• چهارشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۹:۵۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1402080302700
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد

ایجاد کریدور لجستیکی یکی از مهمترین زیرساخت‌های منطقه چابهار

ایجاد کریدور لجستیکی یکی از مهمترین زیرساخت‌های منطقه چابهار

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با اجرای فاز دوم توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، امکان تخلیه و بارگیری در این بندر از هشت و نیم میلیون تن فعلی به ۳۵ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و این بندر نقش بی‌بدیلی در حمل و نقل دریایی ایفا خواهد کرد.

به گزارش ایسنا- به نقل از استانداری، محمد کرمی، امروز، چهارشنبه در حاشیه بازدید از طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار و ساخت کریدور لجستیکی اظهار کرد: یکی از مهمترین زیرساخت‌های منطقه چابهار ایجاد کریدور لجستیکی به طول تقریبی ۱۹ کیلومتر از درب شرقی بندر شهید بهشتی تا پلیس راه چابهار و ایرانشهر بوده که تا کنون ۲.۶ کیلومتر از آن ساخته شده است.

وی افزود: شهرستان چابهار به دلیل وجود بندری فعال و در دسترس کریدورها و آب‌های بین‌المللی به عنوان دروازه شرقی و پل ارتباطی با کشورهای محصور در خشکی آسیای میانه از ظرفیت بالای ترانزیت و حمل و نقل دریایی انواع کالاها برخوردار بوده است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سازمان بنادر و دریانوردی در فاز اول به منظور همکاری با شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور از محل طرح توسعه بندر شهید بهشتی نسبت به انجام عملیات اجرایی این کریدور به میزان ۲.۶ کیلومتر از محل اعتبارات داخلی فراهم کرده است.

به گفته معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریا نوردی؛ در طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار بیش‌از سه هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده که تحول بزرگی در رونق‌ اشتغال و جذب کالا در این بندر ایجاد شده که البته سرمایه‌گذاری یک‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومانی نیز در این رونق بی‌تاثیر نبوده است.

علی فتحی با بیان اینکه توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، چشم‌انداز دولت در سواحل مَکُران است، اظهار کرد: هم‌ اینک بندر چابهار بندری بدون محدودیت در پذیرش کالا و سایز کشتی است.

وی بیان کرد: از آنجایی که بندر شهید بهشتی چابهار یک کریدور جهانی و مرکز طلایی برای ترانزیت کالاست که به آب‌های آزاد و به بازارهای جهانی راه دارد جا دارد که زیرساخت‌های آن هرچه زودتر فراهم و از ظرفیت این بندر برای واردات و صادرات کالا بیش از پیش بهره‌برداری شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha