• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1402080403028
  • خبرنگار : 50022

فعالیت ۴۰ باستان‌شناس داخلی و خارجی در محوطه ازبکی

فعالیت ۴۰ باستان‌شناس داخلی و خارجی در محوطه ازبکی

ایسنا/البرز مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی البرز با بیان اینکه بضاعت استان در زمینه میراث فرهنگی بسیار بالاست، گفت: ۴۰ باستان شناس داخلی و خارجی در محوطه ازبکی مشغول به فعالیت هستند.

به گزارش ایسنا، پنجمین نشست رؤسای کمیسیون‌های فرهنگی شوراهای اسلامی و معاونین فرهنگی، ورزشی، اجتماعی شهرداری‌های استان با حضور مدیر کل میراث‌ فرهنگی،گردشگری و صنایع‌ دستی البرز حول محورهای توسعه فرهنگی، گردشگری و میراث‌ فرهنگی در شهرستان‌ها برگزار شد.

رحیم خاکی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی البرز در این نشست با بیان اینکه ثبت جهانی کاروانسرای ینگی امام ظرفیتی بزرگ برای توسعه گردشگری هشتگرد ایجاد می‌کند؛ گفت: علاوه بر کاروانسرای ینگی امام، تپه ازبکی که اکنون کاوش‌ها در آن انجام می‌شود ظرفیت بسیار بالا نه تنها برای البرز بلکه کشور در زمینه میراث فرهنگی ایجاد کرده که اقدامات برای ثبت جهانی این محوطه نیز در حال انجام است و تبدیل آن به سایت موزه از اهمیت بالایی برخوردار است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی البرز با بیان اینکه از شهریور ماه، ۴۰ باستان شناس داخلی و خارجی در محوطه ازبکی مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: امیدواریم با تبدیل این محوطه به مرکز باستان‌شناسی کشور  و ایجاد سایت موزه به جایگاه  واقعی خود برسد.

مدیر کل میراث‌فرهنگی البرز با بیان اینکه این استان، پتانسیل‌های بالایی در زمینه گردشگری دارد، افزود: در تلاش برای رفع گره‌های اصلی استان در زمینه میراث‌فرهنگی و گردشگری ازجمله کاخ مروارید، کاروانسرای ینگی‌امام ، کاروانسرای شاه‌عباسی، کاخ سلیمانیه و... در استان هستیم.

خاکی با اشاره به اینکه استان البرز در کشور و حتی دنیا بی نظیر است، گفت: البرز از جمله استان‌های چهارفصلی است که با طی یک ساعت مسافت می‌تواند به منطقه ای با آب و هوایی کاملا متفاوت سفر کرد.

او با بیان اینکه اداره کل در زمینه پروژه‌های گردشگری نهایت همکاری را با سرمایه‌گذاران دارد، اظهار کرد: اکنون در زمینه درخواست موافقت اصولی و پروژه‌های گردشگری پرونده معطل مانده‌ای نداریم.

مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی البرز همچنین با اشاره به لزوم افزایش تعاملات با مدیریت شهری برای گسترش زیرساخت‌های گردشگری، اظهار کرد: با توجه به نیاز استان به زیرساخت‌های گردشگری لازم است تعاملات بیشتری با مدیریت شهری در خصوص عوارض احداث هتل ها و زیرساخت‌های گردشگری صورت بگیرد.

در این نشست مدیریت شهری و شوراهای شهرها برای مشارکت در طرح‌های میراث فرهنگی و گردشگری از جمله برگزاری رویدادهای بزرگ فرهنگی-اجتماعی و مشارکت در توسعه گردشگری، میراث‌ فرهنگی و صنایع دستی در شهرستان‌ها اعلام آمادگی کردند و بر تعامل و تفاهم مدیریت شهری و میراث فرهنگی تأکید شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha