• سه‌شنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۲ / ۱۶:۴۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1402071812589
  • منبع : نمایندگی اردبیل

بازرس کل استان خبر داد

اداره کل بازرسی، چالش های عمده اردبیل را پیگیری می کند

اداره کل بازرسی، چالش های عمده اردبیل را پیگیری می کند

ایسنا/اردبیل بازرس کل استان از پیگیری چالش های عمده استان توسط اداره کل بازرسی خبر داد و افزود: پیشگیری از وقوع جرم نیز در دستور کار بازرسی استان می باشد.

علی رمضانپور ۱۸ مهر در نشست خبری خود با اذعان بر اینکه سازمان بازرسی، چالش های عمده استان را پیگیری می کند، ادامه داد: عدم تکمیل پروژه پایاب سد خدافرین، عدم پرداخت مطالبات گندم کاران، وجود تنش آبی در استان، فرسودگی و کمبود تخت در بیمارستانها و مراکز درمانی، نابسامانی شرکت سبلان پارچه، عدم پرداخت تسهیلات تکلیفی برخی از بانکها، تالار شهراردبیل، کشت و صنعت مغان و غیره از جمله مسائل پیش روی اداره کل بازرسی استان اردبیل می باشد.

وی بیان کرد: در بحث پیشگیری از جرم، سازمان بازرسی استان با ارسال مکاتبات بصورت تذکری و هشداری به نهادها و ارگانهای دولتی اقدام می کند و در این راستا در سال جاری ۲۷۱ نامه هشداری که ضمانت اجرایی دارد، به ادارت مورد اعتراض و شکایت ارسال کرده است.

بازرس کل استان با اعلام اینکه نظارت بر اجرای صحیح قانون و نظارت بر حسن جریان امور دو وظیفه اصلی سازمان بازرسی است، یادآور شد: کاهش مفاسد اداری یکی از رسالت های این سازمان بازرسی می باشد.

رمضانپور گفت: در راستای رعایت قانون توسط نهادهای دولتی و همچنین بوجود نیامدن سوء جریان، پیشنهاد ابطال پنج مصوبه دستگاههای دولتی استان که مخالف قانون است را داده ایم.

وی فعالیت همکاران خود در بازرسی استان را در پنج گروه اقتصاد، تولیدی، کشاورزی و محیط زیست، فرهنگی و اجتماعی، سیاسی و قضایی برشمرد و اضافه کرد: بیش از یک هزار شکایت و گزارش مردمی به اداره کل بازرسی استان وصول شده است که بیشتر این گزارش ها در گروه سیاسی و قضایی است.

مدیرکل بازرسی استان اردبیل با بیان اینکه دستگاههای خدمات رسان بیشترین حجم شکایتها را دارد، تصریح کرد: سازمان بازرسی به گزارش های برنامه ای، موردی و فوق العاده رسیدگی می کند.

وی دستورات رهبری، دستورات رئیس قوه قضائیه، درخواستهای رئیس جمهور و وزارتخانه ها را در جهت بررسی عملکرد دستگاههای اجرایی متناسب با شعار سال را جزو برنامه های فوق العاده سازمان بازرسی یاد کرد و افزود: گزارشات برنامه ای کلان محور هستند و در سطح کشور مطرح بوده و تأمین آب شرب، وضعیت زیرساختهای گردشگری و صنایع دستی، نظارت بر عرضه و توزیع در زنجیره دارو، تولید مسکن، تنظیم بازار، توزیع کالاهای اساسی مردم، نحوه انجام وظایف دستگاههای متولی ایجاد اشتغال، نحوه اعطای تسهیلات و وصول مطالبات بویژه در بانک ملی و همچنین نحوه انتصابات در دستگاههای مشمول نظارت و بازرسی از آن جمله است.

رمضانپور تأکید کرد: گزارش های موردی دغدغه خود استان است و از زبان امامان جماعت و اهالی رسانه و دغدغه مردمی است که توسط اداره کل بازرسی مورد رسیدگی قرار می گیرد.

بازرس کل استان افزود: نتیجه گزارش های سازمان بازرسی استان بعد از تأیید در تهران برای احراز تخلف اداری و انظباطی و کیفری برای رسیدگی به مرجع مربوطه ارسال می شود.

این مقام مسئول قضایی استان گفت: چهار هزار و ۸ میلیارد ریال اثربخشی اقدامات اداره کل بازرسی استان در زمینه جلوگیری از فرار مالیاتی و تضییع اموال دولتی و اصلاح صورت وضعیت پیمانکاری و اخذ مطالبات دولتی انجام شده است.

وی از شناسایی و بازگشت ۱۱۴ هکتار از اراضی متعلق به دولت در روستای شیخ کلخوران و همچنین ۲۱۴ هکتار اراضی در روستای انزاب خبر داد و اضافه کرد: دولت در استان برای تأمین زمین برای ساخت مسکن مشکل اساسی دارد و آزادسازی این اراضی گامی در این راستا بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha