• دوشنبه / ۸ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۴۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402080806082
  • خبرنگار : 50490

آغاز فاز دوم خرید برنج کشاورزان در بابل

آغاز فاز دوم خرید برنج کشاورزان در بابل

ایسنا/مازندران رئیس اتحادیه صنایع تبدیلی و غذایی مازندران گفت: در فاز دوم طرح خرید مستقیم برنج از کشاورزان از ۲۴ مهرماه تاکنون هزار و ۵۰۰ تن برنج از کشاورزان خریداری شد.

سید تقی جعفریان امروز، ۸ آبان ماه در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن قدردانی از استاندار مازندران و فرماندار بابل در پیگیری و رفع موانع پیش‌رو شرکت‌های خریدار، اظهار کرد: در این راستا قرارداد همکاری با شرکت طبیعت منعقد شد.

وی با اشاره به اینکه از آغاز فاز نخست خرید برنج تاکنون این شرکت پنج هزار تن از کشاورزان خریداری کرده است، تصریح کرد: مدت زمان پرداخت به کشاورزان ۱۰ تا ۱۲ روز به صورت کاملا نقدی است که تاکنون ۸۰ درصد پرداخت شده است.

رئیس اتحادیه صنایع تبدیلی و غذایی مازندران با اشاره به اینکه بیشتر از قیمت بازار از کشاورزان برنج خریداری می‌کنیم، گفت: برنج طارم را به مبلغ کیلویی ۶۰ هزار تومان از کشاورز خریداری می‌شود.

این مسئول خواستار رفع مشکل نقدینگی شرکت‌های سرمایه گذار در بخش کشاورزی شد و تصریح کرد: این شرکت‌ها تمام اعتبار و آبروی خود را برای حمایت از دولت هزینه کردند و انتظار دارند دولت نیز در کنار آنها برای رفع موانع موجود اقدام کند تا گام مثبتی در تنظیم بازار، کمک به کشاورزان، تولیدکنندگان و همچنین عبور از وضعیت نامناسب بازار فعلی باشند.

او شرکت‌های خریدار را حلقه اتصال بین تولید کننده و مصرف کننده برشمرد و یادآور شد: حضور این شرکت‌ها دست واسطه‌ها و دلالان را کوتاه و بازار را از شوک خارج می‌کند.

آغاز فاز دوم خرید برنج کشاورزان در بابل

جعفریان از خرید میانگین روزانه ۱۰۰ تن برنج از کشاورزان مازندرانی خریداری می‌شود

وی با اشاره به اینکه محدودیتی در خرید برنج و پرداخت مبلغ به کشاورزان نداریم، افزود: ۱۵ کارگر به شکل مستقیم و ۱۰۰ نفر غیرمستقیم در این شرکت فعالیت دارند.

جعفریان با بیان اینکه عرضه و تقاضای مناسب، بازار را متعادل می‌کند، اظهار کرد: هنوز ۳۰ درصد برنج در انبارهای خانگی و تجار به‌ فروش نرفته است.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف برنج در جامعه کاهش یافته است، تصریح کرد: وجود دلالان و واسطه‌های برنج بازار را مختل کرده است، اقتصاد جامعه بیمار شده و نقدینگی در بازار کم شده است، لذا قدرت خرید کاهش یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha