• پنجشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۲
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1402081813147
  • خبرنگار : 50189

معاون دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان خبر داد

تصویب ۸ رشته گرایش جدید در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان

تصویب ۸ رشته گرایش جدید در دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان

ایسنا/کرمان معاون آموزشی، پژوهشی دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان گفت: در شورای مدیریت دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته سه رشته دکتری تخصصی و پنج رشته کارشناسی ارشد تصویب شد.

علی نگارستانی در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: رشته های مهندسی مخابرات گرایش میدان در مقطع دکتری تخصصی و مهندسی مخابرات گرایش مخابرات نوری؛ مهندسی مخابرات گرایش مخابرات امن و مهندسی برق گرایش الکترونیک دیجیتال در مقطع کارشناسی ارشد در دانشکده برق و کامپیوتر مصوب شده است.

وی افزود: رشته مهندسی معدن گرایش محیط زیست نیز به رشته‌های پژوهشکده علوم محیطی در مقطع کارشناسی ارشد افزوده شده است.

نگارستانی از تصویب دو رشته دکتری تخصصی نیز خبر داد و گفت: رشته مهندسی هسته ای در گرایش پرتو پزشکی و رشته مهندسی هسته‌ای گرایش راکتور نیز در دانشکده علوم و فناوری‌های نوین مصوب شده است.

وی تصریح کرد: با ارسال مصوبه جدید به وزارت علوم، مراحل اداری و قانونی تصویب رشته‌ها در شورای گسترش آموزش عالی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حسین محبی رئیس دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته کرمان با اشاره به جایگاه ششم این دانشگاه در بین دانشگاه های صنعتی و رتبه نوزدهم در جمع همه دانشگاه های کشور از تلاش های اعضای هیات علمی و یاوران علمی تشکر و بر تلاش افزونتر برای تداوم پیشرفت ها و خدمت به مردم و کشور تاکید کرد.

محبی وجود پارک علم و فناوری و پژوهشگاه علوم و تکنولوژی پیشرفته و علوم محیطی در دانشگاه را فرصتی ارزنده توصیف کرد که جایگاه دانشگاه تحصیلات تکمیلی را در ارتباط با صنعت و جامعه ارتقا داده است.

وی با اشاره به فعالیت پنج پژوهشکده و پنج دانشکده و امکانات پارک علم و فناوری دانشگاه تصریح کرد: دانشگاه تحصیلات تکمیلی صنعتی و فناوری پیشرفته آمادگی لازم برای گسترش همکاری، انعقاد تفاهم نامه و قرارداد همکاری با شرکت های صنعتی و معدنی و دستگاه های اجرایی استان متناسب با نیاز و اولویت های پژوهشی را دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha