• یکشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۰۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1402081409771
  • خبرنگار : 50604

رئیس جهاد کشاورزی گلستان پاسخ داد

شرایط دریافت یارانه بلاعوض در بخش مکانیزاسیون کشاورزی چیست؟

شرایط دریافت یارانه بلاعوض در بخش مکانیزاسیون کشاورزی چیست؟

ایسنا/گلستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان در خصوص شرایط دریافت یارانه بلاعوض کمک های فنی و اعتباری در حوزه مکانیزاسیون توضیح داد.

محمد برزعلی صبح امروز ۱۴ آبان در نشست صمیمانه با رئیس و معاون جهاد دانشگاهی، سردبیر و هیات تحریریه خبرگزاری ایسنا، کشاورزی حفاظتی را روشی مناسب برای احیا خاک دانست و اظهار داد: در کشت حفاظتی با نگه داشتن بقایای گیاه، مواد آلی خاک حفظ شده و رطوبت کمتری از سطح خاک تبخیز و ساختار خاک بهبود و هوادهی بهتری در خاک اتفاق می‌افتد.

وی افزایش ماده آلی خاک، افزایش فعالیت‌های بیولوژیک خاک، افزایش نفوذپذیری خاک، کاهش تبخیر از سطح خاک، جلوگیری از روان‌آب، جلوگیری از فرسایش خاک، کاهش انرژی مصرفی در عملیات کشاورزی، کاهش نیروی کارگری مورد نیاز، کاهش هزینه‌های تولید، کنترل بیولوژیک آفات، کاهش فشردگی خاک، کاهش مصرف سوخت، افزایش ظرفیت مزرعه‌ای عملیات کشاورزی و صرفه‌جویی در زمان انجام عملیات کشاورزی را به عنوان مهمترین مزایای کشت حفاظتی برشمرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان از پرداخت ۳۰ درصد یارانه خرید ادوات کشاورزی دنباله‌بند، ویژه کشت محصولات به روش کشت حفاظتی خبر داد و افزود: کشاورزانی که متقاضی خرید ادوات کشاورزی و دنباله‌بند ویژه کشت حفاظتی هستند می‌توانند به مراکز جهاد کشاورزی مراجعه و از ۳۰ درصد یارانه بلاعوض دولتی بهره‌مند شوند.

شرایط دریافت یارانه بلاعوض در بخش مکانیزاسیون کشاورزی چیست؟

برزعلی با تاکید اینکه محدودیت منابع در پرداخت یارانه ادوات ویژه کشت حفاظتی در استان نداریم، تصریح کرد: سیاست ما در سازمان جهاد کشاورزی این است که کشت محصولات زراعی و حتی باغی را به سمت استفاده از فناوری‌های سازگار با تنش‌های خشکسالی نظیر کشت محصولات مقاوم به تنش‌های گرمایی و به روش خاک‌ورزی حفاظتی هدایت کنیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه استان گلستان در مقایسه با دو استان شمالی دیگر کمترین مشکل را در زمینه برنج‌های دپو شده دارد، افزود: از برخی شرکت‌های خصوصی که در زمینه خرید برنج به خصوص ارقام پرمحصول فعالیت دارند، دعوت کردیم به استان گلستان آمده و محصول برنج کشاورزان را خریداری کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی با بیان اینکه علاوه بر شرکت‌های مزبور با تعدادی از شرکت‌های بخش خصوصی که روزانه تعداد بالایی غذا تولید می‌کنند نیز صحبت شده تا برنج مصرفی خود را از استان گلستان تهیه کنند، گفت: خرید برنج توسط شرکت‌های خصوصی در حال انجام است و قیمت خریداری شده توسط شرکت‌ها به صورت توافقی میان خریداران و کشاورزان تعیین می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha