• پنجشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۷:۳۷
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1402080403158
  • خبرنگار : 50123

حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال با نیروی انسانی توانمند محقق می‌شود

حرکت به سمت اقتصاد دیجیتال با نیروی انسانی توانمند محقق می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات گفت: مهم‌ترین پارامتر در اقتصاد دیجیتال بحث نیروی انسانی است تا زمانی‌که نیروی انسانی توانمند وجود نداشته باشد به سمت دیجیتالی شدن اقتصاد پیش نخواهیم رفت.

میثم عابدی چهارم آبان‌ماه در دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پوشش ارتباطات برای روستاهای ۲۰ خانوار در کشور آغاز شده است، اظهار کرد: در این زمینه روستاهای کمتر  از ۲۰ خانوار نیز تاکید شده است که آن‌ها از پوشش ارتباطات بهره‌مند شوند.

به گفته وی، آنچه مهم بوده مطالبه‌گری استان و نمایندگان مجلس است.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات به بحث اقتصاد دیجیتال اشاره کرد و گفت: به طور متوسط  ۳۰ درصد اقتصاد کشورهای دنیا به سمت دیجیتالی شدن در بستر تجارت الکترونیک پیش رفته است، البته شعار وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات دیجیتالی شدن اقتصاد است.

عابدی ادامه داد: مهم‌ترین پارامتر در اقتصاد دیجیتال بحث نیروی انسانی است، تا زمانی‌که نیروی انسانی توانمند وجود نداشته باشد به سمت دیجیتالی شدن اقتصاد پیش نخواهیم رفت، البته برنامه‌ای با پلتفرم‌های مختلف آغاز شده که در دو سطح آموزش‌های مهارتی دیجیتالی برای دانش‌آموزان و دانشجویان ارائه خواهد شد که برای اجرای این برنامه در استان حداقل ۱۰ هزار دانش‌آموز باید آموزش‌ها و مهارت‌های مختلف  را فرا گیرند، البته برای این اقدام باید تعدادی از مدارس، تجهیزات موردنیاز تامین و در بحث محتوا از پلتفرم‌های داخلی کمک گرفته می‌شود.

وی با اشاره به منابع اشتغالزایی وزارت ارتباطات و فناوری ارتباطات، تصریح کرد: سهم چهارمحال و بختیاری از این منابع ۱۰ میلیارد تومان بوده در صورتی‌که حداقل استان می‌تواند ۳۰۰ میلیارد از این منابع را جذب کند، لازم است سنگ‌اندازی‌ها در استان از بین برود.

عابدی تاکید کرد: از دلایلی که استان از منابع اشتغالزایی استفاده نکرده نبود شرکت‌های توانمند ICT است که پرداخت این منابع به استان‌ها منوط بر ایجاد شرکت‌ها در استان‌هایی همچون چهارمحال و بختیاری است، بنابراین لازم است استان حمایت‌های لازم را از پلتفرم‌هایی که برای راه‌اندازی کسب و کار اعلام آمادگی می‌کنند انجام شود.

در ادامه غلامعلی حیدری، استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به بازدیدها و سرکشی‌های میدانی از نقاط محروم و دورافتاده استان، گفت: نبود آنتن‌دهی در برخی از جاده‌ها و نبود اینترنت پر سرعت همراه در برخی از روستاها از جمله مشکلات حوزه ارتباطات بوده که ایجاد پوشش ارتباطی در مناطق دور افتاده لازم است، از طرفی باتوجه به پراکندگی روستاها توسعه فیبر نوری ضرورت دارد.

وی تاکید کرد: باتوجه به اینکه به دلیل بکر بودن مناطق، گردشگران بسیاری وارد استان می‌شوند پوشش ارتباطی امر بسیار مهمی است، البته بحث بوم‌گردی در مناطق دور افتاده آغاز شده است، بنابراین می‌توان گفت در مناطق بوم‌گردی و عشایری پوشش ارتباطی مهم است‌، زیرا با این کار مهاجرت معکوس شکل خواهد گرفت.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: بسیاری از تجهیزات ارتباطی و مخابراتی قدیمی شده که به روز رسانی این تجهیزات می‌تواند به رفع مشکلات استان کمک کند.

به گفته وی، قطعا جوانان ایده‌های خوبی دارند که نیازمند حمایت هستند.

حیدری خاطرنشان کرد: برای سرمایه‌گذاری در استان می‌توان از اراضی در اختیار شرکت شهرک‌های صنعتی استان به منظور ایجاد اشتغال و توسعه و پیشرفت استان با راه‌اندازی شرکت‌ها از سوی پلتفرم‌ها اقدام کرد.

انتهای پیام
 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha