• یکشنبه / ۳۰ مهر ۱۴۰۲ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402073021436
  • خبرنگار : 30147

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری خلیل‌آباد:

اجرای طرح کاداستر در بیش از ۹۵ درصد اراضی ملی خلیل‌آباد به پایان رسید

اجرای طرح کاداستر در بیش از ۹۵ درصد اراضی ملی خلیل‌آباد به پایان رسید
عکس از آرشیو است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد گفت: اجرای طرح کاداستر در بیش از ۹۵ درصد اراضی ملی شهرستان خلیل‌آباد به پایان رسیده است.

حمید ترابی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: اجرای طرح کاداستر در بیش از ۹۵ درصد از اراضی ملی شهرستان خلیل‌آباد در راستای جامه عمل پوشاندن به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم اتمام کاداستر به پایان رسید.

وی افزود: تاکنون برای ۹۰ پلاک در اراضی ملی شهرستان سند مالکیت تک برگ (کاداستر) صادر شده که ۹۵ درصد از اراضی ملی شهرستان به مقدار ۱۲۰ هزار هکتار را شامل می‌شود.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد، عنوان کرد: در طرح کاداستر به منظور تثبیت مالکیت دولتی و ارائه اسناد تک برگی نتایج تصویربرداری هوایی و زمینی با جزئیات کامل در اختیار اداره ثبت اسناد و املاک قرار می‌گیرد.

 ترابی با اشاره به مزایای اجرای طرح حدنگاری گفت: حدنگاری باعث رفع اختلافات اراضی بین مردم با دولت و تعیین حدود و ثغور اراضی ملی شده و دخل و تصرف در اراضی ملی را کاهش می‌دهد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان خلیل‌آباد اظهار کرد: با تلاش اداره منابع طبیعی و آبخیزداری و اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان در سامانه کاداستر ثبت شده است.

وی با بیان اینکه ۵ درصد باقیمانده در حال انجام است، افزود: با توجه به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای سطح باقیمانده اراضی ملی و دولتی در آینده‌ای نزدیک اسناد آن اخذ می‌شود.

ترابی با اشاره به اهمیت ثبت عرصه‌های منابع طبیعی شهرستان در سامانه کاداستر خاطرنشان کرد: سنددار کردن اراضی ملی، تقویت ارکان صیانتی اراضی ملی و دولتی به نام اشخاص و اعلام مالکیت قاطع دولت را به همراه دارد و مشکلات اشخاص در زمینه مالکیت اراضی نیز با کاداستر کردن اراضی ملی رفع می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه اجرای طرح کاداستر با هدف تثبیت مالکیت دولت بر عرصه‌های ملی، جلوگیری از تخریب و تصرف اراضی دولتی، طرح ممیزی اراضی و تفکیک مستثنیات انجام می‌شود، روشن شدن تکلیف قانونی و تثبیت مالکیت دولت، جلوگیری از زمین‌خواری، ایجاد اطمینان و اعتماد در معاملات املاک و سرعت در انجام آن، کاهش فراوان تصرفات ملکی و دعاوی مربوط به دادگاه‌ها و کاهش حجم پرونده‌های قضایی، شناسنامه‌دار کردن اراضی کشاورزی، تثبیت مالکیت و جلوگیری از تجاوز و تعرض به املاک مجاور، مدیریت و برنامه‌ریزی بر روی زمین، استفاده بهینه از زمین را از دیگر اهداف این طرح است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha