• چهارشنبه / ۳ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1402080302742
  • منبع : نمایندگی همدان

پوشش ۶۰ درصدی بیمه سلامت در استان همدان

پوشش ۶۰ درصدی بیمه سلامت در استان همدان

ایسنا/همدان مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با بیان اینکه ۶۰ درصد از جمعیت استان همدان تحت پوشش بیمه سلامت هستند، گفت: در حال حاضر در استان همدان پس از انجام طرح پوشش بیمه همگانی یک میلیون و ۸۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند و از خدمات حوزه بیمه سلامت استفاده می‌کنند.

دکتر فریبرز نیاستی امروز، چهارشنبه ۳ آبان در مراسم گرامیداشت هفته بیمه سلامت در استان همدان، اظهار کرد: اگر فردی در شهر دیگری زندگی می‌کرده و هم اکنون ساکن استان همدان است و بیمه پایه ندارد،  با مراجعه به بیمه سلامت بدون آزمون تعیین وسع در کوتاه‌ترین زمان ممکن، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و تا زمانی‌که آزمون تعیین وسع انجام شود، فرد به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مهمترین صندوق ما صندوق بیمه‌های روستایی است که حدود ۶۵۰ هزار نفر جمعیت دارد، خاطرنشان کرد: صندوق کارکنان دولت نیز حدود ۱۲۲ هزار نفر جمعیت دارد.

نیاستی یادآور شد: صندوق سایر اقشار کوچکترین صندوق ماست که تمام مددجویان بهزیستی و کمیته امداد، خانواده شهدا و اتباع، دانشجویان و طلاب تحت پوشش این صندوق هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به پوشش بیمه بیماران صعب‌العلاج، گفت: در سال ۱۴۰۱ مبلغ ۵۰۰۰ میلیارد تومان بودجه برای بیماران صعب‌العلاج که هیچ پناهی نداشتند و از نظر مالی تحت فشار بودند، از طرف مجلس گذاشته شد و در سال ۱۴۰۲ بودجه این بیماران به ۷۰۰۰ میلیارد تومان رسید.

وی درباره بیماران دیابتی، ام اس، تالاسمی، پیوند کلیه و هموفیلی نیز اظهار کرد: از گذشته تاکنون تمام هزینه‌های درمانی این بیماران رایگان بوده و ۱۰۷ گروه بیماری جدید اضافه شده که در صندوق بیماران صعب‌العلاج قرار گرفته است.

نیاستی مطرح کرد: ۹۸۰۰ قلم دارو تحت پوشش بیمه پایه هستند این درحالیست که بسیاری از پزشکان و متخصصان داروهای خارجی را تجویز می‌کنند و اکثراً می‌گویند داروهای بسیار کمی تحت پوشش بیمه هستند.

وی از حمایت افراد دارای نازایی و ناباروری خبر داد و گفت: بیمه سلامت در سال ۱۴۰۰ کمتر از ۲۰ پرونده در بخش نازایی در استان همدان تحت پوشش داشت و کل مبلغ آن ۳۲ میلیون تومان شده بود اما در سال ۱۴۰۱ با پیگیری‌های  انجام شده توانستیم حدود ۷۱۳ پرونده را تحت پوشش قرار دهیم که یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون هزینه آن بود. 

این مقام مسئول افزود: امسال نیز تا پایان شهریورماه حدود ۴۰۰ پرونده ناباروری با یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان تحت پوشش قرار گرفت.

وی از توسعه قرارداد بیمه سلامت با مراکز خصوصی خبر داد و خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۱ توانستیم با مراکزی که سال‌ها با آنها قراردادی نداشتیم، قرارداد ببندیم و از شهریور ۱۴۰۱ بیمارستان خصوصی بوعلی و کلینیک‌های خصوصی با بیمه سلامت قرارداد بیمه پایه دارند.

مدیر کل بیمه سلامت استان همدان با اشاره به سه اقدام مهم بیمه سلامت در میز خدمت، تصریح کرد: میز خدمت تأیید دارو را از اداره بیرون بردیم و یک کانتر در داروخانه گرفتیم و بیماران دیگر برای تأیید دارو مجبور نیستند که به اداره‌کل بیمه سلامت مراجعه کنند.

وی در پایان تأکید کرد: در بحث بیمه‌های تکمیلی که هنوز با کاغذ انجام می‌شود و باعث نارضایتی است، برنامه داریم بیمه را به صورت الکترونیکی انجام دهیم.

به گزارش ایسنا، در این جلسه از یک مادر شهید به عنوان مسن‌ترین بیمه شده و زوج ناباروری که با حمایت بیمه سلامت صاحب فرزند شدند، تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha