• سه‌شنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۲ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402081611452
  • خبرنگار : 50187

استاندار کرمان:

محصولات استارت‌آپی کرمان باید به بنگاه‌های اقتصادی معرفی شوند

محصولات استارت‌آپی کرمان باید به بنگاه‌های اقتصادی معرفی شوند

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: کالاها و محصولات با کیفیتی در استان تولید می‌شود، اما شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی اطلاعی از آنها ندارند لذا محصولات استارت‌آپی باید به بنگاه‌های اقتصادی معرفی شوند.

محمدمهدی فداکار شامگاه 15 آبان ماه در نشست با جمعی از فعالان حوزه استارت‌آپ در استان کرمان اظهار کرد: در حمایت از تولیدات دانش‌بنیان‌، قطعات کوچک و تجهیزات، مصوبه شورای تامین استان را گرفته‌ایم که بنگاه‌های بزرگ صنعتی و معدنی، باید کالاها و خدمات مورد نیاز خود را از داخل استان تامین کنند.

وی افزود: بخش بزرگی از سیستم اداری کشور به دلیل پیشرفت سریع حوزه دیجیتال، عقب مانده و این یک واقعیت است.

استاندار کرمان گفت: همکاری شرکت‌های فناورانه و استارت‌آپ با بنگاه‌های اقتصادی در قالب تعریف پروژه برای آنها براساس نیازهایی که دارند، می‌تواند ادامه یابد تا ظرفیت استارت‌آپ را هم بالا ببرد.

وی افزود: ظرفیت‌های خوبی در استارت‌آپ‌ به ویژه حوزه نرم‌افزارها وجود دارد که مسائل محیط زیستی، آب و برق ندارند و نیروی انسانی نخبه را به کار گرفته است.

فداکار به ظرفیت‌های قانون جهش تولید دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: تفاهمنامه‌ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد شده که کمکی به شرکت‌های نرم‌افزای خواهد بود.

استاندار کرمان بیان کرد: شرکت‌های تولیدکننده قطعات را به بنگاه‌های اقتصادی استان مرتبط کرده‌ایم و همین اقدام را می‌توان در نشستی با حضور شرکت‌های استارت‌آپی داشت تا به معرفی محصول خود بپردازند.

فداکار تصریح کرد: کالاها و محصولات متعدد و متنوعی با کیفیت بالا در استان تولید می‌شود، اما شرکت‌ها و بنگاه‌های اقتصادی اطلاعی از آنها ندارند در صورتی که مورد نیاز هستند.

سند اقتصاد دیجیتال استان در دست تدوین است

قاسم سرگزی رئیس بنیاد نخبگان استان کرمان نیز در این نشست از در دست تدوین بودن سند اقتصاد دیجیتال استان خبر داد و افزود: هدف نهایی این سند برای پنج سال اول، رسیدن به سهم ۱۰ درصدی استان کرمان از اقتصاد دیجیتال کشور است.

بنا بر این گزارش، شرکت‌های استارت‌آپی ضمن معرفی طرح‌ها و خدمات خود در حوزه‌های بهداشت و سلامت، هوش مصنوعی، نرم‌افزار، خدمات و ...، دغدغه‎‌ها و مسائل پیش روی فعالیت در حوزه‌های کاری و عملیاتی از جمله تامین مالی، حمایت صنایع و مالیات را مطرح کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha