• یکشنبه / ۲۳ مهر ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1402072316313
  • خبرنگار : 50040

رئیس هیئت نجات غریق گیلان خبر داد

جلوگیری از غرق شدگی ۴۷۰ نفر در سواحل گیلان/ امسال حقوق ناجیان به موقع پرداخت شد

جلوگیری از غرق شدگی ۴۷۰ نفر در سواحل گیلان/ امسال حقوق ناجیان به موقع پرداخت شد

ایسنا/گیلان رئیس هیئت نجات غریق گیلان، از کاهش ۷۵ درصدی غرق شدگی در سواحل استان خبر داد و هماهنگی خوب استانداری و فرمانداران و دهیاران و هلال احمر با هیئت نجات غریق موجب شد امسال در سواحل گیلان ۴۷۰ مورد نجات یافته داشته باشیم.

هاشم اسماعیلی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به اقدامات هیئت نجات غریق و غواصی استان گیلان طی ۱۰ ماهه اخیر، اظهار کرد: متاسفانه سال گذشته ۴۵ مورد غریق در سواحل استان گیلان داشتیم که شامل افراد بومی و غیر بومی بود.

وی با اشاره به شناسایی مجدد و آسیب شناسی نقاط خطرآفرین در سواحل گیلان، افزود: نقاط خطرآفرین در طول ۳۱۳ کیلومتر نوار ساحلی استان را به ۲۳۰ نقطه افزایش دادیم و اقدام به استقرار ناجیان غریق و مراقبین دریا در این نقاط با هدف پیشگیری از غرق شدگی کردیم.

رئیس هیئت نجات غریق و غواصی گیلان از برگزاری پنج دوره نجات غریق برای ۵۵ ناجی زن و هشت دوره برای ۷۲ ناجی مرد خبر داد و عنوان کرد: آمادگی ناجیان غریق هر ساله در دریا و استخر سنجیده می شود و هر ناجی کارت فعالیت دارد.

اسماعیلی، با بیان اینکه در حال حاضر ۱۴۳ ناجی زن و ۱۸۴ ناجی مرد دوره دیده و فعال داریم، خاطرنشان کرد: دوره های آموزشی برای ۳۰۰ مراقب دریا نیز برگزار شد و این افراد اصول نجات غریق و کمک های اولیه را فرا گرفتند.

وی با اشاره به اهمیت پیشگیری از غق شدگی، از رسانه ها خواست نسبت به فرهنگ سازی پیشگیری از غرق شدگی و عدم شنا کردن در خارج از محدوده طرح های سالم سازی اهتمام داشته باشند و عنوان کرد: در راستای تفاهم نامه با اداره کل آموزش و پرورش استان، اقدام به برگزاری دوره‌های آموزشی پیشگیری از غرق شدگی برای مربیان بهداشت و مراقبین سلامت مدارس کردیم.

رئیس هیئت نجات غریق گیلان، با بیان اینکه ۵۰۰ معلم و مربی و مراقب بهداشت و سلامت به عنوان سفیر نجات غریق در مدارس فعالیت می کنند، ادامه داد: این دوره ها با محوریت آموزش دانش آموزان درباره خطر غرق شدگی و نجات غریق و مکان های شنا ممنوع و... ادامه پیدا می کند.

وی عدم آشنایی افراد بومی در شهرها و روستاهای ساحلی استان با فنون و مهارت های شنا را یکی از عوامل غرق شدگی دانست و تصریح کرد: در این راستا نیز اقدام به برگزاری دوره های آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در خانه های هلال روستایی کردیم.

اسماعیلی، از برگزاری مسابقات قهرمانی نجات غریق و غواصی با هدف شناسایی استعدادها و ایجاد علاقه در افراد خبر داد و بیان کرد: ناجیان غریق از هشت صبح تا هشت شب در ساحل هستند و به مردم خدمت رسانی می کنند؛ از سال گذشته شاهد افزایش حقوق ناجیان بودیم و امسال برای نخستین بار در تاریخ نجات غریق، حقوق معوقه نداریم.

وی با بیان اینکه امسال شاهد افزایش دو برابری حقوق ناجیان نسبت به سال گذشته بودیم، متذکر شد: قدردان عملکرد ناجیان غریق در سال جاری هستیم، زیرا از ۴۵ مورد غریق در سال گذشته به ۱۰ مورد طی امسال رسیدیم که کاهش ۷۵ درصدی را نشان می دهد.

رئیس هیئت نجات غریق گیلان پرداخت به موقع حقوق و خرید تجهیزات لازم را موجب دلگرمی ناجیان دانست و بیان کرد: هماهنگی خوب استانداری و فرمانداران و دهیاران و هلال احمر با هیئت نجات غریق موجب شد از اول خردادماه لغایت اول مهرماه سال جاری در سواحل گیلان ۴۷۰ مورد نجات یافته داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha