• یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402071610829
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل مطرح کرد

شهرستان اردبیل پیشگام در موقوفات استان/ ۹۵ درصد املاک اوقافی ثبت شده است

شهرستان اردبیل پیشگام در موقوفات استان/ ۹۵ درصد املاک اوقافی ثبت شده است

ایسنا/اردبیل مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل با اذعان بر اینکه شهرستان اردبیل پیشگام در موقوفات استان است، افزود: ۹۵ درصد املاک اوقافی ثبت شده است.

حجت الاسلام مهدی ستوده ۱۶ مهر با بیان اینکه احیاگری محور اول سیاستهای اداره کل اوقاف استان اردبیل است، گفت: احیاگری باید منجر به تولید و اشتغال و مولدسازی شود.

ستوده افزود: تثبیت مالکیت موقوفات با همکاری ادارات ثبت اسناد و املاک و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان انجام و ۹۵ درصد املاک اوقافی در استان ثبت شده است.

وی ادامه داد: عایدات موقوفات برای اداره کل مهم است و همچنین اجرای امینانه نیت واقفین اولویت ما می باشد.

مدیرکل اوقاف استان با اشاره به اینکه اماکن مقدسه و بقاع متبرکه بنام امامزادگان و مساجد است و در اقدامات مرتبط با امامزادگان عملکرد خوبی داشته ایم، اظهار کرد: در کارکردهای مساجد موفق عمل نکرده ایم.

ستوده تصریح کرد: برنامه هایی با عنوان آرامش بهاری، ضیافت الهی، یاس نبوی، ولایت علوی، دهه کرامت، بصیرت عاشورایی، نشاط معنوی، شمیم خدمت، قرار دوازدهم، آموزش سبک زندگی، مسابقات قرآنی شهرستانی، مسابقات استانی، مسابقات کشوری و بین المللی، استقرار هیأتهای مذهبی در امامزادگان و برپایی نماز جماعت و پاسخگویی به شبهات و احیای امامزادگان که با توسعه و بازسازی همراه بوده، از جمله اقدامات اداره کل اوقاف بوده است.

وی هدف از وقف را بعنوان راز جاودانگی و چشمه همیشه جوشان و مدیریت مالی پس از مرگ توصیف کرد و گفت: با اهداف امور خیریه موقوفات مدیریت می شوند.

ستوده خاطرنشان کرد: ۴۳۵ جهیزیه در سال گذشته، کمک به کودکان بی سرپرست و بدسرپرست، آزادسازی زندانیان و کمک به معلولین و سالمندان و حوادث غیرمترقبه با خیرات از محل موقوفات انجام شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان با اعلام اینکه ۶۰ میلیارد تومان وقف در سال جاری داشته ایم، گفت: در حوزه بهداشت و سلامت بدلیل عدم همکاری دستگاههای دولتی نتوانسته ایم اقدامات مناسبی انجام دهیم و زمینهای وقفی دارای کاربری درمانی همچون بیمارستان باتمانقلینج اردبیل و پری نساء از آن جمله می باشند.

ستوده از سیاست بهره وری موقوفات یاد کرد و گفت: زمین های کشاورزی، ساختمانهای اجاره ای، اراضی، پنل خورشیدی، سرمایه گذاری در گردشگری با اهداف بهره وری معنوی، فرهنگی و اجتماعی از آن جمله می باشند.

این مقام استانی بیان کرد: تکمیل، تعمیر و تعریف از نوع استفاده از ظرفیتهای موقوفات را در برنامه کاری خود داریم و بازسازی امامزادگان و بخصوص امامزادگانی که در مسیر گردشگری قرار دارد را انجام می دهیم.

مدیرکل اوقاف استان تأکید کرد: در بهره وری پروژه های بزرگی را مد نظر داریم و پروژه کره عرشی قاضی لر خلخال با ۷۰ مغازه و ۲۰ واحد خدماتی آماده بهره برداری و استفاده می باشد.

وی از شناسایی اراضی مرتبط و بهره ور شهرستان مشکین خبر داد و گفت: تعداد مغازه های تجاری وقفی افزایش یافته است.

ستوده همچنین از احیا و واگذاری زمین ۳۰ هکتاری برای کشاورزی در گرمی خبر داد و افزود: بافت فرسوده وقفی در شهرستان اردبیل تکمیل شده و مسکن تخریبی دیگر نداریم.

این مدیر استانی ادامه داد: احیای حمام اوچدکان را شروع کرده ایم، اما حمام ملاهادی به دلیل عدم همکاری سهامدار دیگر در شرایط فعلی قرار دارد.

مدیرکل اوقاف از شروع ساخت ۶۲ واحد مسکن وقفی خبر داد و اضافه کرد: مجوز احداث پروژه ۱۱۰ واحدی را نیز دریافت کرده ایم.

ستوده با بیان اینکه اراضی تکی را ساخته شده است، ادامه داد: اردبیل در موقوفات پیشگام و پیش قدم است و بالغ بر ۷ هزار موقوفات، مستغلات و رقبات در استان اردبیل موجود می باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha