• یکشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1402072315682
  • خبرنگار : 50635

رئیس جهاد دانشگاهی هرمزگان:

جهاد دانشگاهی، کشور را در صنعت آب‌شیرین‌کن خودکفا خواهد کرد

جهاد دانشگاهی، کشور را در صنعت آب‌شیرین‌کن خودکفا خواهد کرد

ایسنا/هرمزگان رئیس جهاد دانشگاهی استان هرمزگان گفت: متخصصات و نخبگان جهاد دانشگاه این ظرفیت را دارند که کشور را در صنعت شیرین‌سازی آب دریا خودکفا کنند.

احمد زاهری، صبح امروز (۲۳ مهرماه) در حاشیه بازدید از آب‌شیرین‌کن یک میلیون متر مکعبی بندرعباس که به همراه مدیر هماهنگی سایت شرکت مهندسی توسعه آب آسیا و مدیر سایت شرکت سازه سازان انجام شد، با بیان اینکه این بازدید در راستای واگذاری یکی از چهار ماموریت فناوری در برنامه هفتم توسعه برعهده جهاد دانشگاهی و همچنین دستور استاندار هرمزگان مبتنی بر راهکار کاهش مصرف انرژی در تولید آب  است، افزود: چهار ماموریت فناورانه در حوزه‌های آب‌شیرین‌کن‌ ها، مولدسازی معادن، قطارهای برقی و ژن‌درمانی به جهاددانشگاهی از سوی مجلس شورای اسلامی ذیل برنامه هفتم توسعه کشور واگذار شده که به همین منظور امروز در خدمت شما عزیزان فعال در حوزه صنعت آب شیرین کن جهت اعلام همکاری در تمامی زمینه های مورد نیاز هستیم.

وی با اشاره به حمایت ویژه مجلس از طرح‌های جهاددانشگاهی در حوزه صنعت آب شیرین کن‌ها، گفت: جهاد دانشگاهی استان هرمزگان می‌تواند با بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر مراکز جهاد دانشگاهی در کشور در حوزه صنعت شیرین‌سازی آب همکاری مناسبی با شرکت‌های فعال در این عرصه از جمله شرکت مهندسی توسعه آب آسیا و شرکت سازه سازان داشته باشد.

زاهری خاطر نشان کرد: جهاد دانشگاهی با تکیه بر دانش و توانمندی متخصصان و پژوهشگران خود و بر اساس نیازهای جامعه در طول سال های پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات چشمگیری را در بومی سازی و انتقال دانش فنی روز دنیا در حوزه های مختلف به ثمر رسانده است.

آماده هرگونه همکاری برای خودکفایی در صنعت آب‌شیرین‌کن‌ها هستیم

 غلام پور، مدیر هماهنگی سایت شرکت مهندسی توسعه آب آسیا نیز در این دیدار با بیان اینکه آمادگی همراهی و هرگونه همکاری با جهاددانشگاهی را داریم گفت: پروژه خطوط لوله دریایی آبگیر و تخلیه پساب آب شیرین کن بندرعباس، شامل ساخت خط لوله دریایی ورودی و خروجی برای کارخانه آب شیرین کن ساکو می باشد. آب شیرین کن در امتداد سواحل خلیج فارس و جهت انتقال بیشتر آب شیرین شده در مسافت های طولانی (تا ۸۰۰ کیلومتر) به این مجتمع های صنعتی واقع در استان های کرمان و یزد تعریف شده است.

وی  با بیان اینکه در حال حاضر بندرخمیر و روستاهای مسیر به عنوان اولین مناطق بهره مند از آب تولیدی آب شیرین کن خلیج فارس بودند، تصریح کرد: روستای رضوان در شهرستان بندرعباس دومین منطقه بهره مند از خط انتقال خلیج فارس بود که سال گذشته به این خط متصل شد و تنش آبی حاکم بر آن رفع و مردم از آب شرب پایدار بهره مند شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha