استفاده کنند.

سمیه رضایی در حاشیه سفر به شهرستان تربت‌جام اظهار کرد: عدم استفاده از امکانات ورزشی در خانه‌های ورزش روستایی باعث شده که این امکانات همچنان بلااستفاده باقی بمانند.

 وی با انتقاد از عدم استفاده امکانات ورزشی بازی‌های بومی محلی در روستاها اظهار کرد: بر اساس بخشنامه‌ای که قبلاً از سوی وزارت ورزش برای تشکیل و تجهیز خانه‌های ورزش در روستاها صادر شد به تبع برای بسیاری از روستاهای خراسان رضوی امکانات ورزشی تهیه و ارسال شد.

نایب رئیس هیات ورزش بازی‌های بومی محلی خراسان رضوی گفت: علیرغم ارسال امکانات به روستاها اما به دلیل عدم استقرار این امکانات دریک مکان خاص و مناسب بسیاری از خانم‌ها همچنان نمی‌توانند از این امکانات استفاده کنند.

وی افزود: چون امکانات ورزشی ارسالی به برخی روستاها یا در خانه دهیار قرار گرفته و یا در یک مکان دیگر، عملا امکان استفاده برای بانوان نیست و فقط آقایان هستند که از این امکانات استفاده می‌کنند.

جانمایی اشتباه در نصب وسایل ورزشی

رضایی همچنین اظهار کرد: برای بسیاری از روستاهای دیگر هم که این امکانات ورزشی تهیه شده غبار خاک روی آنها را پوشانده و مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

وی ادامه داد: اگرچه در برهه‌ای از زمان با صرف هزینه‌های گزاف امکانات بدن‌سازی در مجاورت و یا وسط روستاها نصب شد، اما در واقع جانمایی بسیار اشتباهی بود.

نایب رئیس هیات ورزش بازی‌های بومی محلی خراسان رضوی گفت: نه تنها امکان استفاده از این تجهیزات برای بانوان نیست بلکه حتی مردان روستایی هم هیچگاه نمی‌روند در وسط روستا بدن‌سازی کار کنند، در واقع معلوم نبود که آیا در پشت این حرکت فکری بود و یا به فکر تجارت بوده‌اند.

کسی حاضر به حمایت از تیم‌های بانوان نیست

وی با اشاره به اینکه اکنون در اکثر روستاها همین امکانات بدن‌سازی در وسط روستاها بدون هیچ‌گونه استفاده‌ای باقی مانده‌اند، از نبود اسپانسر در ورزش بانوان روستایی خبر داد و افزود: متأسفانه برای ورزش بانوان روستایی نمی‌توانیم اسپانسری جذب نماییم.

رضایی خاطرنشان کرد: چون وقتی در روستاها و مناطق محروم مسابقات برگزارمی کنیم تماشاگران اغلب یک عده خاص و از بانوان همان روستا هستند عملاً هیچ اسپانسری حاضر نیست هزینه‌ای را انجام بدهد.

وی با تأکید بر اینکه نبود اسپانسر در ورزش بانوان یکی از مشکلات جدی است، اظهار کرد: چون تبلیغات اسپانسرها به خوبی دیده نمی‌شود حاضر به حمایت از تیم‌های بانوان نیستند.

تعصبات بیهوده موجب بروز ناهنجاری‌های جسمانی

نایب رئیس هیات ورزش بازی‌های بومی محلی خراسان رضوی همچنین عدم تمایل بانوان به حضور دخترشان در ورزش را یکی دیگر از مشکلات برشمرد و گفت: بسیاری از خانواده‌ها حاضر نیستند فرزندشان برای شرکت در مسابقه از یک روستا به روستای دیگر و یا از شهرستانی به شهرستان نزدیک برای برگزاری مسابقات اعزام شود.

وی افزود: این مشکل به تعصبات خانواده‌ها بر می‌گردد، وقتی نتوانیم ورزش را به دلیل نبود اسپانسر به خوبی تبلیغ کنیم عملاً خانواده‌ها بدون آگاهی و بر اساس تعصبات تصمیم‌گیری می‌کنند، بدون شک این تعصبات بیهوده فقط موجب بروز ناهنجاری‌های جسمانی و یا افسردگی فرزندان می‌شود.

استعدادهای خوبی در بخش بانوان روستایی تربت‌جام وجود دارد

رضایی همچنین در رابطه با جایگاه ورزش بازی‌های بومی محلی در سطح استان گفت: ورزش بازی‌های بومی محلی بانوان نه تنها در استان بلکه کشور جزء هیات‌های برتر فدراسیون بوده است.

وی عنوان کرد: طی ۷ سال متوالی بدون هیچ‌گونه بودجه مالی و امکانات خاص جزء دسته یک و اکنون هم جزء برترین‌ها هستیم، یکی از ویژگی‌های خوب این رشته این است که برخلاف رشته‌های کلاسیک مثل فوتبال، والیبال و یا... بدون امکانات و فضا و یا جنسیت و زمین خاص با چند سنگ و یا دو تا کیسه می‌توان به‌ عنوان سرگرمی بازی کرد.

 نایب رئیس هیات ورزش بازی‌های بومی محلی خراسان رضوی در ادامه در خصوص استعدادهای بانوان تربت‌جام در بازی‌های بومی محلی گفت: استعدادهای بسیار خوبی در بخش بانوان روستایی تربت‌جام وجود دارد، حضور خواهران دین‌خواه از روستای کاریزنو تربت‌جام همراه با تیم استان در المپیاد ورزشی کشور باعث شده که خراسان رضوی مقام اول را کسب نماید ضمن اینکه این دو خواهر مستعد تربت‌جامی از بازیکنان مطرح کشور نیز هستند.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: از امروز پنج‌شنبه مرحله نهایی مسابقات هفت‌سنگ قهرمانی بانوان استان با حضور ۶ تیم برتر راه یافته به این مرحله به میزبانی روستای کاریزنو بخش نصرآباد تربت‌جام برگزارمی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha