• یکشنبه / ۹ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۲۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402070906149
  • خبرنگار : 50598

استاندار مرکزی عنوان کرد:

ضرورت گفت‌وگو با نخبگان و تشکل‌های نخبگانی برای جذب و حضور حداکثری مردم در انتخابات

ضرورت گفت‌وگو با نخبگان و تشکل‌های نخبگانی برای جذب و حضور حداکثری مردم در انتخابات

ایسنا/مرکزی استاندار مرکزی گفت: به مسئله گفت‌وگو با نخبگان و تشکل‌های نخبگانی باید توجه ویژه داشت چراکه این موضوع می‌تواند از عوامل جذب و حضور حداکثری مردم در انتخابات باشد.

فرزاد مخلص الائمه، ۹ مهرماه در همایش آموزشی انتخابات ویژه فرمانداران و اعضای ستاد انتخابات استان مرکزی اظهار کرد: ما به عنوان مسئولین اجرایی استان علاوه بر اینکه باید انتخابات سالم و امنی را برگزار کنیم باید در خصوص بالا بردن مشارکت در انتخابات دغدغه داشته باشیم.

وی با بیان اینکه دشمن برای گرفتن انتقام شکست سنگینش در اغتشاشات سال گذشته به دنبال کاهش مشارکت مردم در انتخابات است گفت: رضایتمندی مردم ارتباط مستقیمی با شرکت آنها در انتخابات و برنامه های نظام دارد. رضایتمندی امری است که به تدریج شکل می‌گیرد و کل بدنه اجرایی کشور باید نسبت به تحقق این مهم جدیت ویژه‌ای داشته باشند.

مخلص الائمه با بیان اینکه در حوزه اطلاع رسانی در تمامی زمینه‌ها باید همت ویژه‌ای داشته باشیم، با اشاره به اجرای طرح رایحه خدمت در استان تصریح کرد: در این طرح مسئولان استانی و شهرستانی در بین مردم حضور چهره به چهره و بی واسطه دارند و بایستی اجرای این طرح به صورت گسترده‌تر ادامه پیدا کند.

استاندار مرکزی با اشاره به انجام ۷۷۰ سفر شهرستانی توسط مدیران استان مرکزی در سال گذشته افزود: جمهوری اسلامی در حوزه‌های مختلفی از جمله بهداشت و درمان موفقیت‌های بسیاری کسب کرده است و بایستی این توفیقات اطلاع رسانی و تبیین شود.

وی در پایان تصریح کرد: نقدی که به دولت وارد شده این است که اعضای هیئت اجرایی برگزاری انتخابات تجربه برگزاری انتخابات را ندارند، در این خصوص باید گفت که بیشتر فرمانداران و معاونان استانداری تجربیات بسیاری در برگزاری انتخابات داشته‌اند و موضوع وجود افرادی که تجربه برگزاری انتخابات ندارند، در دولت‌های گذشته هم وجود داشته که کسب تجربه کرده‌اند.

بهنام نظری، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز با اشاره به برگزاری ۶ نشست در حوزه ارتباطات و زیرساخت‌ها در استان مرکزی اظهار کرد: عقب افتادگی‌هایی در حوزه زیرساختی وجود دارد که در صورت برگزاری انتخابات الکترونیکی، در برخی شهرستان‌های استان، با مشکلاتی مواجه می‌شویم.

وی با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن حل مشکلات مربوط به انتخابات در استان مرکزی و با تاکید بر توجه ویژه به تشکیل کمیته سیاسی انتخابات، گفت: کمیته سیاسی حلقه واسط بین احزاب و فرمانداران است و فعالیت آن منجر به هم‌افزایی بیشتر برای حضور اقشار مختلف مردم در پای صندوق‌های رای خواهد شد.

نظری تصریح کرد: فرمانداران افرادی را برای حضور در انتخابات انتخاب کنند که اعتقاد راسخ داشته و اشراف به انجام کارها داشته باشند و در هرکجا که نیاز به تقویت است، فرمانداران با هماهنگی هیئت نظارت از ۲ نماینده فرماندار در پای صندوق‌های رای استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه هماهنگی و تعامل با هیئت نظارت از جمله کلیدواژه‌های دولت سیزدهم است افزود: برگزاری چنین نشست‌هایی برای ظرفیت‌سازی و برگزاری انتخابات سالم و حداکثری لازم است که بایستی در دستور کار فرمانداران قرار گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: ماده ۱۳ قانون انتخابات مبنی بر استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در برگزاری انتخابات باید مورد توجه ویژه تمامی مدیران دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی با بیان اینکه تاکنون اعتباری برای برگزاری انتخابات در استان مرکزی تخصیص داده نشده است تصریح کرد: اولویت استان در برگزاری انتخابات، استفاده حداکثری از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی است و واجب است تا فرمانداری‌ها و دستگاه‌های فعال در حوزه انتخابات، از آمادگی کامل برخوردار باشند.

حجت الاسلام امیدرضا مبارک آبادی، مسئول هیئت نظارت بر انتخابات استان مرکزی نیز اظهار کرد: تعامل در بالاترین سطح، بین وزارت کشور و شورای نگهبان برقرار است و در سطح استان نیز این تعامل وجود دارد که امیدواریم تقویت شود.

وی با تاکید بر امیدآفرینی برای حضور حداکثری مردم در انتخابات افزود: قله حرکت ما در سال جاری برگزاری انتخابات است و باید تمام کارها انجام شود و هدف نهایی، برگزاری انتخابات به بهترین شکل است.

مبارک آبادی تصریح کرد: بایستی هیئت اجرایی شهرستان‌های استان تشکیل شود و فرمانداران و روسای هیات‌های نظارت، همکاری لازم را داشته باشند.

مسئول هیئت نظارت بر انتخابات استان مرکزی ادامه داد: در قانون جدید آمده است که باید یک ماه قبل از شروع انتخابات، عوامل اجرایی انتخابات مشخص شوند و این فرصت خوبی است تا آموزش‌ نیروها به بهترین شکل انجام شود.

وی با اشاره به تعداد بالای پیش ثبت نام‌ افراد در انتخابات گفت: می‌بایست دقت و ظرافت خاصی در اجرای قوانین و تسلط بر جزئیات قوانین داشته باشیم.

مبارک آبادی با تاکید بر توجه به پیوست امنیتی در زمان انتخابات، اضافه کرد: در چینش و بررسی مکان شعب اخذ رأی باید دقت داشت تا مشارکت در بالاترین حد خود باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha