• دوشنبه / ۱ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402080100479
  • خبرنگار : 50650

بهسازی چشمه انجیری رستم در دل کوه‌های زاگرس

بهسازی چشمه انجیری رستم در دل کوه‌های زاگرس

ایسنا/فارس چشمه انجیری را با نام چشمه‌های مراسخون می‌شناسند و آب بسیار زلالی دارد اما محوطه‌سازی آن طی مدت‌های اخیر وضعیت مناسبی نداشت لذا بهسازی محوطه اطراف این چشمه در دستور کار اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس قرار گرفته است.

به گزارش ایسنا، چشمه انجیر شهرستان رستم محل تفرجگاهی به فاصله ۴۰ کیلومتری شمال غربی شهر مصیری نزدیک به روستای مراسخوان سفلی قرار دارد. این چشمه بهشتی را با نام چشمه‌های مراسخون نیز می‌شناسند و آب بسیار زلالی نیز دارد اما محوطه‌سازی آن طی مدت‌های اخیر وضعیت مناسبی نداشت لذا بهسازی محوطه اطراف این چشمه در دستور کار اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی فارس قرار گرفته است.

بر همین اساس خبرنگار  ایسنا جهت پیگیری اقدامات انجام شده این اداره‌کل با مسئول میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رستم به گفت‌وگو پرداخت.

مقامت محمودی با بیان اینکه چشمه انجیری، در بخش سورنا شهرستان رستم قرار گرفته است، گفت: چشمه انجیری یک مکان تفرجگاهی به‌حساب می‌آید و یکی از چشمه‌سارهای جوشنده با طبیعتی بکر و چشم‌نواز شهرستان است که از کوه‌های زاگرس سرچشمه می‌گیرد.

وی با تصریح اینکه اداره میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان رستم چندین مدت است که در بخش محوطه‌سازی این چشمه  اقدامات خوبی را انجام داده است، گفت: احداث مجتمع سرویس بهداشتی، دیوارکشی و سنگ ‌فرش از جمله اقداماتی است که در گذشته در محیط پیرامون چشمه انجام شده است و تأمین آب و برق این چشمه باقی‌مانده است.

به گفته مدیر میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان رستم  مبلغ اعتباری تخصیص یافته برای محوطه‌سازی چشمه مذکور تا پایان سال ۱۴۰۱ قریب یک میلیارد تومان بود اما امسال محوطه‌سازی این چشمه با اعتباری بالغ بر یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان در دست اقدام است.

محمودی در پایان یادآور شد: اکنون پیمانکار در منطقه کار را شروع کرده است و اقداماتی را همچون نصب سایبان و ایجاد درخت و... را انجام می‌دهد.

به گزارش ایسنا، شهرستان رستم قابلیت‌های با عظمت حوزه گردشگری فراوانی دارد و می‌توان کارهای بزرگی را در این شهرستان انجام داد اما نیاز است که مسئولان استانی جهت عمران و آبادانی توجه جدی‌تری به این مکان داشته باشند.

شهرستان رستم از سال ۱۳۸۷ از شهرستان ممسنی جدا شده است و وسعت این شهرستان حدود۱۲۰۰ کیلومترمربع  و با مرکزیت شهر مصیری است.

این شهرستان حدود ۶۰ هزار نفر جمعیت دارد. همچنین دارای ۱۹۷ روستا است که از طرف شمال با استان کهگیلویه و بویر احمد، از طرف شرق و جنوب با شهرستان ممسنی و از طرف غرب با شهرستان گچساران مرز مشترک دارد.

در این شهرستان بیش از ۱۰ منطقه گردشگری طبیعی وجود دارد؛ از جمله جاذبه‌های گردشگری مهم آن می‌توان به آبشار پای تف، تفرجگاه تنگ شیو، چشمه‌سارهای مراسخوان، تالاب سرآب سیاه منصور آباد، چشم‌اندازهای پتکون زیردو، منطقه گردشگری تنگ گجستان (سرچشمه گچستان)، مکان گودگود انجیر بردکوه، منطقه جنگلی کوه سیاه، نرگس زارهای خنگ طاهری و منطقه نوگک اشاره کرد.

همچنین از بین بیش از ۳۰ چشمه مختلف رستم، یکی از چشمه‌سارهای جوشنده با طبیعتی بکر و چشم‌نواز شهرستان که از کوه‌های زاگرس سرچشمه می‌گیرد، چشمه انجیری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha