• یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۴۰۲ / ۲۳:۲۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402071611030
  • خبرنگار : 50617

استاندار: تمدن مازندران نباید با ساخت‌وسازهای بدون پشتوانه تغییر کند

استاندار: تمدن مازندران نباید با ساخت‌وسازهای بدون پشتوانه تغییر کند

ایسنا/مازندران استاندار مازندران ارتقاء نظارت، کنترل و تحول در طراحی‌ها را، یکی از مهمترین انتظارات عینی خود از دفاتر نظام مهندسی دانست و گفت: مازندران دارای تمدنی است که نباید اجازه دهیم با ساخت‌وسازهای بی‌رویه و بدون پشتوانه، شرایط آن تغییر کند.

سیدمحمود حسینی‌پور امروز، ۱۶ مهر در نشست تخصصی چالش‌های صنعت ساختمان، تهدیدها و فرصت‌ها، اظهار کرد: استان مازندران شرایط ویژه‌ای از لحاظ اقلیمی، جغرافیایی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی دارد،  استان ما نیازمند یک توجه ویژه در امر مهندسی است.

وی افزود: توقع داریم با توجه به جلساتی که صورت گرفت، دفاتر نظام مهندسی استان فراتر از بحث‌های پروژه‌محوری و راهبردی، به ما کمک کنند.

استاندار مازندران تصریح کرد: کارگروهی متناسب با نیازهای استان تشکیل می‌شود و برنامه‌ای که باید برای ۲۵ سال آینده برای مازندران پیش‌بینی شود، توسط مهندسین ما در راستای مباحث راهبردی استان تهیه می‌شود.

نماینده عالی دولت در مازندران بیان کرد: هویت اصلی مازندران نباید تغییر کند، زیرا نسل‌های حاضر و آینده از ما توقع دارند در مهندسی تمدن خود نقش داشته باشیم.

یزدی‌نژاد، رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان نیز اظهار کرد: موضوع تلفات و کارگاه‌های ساختمانی باعث ایجاد نگرانی ما شده است.

وی افزود: جان انسان‌ها و کارگران صنعت ساختمان بسیار اهمیت دارد. با همراهی معاونت پیشگیری از جرایم دادگستری مازندران و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، محیط زیست و دانشگاه‌های علوم پزشکی ساری و بابل، تفاهم‌نامه‌ای را تنظیم کردیم.

یزدی‌نژاد تصریح کرد: موضوع این تفاهم‌نامه به‌کارگیری مسئول ایمنی، بهداشت و محیط زیست در کارگاه‌های ساختمانی است.

او ادامه داد: این موضوع براساس قوانین‌ جاری کشور بوده و مصادیق قانونی در قوانین کار، تامین اجتماعی و مقررات ملی ساختمان دارد.

این مسئول یادآور شد: باید مسئله اطفاء حریق ساختمان‌های بلندمرتبه پیگیری شود و درحال حاضر نظام‌مند نیست.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران افزود: قرار است با شیوه‌نامه‌ای که در دست داریم با شرایط مازندران یک کارگروهی تشکیل شود که این شیوه‌نامه را اجرایی کنیم.

او خاطرنشان کرد: ایمنی کارگاه بسیار زمان‌بر است زیرا باید مهندسین آموزش ببینند تا دانش‌آموخته آن رشته باشند یا از طرف مرکز تحقیقات وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی آموزش مربوطه را دیده باشند.

قابل ذکر است؛ تفاهم‌نامه‌ای با عنوان "حفاظت فنی و بهداشت حرفه‌ای در کارگاه‌های ساختمانی زیر ۲۵ نفر" میان دستگاه‌های معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و حفاظت محیط زیست مازندران با سازمان نظام مهندسی ساختمان استان با حضور سیدمحمود حسینی‌پور استاندار مازندران امضا شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha