• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1402071811972
  • خبرنگار : 50161

امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دانشکده دندانپزشکی بلگراد

امضای تفاهم‌نامه بین دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دانشکده دندانپزشکی بلگراد

ایسنا/زنجان رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان، علم را عامل اتحاد کشورها و زبان مشترک همه ادیان و اقوام دانست و گفت: افزایش ارتباطات علمی بین کشورها، باعث بسط و گسترش دانایی و آگاهی در جهان می‌شود.

حسن بختیاری شامگاه دیروز (۱۷ مهرماه) در مراسم امضای تفاهم‌نامه توسعه همکاری‌های دانشگاهی و آموزشی دانشگاه علوم پزشکی زنجان و دانشکده دندانپزشکی دانشگاه بلگراد جمهوری صربستان، اظهار کرد: علم می‌تواند باعث جلوگیری از جنگ، فقر و بدبختی در دنیا شود و عالمان و دانشمندان، سفیران صلح و امنیت در جهان هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زنجان ادامه داد: ایران مهد دانشمندان بزرگی است که برخی از آنان همچون ابوعلی‌سینا، زکریای رازی و جابربن‌حیان بنیانگذاران رشته‌های مهمی چون پزشکی، داروسازی و شیمی بوده‌اند.

وی با اشاره به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، نانو، هوا و فضا و بسیاری رشته‌های دیگر، اظهار کرد: مردم ایران احترام ویژه‌ای برای علم و عالمان قائل هستند و بزرگان و خیرین در کشور ما تاثیر زیادی در پیشبرد علم داشته و دارند.

بختیاری ضمن ابراز خرسندی از افزایش ارتباطات دانشگاه علوم پزشکی زنجان با دانشگاه بلگراد، افزود: امیدواریم این ارتباطات، در تبادل دانش و تجهیزات و پیشرفت هر دو دانشگاه، مؤثر باشد.

در ادامه معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان با بیان اینکه چند شرکت دانش‌بنیان در شهر زنجان فعالیت کرده و تجهیزات پزشکی را به سایر کشورها صادر می‌کنند، گفت: یکی از جلوه‌های دانشگاه حرکت به سمت کارآفرینی و تولید ثروت است.

حسین دانافر با بیان اینکه در حال حاضر بهترین و به روزترین دانشکده‌های دندانپزشکی در سطح کشور با اساتید مجرب و علمی وجود دارد، گفت: امسال توانستیم مجوز ۵ رشته دندانپزشکی در مقطع دستیاری را اخذ کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد با حضور هئیت دانشگاهی صربستان تبادلات علم و فرهنگ میان دانشجو و اساتید اتفاق بیفتد و از دانش و علم آنان در ارتقا دانشکده دندانپزشکی بهترین بهره را ببریم و این تبادلات علمی باعث تبادلات فرهنگی بین دو کشور شود.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز در این مراسم، عقد تفاهم‌نامه را زمینه‌ای برای گسترش تحقیقات بین دو دانشگاه دانست.

صمد ندری ضمن تشریح اقدامات انجام شده در حوزه تحقیقات و فناوری، چهار مجموعه دانشگاه کتابخانه مرکزی، آزمایشگاه جامع، آزمایشگاه حیوانات و پارک علم و فناوری را از بارزترین اقدامات برشمرد و گفت: یکی از جلوه‌های دانشگاه حرکت به سمت کارآفرینی و تولید ثروت است. در کشور ۱۳ پارک علم و فناوری وجود دارد که یکی از آن‌ها در شهر زنجان قرار دارد.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: چند شرکت دانش‌بنیان در شهر زنجان فعالیت می‌کنند که تجهیزات پزشکی را به سایر کشورها صادر می‌کند.

وی فعالیت در حوزه‌های دانش بنیان از کارهای مهم و ارزشمند در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نام برده و گفت: در حال حاضر ۹۰ کار پژوهشی در دست اقدام داریم و ۱۱۰ مقاله نمونه در مجلات علمی معتبر جهانی به چاپ رسیده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز با اشاره به مشاهیر علوم پزشکی سرزمین کهن ایران، ابن سینا، محمدبن زکریای رازی، جابربن حیان و سایر دانشمندان را از ستاره‌های درخشان آسمان علوم پزشکی دنیا خواند و افزود: همواره طب ایران از اشکال مختلف طب سنتی جهان محسوب می‌شود و نخبگان ما در طول تاریخ  همواره تمدن‌ساز بودند که افتخار آفرینی‌های آن‌ها تا امروز همچنان ادامه دارد.

حجت الاسلام مجید نقی‌لو با بیان اینکه پس از انقلاب سال ۱۳۵۷ همه عرصه‌های کشور از جمله نظام سلامت تحت تأثیر آن قرار گرفت و دچار تحول عظیمی شد، خطاب به هیئت دانشگاهی جمهوری صربستان، گفت: در این چند روز شاهد این تحولات بزرگ آن هم در شهر کوچکی مانند زنجان که با مرکز کشور نیز فاصله دارد خواهید بود. با محصولاتی روبرو می‌شوید که علی‌رغم تحریم‌های کشورهای غربی روی آن‌ها ساخت ایران نوشته شده است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی زنجان خاطرنشان کرد: ایران بزرگترین و گسترده‌ترین شبکه بهداشت دنیا را دارد. همانطور که یکی از گسترده‌ترین شبکه‌های آب رسانی و گازرسانی دنیا را دارد.

گفتنی است این مراسم با حضور هیئت دانشگاهی بلگراد در مرکز همایش‌های بین‌المللی روزبه برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha