• شنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۴۴
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402081308872
  • خبرنگار : 50210

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی عنوان کرد:

قوانین حوزه اطفال و نوجوانان گرفتار ضعف در اجرا

قوانین حوزه اطفال و نوجوانان گرفتار ضعف در اجرا

ایسنا/مرکزی مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: قوانین کشور در حوزه اطفال و نوجوانان کامل است، اما در اجرا با مشکل روبرو هستیم.

حسین آبادی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه امروز در کشور برای ارائه خدمات از سوی سازمان بهزیستی هیچ کمبود قانونی وجود ندارد، افزود: قوانین حمایت از اطفال و نوجوانان به شدت کامل است و نگاهی حمایت گونه دارد و یونیسف نیز اعلام کرده است که قوانینی مناسبی در این حوزه در ایران وجود دارد، اما به دلیل عدم هماهنگی بین دستگاهی، اجرای این قوانین به خوبی انجام نمی گیرد.

وی با تاکید بر اینکه اجرای درست قوانین نیازمند هم صدایی، تعامل و هم افزایی همه دستگاه های مرتبط است، گفت: این هم افزایی نیازمند تکامل است و باید در سطح کلان و وزارتخانه نیز مصوبات و ضمانت اجرایی شکل گیرد که با تصمیمات و فعالیت شورای عالی رفاه این کار تسریع می شود.

حسین آبادی افزود: ۱۸۷ فعالیت تخصصی در سازمان بهزیستی انجام می شود و قطعا برای انجام درست این فعالیت ها باید همکاری بین دستگاهی مناسبی شکل بگیرد.

وی با اشاره به جمعیت بالغ بر یک میلیون ۴۹۰ هزار نفری استان مرکزی طبق سرشماری سال ۱۳۹۵، گفت: براساس اعلام سازمان ملل، هر کشوری که ۷ درصد جمعیت آن سالمند باشد، عملا سالمند است. امروز در استان مرکزی ۲۱۰ هزار نفر جمعیت سالمند شناسایی شده است که این رقم نشان می دهد استان مرکزی از نرخ جهانی در بحث سالمندی عبور کرده و پیش بینی می شود اگر سرشماری جدیدی در کشور انجام گیرد، استان مرکزی ار رتبه سوم در حوزه جمعیت سالمندی، به رتبه نخست کشور خواهد رسید.

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی تصریح کرد: رسالت سازمان، بازپیوند سالمندان به خانواده است و به همین دلیل مراکز روزانه ویژه سالمندی تاسیس می شوند تا افراد ضمن دریافت خدمات بهداشتی، تغذیه، مشاوره، مهارت های اجتماعی و ... به خانواده بازگردند، اما مسئله اینجاست که به دلیل نرخ پایین باروری، در آینده، فرزندی که بتواند از سالمند و والدین خود مراقبت کند نیز نخواهیم داشت و عملا باید مراکز شبانه ویژه سالمندان نیز راه اندازی شود و موضوع بازپیوند به خانواده در سال های آینده مفهومی نخواهد داشت و این شرایط بسیار نگران کننده شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که نرخ باروری با مشوق های مختلف افزایش یابد و مراکز درمان ناباروری مانند مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی استان مرکزی خدمات ویژه ای در جهت فرزند آوری ارائه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha