• سه‌شنبه / ۲ آبان ۱۴۰۲ / ۲۱:۳۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1402080201779
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

«هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و کاربردها» برگزار می‌شود

«هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و کاربردها» برگزار می‌شود

ایسنا/اصفهان «هفتمین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و کاربردها» در روزهای ۳ و ۴ آبان ماه با همکاری گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد و حمایت IEEE بخش ایران، IEEE و پایگاه داده استنادی علوم جهان اسلام (ISC) در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.

بعد از ظهر امروز، ۲ آبان‌ماه، نشست خبری «هفتمین کنفرانس بین المللی اینترنت اشیاء و کاربردها» در دانشگاه اصفهان برگزار شد. در این نشست، محمدعلی نعمت بخش، دبیر «هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیا و کاربردها»، اظهار کرد: مفهومی به نام «اینترنت اشیاء» برای نخستین بار در سال ۱۳۸۰ شمسی توسط کویین اشتون از دانشگاه MIT مطرح شد. در سال‌های گذشته، محققین و دانشمندان صنایع سعی کردند این مفهوم را به فناوری تبدیل کنند و در نتیجه آن، تکنولوژی «اینترنت اشیاء» شکل گرفته است.

این عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان، ادامه داد: در سال ۲۰۲۲، افزون بر دویست میلیارد دلار در زمینه اینترنت اشیاء در دنیا سرمایه‌گذاری صورت گرفت و در حال حاضر شاهد آن هستیم که این تکنولوژی در صنایع و جامعه مورد استقبال قرار گرفته است.  

دبیر «هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیا و کاربردها» افزود: یکی از اهداف اینترنت اشیاء، ثبت و تبادل اطلاعات در بستر اینترنت است و در حال حاضر بر طبق آمار موجود، حدود ۱۷ میلیارد دستگاه و شی دارای حسگرهای اینترنت اشیأء در دنیا وجود دارد.  

نعمت بخش در خصوص برنامه‌های «هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیا و کاربردها» خاطرنشان کرد: در کنفرانس امسال، ۸ کارگروه، سه سخنرانی کلیدی و پنل‌های علمی برگزار و از محصولات دیجیتال رونمایی خواهد شد.

به گزارش ایسنا، هفتمین دوره از «کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و کاربردها، در روزهای ۳ و ۴ آبان ماه مبتنی بر ۱۴ محور در دانشگاه اصفهان برگزارمی‌شود. محورهای این کنفرانس شامل شبکه‌های اینترنت اشیا (دستگاه‌ها، معماری، پروتکل، ارتباطات و غیره)، محاسبات ابری، مه و لبه در اینترنت اشیا و شهرهای هوشمند، اینترنت اشیا صنعتی و صنعت  ۴.۰، تجزیه و تحلیل داده‌های کلان در اینترنت اشیا، امنیت و حریم خصوصی در اینترنت اشیا، کاربردهای اینترنت اشیا در صنعت برق، بلاکچین و اینترنت اشیا، هوش مصنوعی در اینترنت اشیا، مدیریت و بهره‌وری انرژی در اینترنت اشیا، توسعه محیط‌های شبیه‌ساز، میان‌افزارها، پلتفرم‌ها و برنامه‌های کاربردی اینترنت اشیا، مجازی‌سازی و نرم‌افزارسازی شبکه در اینترنت اشیا، شبکه‌های سلولی نسل پنجم و ششم و اینترنت اشیا،  تحول دیجیتالی و مدل های کسب و کار مبتنی بر اینترنت اشیا، و کاربرد اینترنت اشیا در کشاورزی، سلامت، حمل و نقل می‌شود.

«هفتمین کنفرانس بین‌المللی اینترنت اشیاء و کاربردها» برگزار می‌شود

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha