• دوشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۰۷:۵۰
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402080100048
  • خبرنگار : 50105

شرکت‌های نوآور چگونه در حال عبور از بحران نامریی آب هستند؟

شرکت‌های نوآور چگونه در حال عبور از بحران نامریی آب هستند؟

ایسنا/خراسان رضوی بحران آب و هوا، سیستم‌های آب جهانی را تحت فشار شدید قرار داده است و تا سال ۲۰۵۰، بیش از پنج میلیارد نفر در مناطقی که تحت تأثیر کمبود آب قرار دارند، زندگی خواهند کرد.

به نقل از ارث، شرکت‌های نوآور در حال یافتن راه‌حل هستند اما سرمایه‌گذاری بیشتری در این حوزه لازم است.

بانک جهانی مشکلات کیفیت آب را به دلیل فقدان نظارت مناسب به‌عنوان «بحران نامرئی آب» نامگذاری کرده است. به‌طور معمول، توجه رسانه‌ها بر کمیت آب متمرکز بوده است همچنین اینکه آب زیاد منجر به سیل و یا کم آبی منجر به خشکسالی خواهد شد و کیفیت آب، به‌طور قابل توجهی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

لازم است بدانیم که اثرات کیفیت آب گسترده‌تر، عمیق‌تر و قابل پیش‌بینی‌ کمتر است. آب در مرکز بحران آب و هوا قرار دارد و این بحران مانع از دستیابی به اهداف توسعه پایدار سازمان ملل می‌شود زیرا مشکلات شدید کیفیت آب همچنان در برخی مناطق ادامه دارد. بیش از ۳.۵ میلیارد نفر در سراسر جهان، درجاتی از کمبود آب را تجربه می‌کنند و برای مقابله با آن، سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی برای تقویت زیرساخت‌های آب پاک مورد نیاز است.

تحقیقات گردآوری شده موسسه منابع جهانی نشان می‌دهد که در کشورهایی با تنش آبی بسیار بالا، به‌طور متوسط سالانه ۸۰ درصد از آب تجدیدپذیر موجود استفاده می‌شود به این معنی که ذخایر محدود و فشار بر منابع جایگزین مانند آب‌های زیرزمینی زیاد است. در زمان تقاضای آب بالا، حتی دوره‌های کوتاه خشکسالی می‌تواند به عواقب قابل‌توجهی منجر شود.

خبر خوب این است که در سراسر جهان طیفی از شرکت‌های نوآور برای بهبود تامین آب، کاهش هدررفت، افزایش کیفیت و افزایش دسترسی کار می‌کنند. نوآوری در بخش‌های مختلف از هیدروژن سبز تا نمک‌زدایی نیز به افزایش شرایط اقتصادی فناوری آب پاک کمک می‌کند.

فرصت این است که از نوآوری، فناوری، مهندسی و رویکرد تفکر سیستمی استفاده کنیم تا بفهمیم چگونه بشر می‌تواند به‌طور بهینه به تغییرات آب و هوایی واکنش نشان دهد و نیروی محرکه‌ای باشد که به مشکل آب رسیدگی کند با این حال، این مورد باید به‌عنوان یک تلاش مشترک یا حداقل، یک تعهد مشترک تلقی شود. هیچ شرکتی به تنهایی توانایی حل مستقل این چالش‌ها را ندارد.

سرمایه‌گذاری در آب پاک در عمل به معنای توانمندسازی افراد مناسب برای ارائه راه‌حل‌های جدید و نوآورانه برای مقابله با چالش‌ها در این مقیاس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha