• چهارشنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۲ / ۲۳:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402071208413
  • خبرنگار : 50377

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی:

زمینه صادرات در دولت سیزدهم بهبود یافته است

زمینه صادرات در دولت سیزدهم بهبود یافته است

ایسنا/مازندران نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی مشکل صادرات در مازندران را نداشتن شرکت حمل و نقل بین المللی دانست و گفت: زمینه صادرات در دولت سیزدهم بهبود یافته است و ارتباطات خوبی را استاندار با کشورهای همسایه برقرار کرده است.

منصورعلی زارعی شامگاه چهارشنبه ۱۲ مهرماه در نشست هم اندیشی رسانه‌ای با بیان اینکه، کشاورزی یکی از این مزیت‌های اصلی استان مازندران است، افزود: ایجاد فرصت‌های سرمایه گذاری اقدامی مناسب از سوی مدیریت ارشد استان بوده است. نگاه مدیریت استان به شهرستان ساری می بایست متفاوت از سایر نقاط استان باشد.

وی با اشاره به اینکه ظرفیت‌های خوبی در شهرستان ساری است که مورد بهره برداری قرار نمی‌گیرد، افزود: در حال حاضر سه مجتمع ورزشی اعم از استادیوم شهید متقی، شهدای ساری و سالن ورزشی ماهفروجک در مرکز مازندران تقریبا غیرفعال و تعطیل است.

زارعی توقف پروژه سد فینسک را مطالبه اصلی مردم شهرستات ساری از دولت سیزدهم دانست و بیان کرد: دلیل کارشناسی برای این موضوع داریم اما ایجاد شهرک غذایی و تبدیلی از ضروریاتی است که از همان بدو کار پیگیر این مسئله بودیم.

وی به عمر بیش از یک دهه پروژه زباله‌سوز ساری اشاره کرد و گفت: این طرح از سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد اکنون در این دولت به پیشرفت بالای ۸۰ درصدی رسیده است.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی به فعالیت غیر قانونی یک هایپر مارکت در مرکز مازندران اشاره کرد و گفت: در بحث تغییر کاربری می‌بایست رسانه‌ها مطالبه گری کنند بطوریکه تابلوهای دکه‌های شهری در ساری پایین آمد ولی یک مرکز تجاری در تمام شهر تبلیغات می‌کند.

این مسئول با اظهار نظر درباره عوارض شهرداری یک مرکز تجاری در شهر ساری دستکم ۵۰ هزار میلیارد تومان است، ابراز عقیده کرد: هرچند ما مخالف ایجاد اشتغال نیستیم اما قانون باید برای همگان باید یکسان باشد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، با تاکید براینکه گردشگری موضوعی پایه‌ای در مازندران است، افزود: البته باید زیرساخت‌های لازم برای ورود سرمایه‌گذاران فراهم شود.

این مسئول با اعلام اینکه بزرگ‌ترین طرح رودخانه‌ای کشور با رعایت محیط زیست و تغییر کاربری در ساری در دست مطالعه است، یادآور شد: شهرداری ساری باید سرمایه‌های غیرمولدش را به مولد تبدیل کند و نباید حقوق پرسنل را با تسهیلات پرداخت نماید.

زارعی شرط استقرار صنعت پتروشیمی در مازندران را رعایت الزامات زیست محیطی دانست و گفت: از ۶۰ هزار هکتار وسعت میانکاله، ۳۰ هزار هکتار آن خشک شده است.

وی مشکل صادرات در مازندران را نداشتن شرکت حمل و نقل بین المللی دانست و افزود: زمینه صادرات در دولت سیزدهم بهبود یافته است و ارتباطات خوبی را استاندار با کشورهای همسایه برقرار کرده است.

نماینده مردم ساری و میاندورود با بیان اینکه در شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی تنها تعیین قیمت صورت نمی‌گیرد، بلکه سیاست‌های حمایتی نیز تدوین می‌شود،  اظهار کرد: دولت نباید برنجی وارد کند که قیمت آن کمتر از هزینه تولید و سود متعارف برنج در کشور باشد و این مطالبه اصلی مردم مازندران است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha