• پنجشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۲ / ۲۱:۵۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402072719739
  • خبرنگار : 50214

استاندار یزد مطرح کرد؛

فوت سالیانه ۲۵۰ نفر در جاده‎های برون شهری یزد/دولت برای اجرای طرح‌های راهسازی یزد کمک کند

فوت سالیانه ۲۵۰ نفر در جاده‎های برون شهری یزد/دولت برای اجرای طرح‌های راهسازی یزد کمک کند

ایسنا/یزد استاندار یزد با اشاره به اهمیت تامین اعتبار طرح‌های راهسازی استان که بعضاً تعطیل شده‌اند، گفت: حفظ راه‌های موجود استان که جزو راه‌های شریانی کشور هستند نیز با توجه به خسارات سیل سال گذشته نیازمند یک همت اعتبار است.

«مهران فاطمی» پنجشنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان که با حضور «داود منظور» معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور برگزار شد، با اشاره به تعطیلی طرح‌های حوزه راه در استان یزد، گفت: سالیانه ۲۵۰ کشته در جاده های برون شهری یزد داریم و از دلایل اصلی آن نیز مشکلات مربوط به راه‌های استان است.

وی با اشاره به مشکل تامین اعتبار طرحهای این حوزه، عنوان کرد: متاسفانه طرحهای این حوزه تعطیل یا با شیب کندی پیش می‌رود.

استاندار همچنین خواستار اجرای طرح ریلی یزد – دامغان شد و ابراز امیدواری کرد که این طرح که مطالعات آن در سفر ریاست جمهوری تصویب شده است، مورد اهتمام قرار گیرد.  

وی حفظ راه‌های موجود استان که جزو راهای شریانی کشور هستند را با توجه به خسارات سیل سال گذشته نیازمند یک همت دانست.

فاطمی با اشاره به وعده رییس جمهور در مورد اتمام بیمارستان شهرستان خاتم، ابراز امیدواری کرد که این مصوبه سفر دوم رییس جمهور به استان یزد نیز تامین اعتبار جهت تکمیل شود.

وی با اشاره به درمان تاکنون ۳۴ هزار نفر تنها در مرکز ناباروری استان، گفت: متاسفانه این مجموعه به رغم ارائه خدمات در سطح ملی، دارای ساختمانی فرسوده است که در شأن زوج‌های ایرانی نیست و امیدواریم در راستای قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه این موضوع نیز مورد حمایت قرار گیرد.

استاندار با اشاره به واگذاری اراضی نهضت ملی مسکن به خانوارهای دارای ۴ فرزند، تخصیص اعتبار جهت اجرای زیرساخت و آماده‌سازی این اراضی که تاکنون چهار هزار قطعه در استان تحویل این خانواده‌ها شده است را خواستار شد.

وی یکی از فرصت‌های گردشگری یزد را ظرفیت در دسترس کویر خواند و گفت: در حال حاضر زیرساخت کمپ‌ها و هتلهای کویری استان در راستای تحقق اقتصاد کویر دچار مشکل است.

فاطمی به بافتهای تاریخی ارزشمند در استان اشاره کرد و تقویت ردیف اعتباری نگهداری بافتهای تاریخی و تامین اعتبار جهت پرداخت تسهیلات به مردم برای حفظ این بافت‌ها را خواستار شد.

استاندار با اشاره به نحوه توزیع اعتبارات، آن را عامل قدمت بالای برخی از طرحهای نیمه تمام در شرف بهره برداری در استان یزد خواند.

وی به طرحهای بلاتکلیف و نیمه تمام حوزه انتظامی و امنیتی استان از جمله جابجایی ایستگاه شهید مدنی مهریز و استقرار سیستم پایش تصویری در استان یزد اشاره و عنوان کرد: بسیاری از آسیبهای اجتماعی امنیتی در استان با اجرای این دو طرح قابل پیشگیری و کنترل است.

فاطمی یکی از راهبردهای تحولی استان توجه به نیروگاه‎های خورشیدی است، گفت: برای احیای روستاها، نیروگاه‌های حجمی را با مشارکت مردم در استان دنبال می کنیم و نمونه ان را در شهرستان ابرکوه پیاده کرده‌ایم ولی امیدواریم بتوانیم برای تمام ۱۲ شهرستان استان اجرایی کنیم.

استاندار با اشاره به وضعیت آبی استان، توجه ویژه سازمان برنامه و بودجه به این دغداغه مردم استان را خواستار شد و در ادامه خاطرنشان کرد: ۱۳۰ مدرسه خیری نیمه تمام در استان داریم ولی در جلسه با صنایع، آنها متعهد به کمک ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای نونواری حوزه آموزش استان شده‌اند و امیدواریم دولت نیز به تکمیل مدارس خیری استان کمک کند.

حمایت از طرح‌های پیشران بهره‌وری استان، تخصیص ۱۳۴۰ میلیارد تومان از محل تسهیلات در اختیار به ویژه صندوق توسعه ملی به طرحهای اقتصادی پیشران استان از دیگر درخواست‌ها و انتظارات مطرح شده استان در این نشست بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha