• چهارشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۲ / ۰۷:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1402081006973
  • خبرنگار : 50046

مصالحه ۸۴ درصدی پرونده های ارجاعی به مراکز مشاوره

پایان جولان ۵۷ نفر سارق و مالخر در خراسان شمالی

پایان جولان ۵۷ نفر سارق و مالخر در خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری ۵۷ نفر سارق و مالخر و کشف ۱۷۷ فقره انواع سرقت در سطح استان خبر داد.

سردار سعید مطهری زاده اظهار کرد: در پی وقوع چندین مورد سرقت در سطح استان، بلافاصله موضوع با نهایت جدیت در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی استان قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه با سرعت عمل کارآگاهان و انجام اقدامات فنی و اطلاعاتی، ۵۷ نفر سارق و مالخر شناسایی و در چند عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند، افزود: متهمان در بازجویی های به عمل آمده به ۱۷۷ فقره انواع سرقت در سطح استان اعتراف کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، فرمانده انتظامی خراسان شمالی با بیان اینکه سرقت از اماکن خصوصی و دولتی، منزل و مغازه، خودرو و موتورسیکلت و ... از جمله سرقت های به وقوع پیوسته توسط این افراد بود، تصریح کرد: متهمان بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.

سردار مطهری زاده با تاکید بر اینکه امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است، از شهروندان خواست تا در صورت اطلاع و یا مواجه با هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

ارجاع ۹۱۹ فقره پرونده به دوایر مددکاری استان

سرهنگ سجاد نامور معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی نیز در ادامه گفت: از ابتدای سال جاری ۸۴ درصد پرونده های ورودی به مراکز مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح استان به مصالحه انجامیده است. 

وی بیان کرد: واحدهای مددکاری و مشاوره کلانتری ها علاوه بر کاهش بار پرونده های قضایی نقش انکار ناپذیری در کاهش آسیب ها و جرایم اجتماعی دارند.

این مقام انتظامی در ادامه با اشاره به اینکه امروزه حضور مشاور و مددکار پلیس به جهت جنبه های پیشگیری از جرائم در جامعه کاملا احساس می شود، افزود: امروزه استفاده از توانمندی های مشاوران رویکردی معقولانه به نظر می رسد چراکه افرادی که از نظر اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی دچار مشکل یا بزهی می شوندکه گاها مشکل آنان در جریان مراحل دادگاهی قابل حل نبوده، با حضور مشاوران و مددکاران در کلانتری ها و انجام اقدامات تخصصی می توان از ورود افراد به دادگاه ها جلوگیری کرد.

سرهنگ نامور در ادامه داد: کارشناسان مجرب مراکز مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان در زمینه های مختلف مشاوره روان شناختی، خانوادگی، فردی، حقوقی، انتظامی و غیره، خدمات مشاوره ای رایگان را به عموم هم استانی های گرامی ارائه می دهند. 

این مقام انتظامی با بیان اینکه در مدت هفت ماهه ابتدای سال جاری ۹۱۹ فقره پرونده به دوایر مددکاری سطح استان ارجاع شده است، گفت: از این تعداد، ۱۳۸ فقره به مراجع قضائی ارجاع شده و ۷۸۱ مورد نیز مصالحه شده است.

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی خراسان شمالی خاطرنشان کرد: باتوجه به توانایی مشاوران و مددکاران شاغل در یگان های انتظامی استان در هفت ماهه سال جاری از کل پرونده ارجاع شده به این واحد ها ۸۴ درصد به سازش و مصالحه ختم شده اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha