• سه‌شنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۲ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402072517710
  • خبرنگار : 50184

رئیس هیات اسکواش کرمانشاه: برای این رشته المپیکی کمبود زیرساخت داریم

رئیس هیات اسکواش کرمانشاه: برای این رشته المپیکی کمبود زیرساخت داریم

ایسنا/کرمانشاه رئیس هیات اسکواش استان کرمانشاه پیش بینی کرد، پس از المپیکی شدن رشته اسکواش، این رشته در کشور رشد و توسعه یابد و تعداد مخاطبان آن افزایش قابل توجهی پیدا کند.  

اردشیر خسروی در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به اضافه شدن اسکواش به رشته های المپیکی سال ۲۰۲۸ اظهار کرد: به نظر می رسد این موضوع روزهای شلوغی را پیش روی این رشته در کشور قرار دهد.

وی افزود: هرچند در حال حاضر هم اسکواش در ایران طرفداران خاص خود را دارد، اما باید منتظر باشیم تعداد کسانی که به آن روی می آورند، افزایش چشمگیری پیدا کند.

رئیس هیات اسکواش استان تصریح کرد: همزمان با افزایش تعداد افرادی که به این رشته روی می آورند، باید زیرساخت های لازم را برای توسعه آن فراهم کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر یک سالن دو کورته در شهر کرمانشاه تنها زیرساخت رشته اسکواش در استان است، گفت: چندسال پیش به منظور توسعه هر چه بیشتر این رشته در استان مقرر شد یک سالن چهار کورته در مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد احداث شود که نیمه کاره مانده است.

خسروی ادامه داد: عملیات اجرایی این پروژه در مساحت ۷۰۰ متر با حدود ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف مانده و اعتباری برای تکمیل آن اختصاص پیدا نکرده است.

وی تاکید کرد: باتوجه به کمبود زیرساخت های این رشته در کرمانشاه و نبود هیچ زیرساختی در شهرستانها، اسکواش تاحدودی در استان غریبه مانده است.

رئیس هیات اسکواش استان اضافه کرد: در کنار این مشکلات، هزینه رشته هایی مانند اسکواش بسیار بالاست، به گونه‌ای که تنها راکت آن حدود ۱۰ میلیون تومان و هر توپ آن حدود ۳۰۰ هزار تومان هزینه دارد که هر علاقمندی از پس این هزینه‌ها بر نمی‌آید.

وی خاطرنشان کرد: البته در هیات اسکواش استان تلاش شده برای افرادی که علاقمند به این رشته هستند، آموزش ها و امکانات را رایگان کنیم، اما افرادی که می خواهند حرفه ای کار کنند، باید این تجهیزات را بخرند.

خسروی در ادامه با بیان اینکه در کرمانشاه استعدادهای خوبی در رشته اسکواش داریم، عنوان کرد: تا پیش از شیوع بیماری کرونا، چند استعداد خوب را در این رشته داشتیم که حتی یکی از آنها هم به اردوی تیم ملی دعوت شد، اما متاسفانه شیوع این بیماری و تعطیلی ورزش باعث شد تا از اسکواش فاصله بگیرد.

وی تاکید کرد: اگر زیرساخت های لازم را داشته باشیم، قطعا این رشته در کرمانشاه می تواند پیشرفت خوبی داشته باشد و حتی برای المپیک های آینده یک نماینده از استان داشته باشیم.

رئیس هیات اسکواش استان یکی از راه های رشد این رشته و کشف استعدادهای جدید را کشاندن این رشته به دل مناطق محروم و روستاها عنوان کرد و گفت: چابکی و چالاکی بالا یکی از ویژگی هایی است که ورزشکاران رشته اسکواش باید داشته باشند و این ویژگی ها در جوانان مناطق محروم و روستایی دیده می شود، لذا به نظر می رسد با توسعه این رشته و احداث زیرساخت ها در این مناطق می توانیم استعدادهای خوبی را کشف و به قهرمان تبدیل کنیم.

وی تعداد ورزشکاران حال حاضر اسکواش در کرمانشاه را ۱۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: باتوجه به اینکه این رشته المپیکی شده، با کنار زدن مشکلات می توانیم این تعداد را افزایش قابل توجهی بدهیم.

خسروی اضافه کرد: همچنین با اضافه شدن این رشته به رشته های المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور نیز امکان شناسایی استعدادهای جدید در استان فراهم  می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha