• جمعه / ۵ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۴۱
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402080503681
  • خبرنگار : 50187

سطح آزمایشگاه‌های دانشگاه هایتک کرمان از فعال به توانمند ارتقا یافت

سطح آزمایشگاه‌های دانشگاه هایتک کرمان از فعال به توانمند ارتقا یافت

ایسنا/کرمان معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته دانشگاه هایتک کرمان گفت: بر اساس ارزیابی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری "لبزنت"، جایگاه مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته از فعال به جایگاه توانمند ارتقا یافت.

به گزارش ایسنا، دکتر حکیمه علومی پنجم آبان ماه با اعلام این خبر افزود: مجموعه آزمایشگاه‌های دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته در آبان ماه سال ۱۴۰۰ با ثبت آزمایشگاه‌ها و تجهیزات آزمایشگاهی به عضویت شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری درآمد و با تداوم همکاری‌ها با شبکه "لبزنت" در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ موفق به ارتقا از مرحله مستعد عضویت به فعال و به تازگی بر اساس آخرین نتایج ارزیابی عملکرد آزمایشگاه‌ها به سطح توانمند ارتقاء یافت.

وی شاخص‌های ارزیابی را میزان کارکرد آزمایشگاه، میزان همکاری‌های شبکه‌ای آزمایشگاه ، نشر دانش و تبادل تجربه که شامل شرکت کارشناسان آزمایشگاه در کارگاه‌های آموزشی داخل و خارج از شبکه و وبینارها، آموزش کارشناسان آزمایشگاه‌های عضو، حضور مدیر در نشست مدیران، توافق مراکز برای تبادل نمونه و امضای تفاهمنامه همکاری و ثبت در سامانه شبکه آزمایشگاهی اعلام کرد.

علومی بیان کرد: شبکه آزمایشگاهی با هدف افزایش بهره‌وری زیرساخت‌های آزمایشگاهی کشور، پلتفرم به اشتراک گذاری دستگاه‌ها و ارائه خدمات آزمایشگاهی و حمایت از توسعه کمی و بهبود کیفی خدمات آزمایشگاهی را راه‌اندازی نموده و باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی نیز با ارائه پژوهانه و یارانه ‌های متنوع به اعضای هیات علمی و دانشجویان دریافت خدمات از مراکز عضو شبکه را تسهیل کرده است. 

به گفته وی، در این شبکه خدمات آزمایشگاهی متنوعی در حوزه‌های فنی و مهندسی علوم پایه، محیط زیست، کشاورزی و گیاهان دارویی ارائه می‌شود. 

بنابراین گزارش، آزمایشگاه‌های متنوعی در شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی عضویت دارند و از نظر ساختاری، شامل آزمایشگاه‌های دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها ، موسسه‌های پژوهشی و آزمایشگاه‌های بخش خصوصی و از نظر حوزه فعالیت، آزمایشگاه‌های زیست فناوری، فناوری نانو، علوم و صنایع دریایی، هوایی، فضایی، سلول‌های بنیادی، نفت، انرژی و نیرو، برق و الکترونیک، معدن، مواد، پلیمر، مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی و .... از نظر سازمان مادر، آزمایشگاه‌های زیرمجموعه وزارتخانه‌های مختلف مانند وزارت علوم، بهداشت، صنعت، نیرو، کشاورزی و ... در شبکه عضویت دارند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha