• پنجشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۱۸:۴۱
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402081813430
  • خبرنگار : 50455

با حضور معاون آموزش سازمان حفاظت محیط زیست انجام شد

افتتاح خانه فناور محیط زیست استان قم

افتتاح خانه فناور محیط زیست استان قم

ایسنا/قم خانه فناور محیط زیست استان قم امروز ۱۸ آبان‌ماه با حضور معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط زیست کشور و مدیرکل محیط زیست استان در پارک علم و فناوری افتتاح شد.

دکتر نورالله مرادی معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت از محیط زیست کشور در حاشیه آیین افتتاح خانه فناور محیط زیست استان قم که امروز ۱۸ آبان‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: نبود ارتباط مؤثر با پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از حلقه‌های مفقوده محیط زیست بوده است که در همین راستا ایجاد بستر بهره‌گیری از دانش متخصصین و محصولات بومی دارای فناوری در دستور کار دولت مردمی قرار گرفت.

وی افزود: بر این اساس، پس از بررسی‌های کارشناسی صورت گرفته به طرح ایجاد خانه فناور محیط زیست رسیدیم که بنا داریم ان‌شاءالله در کلیه استان‌های کشور این مجموعه‌ها را راه‌اندازی کنیم تا محل پیوند مستمر با فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

مرادی عنوان کرد: امیدواریم فعال شدن این خانه‌ فناور، زمینه‌ استفاده از خلاقیت جوانان و ظرفیت بالای شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان خوب استان قم در مدیریت و بهبود اوضاع بغرنج محیط زیست را فراهم آورد.

آماده برگزاری رویدادهای ماموریت محور در حوزه محیط زیست هستیم

در ابتدای این نشست، دکتر خیرالله رهسپار فرد، رئیس پارک علم و فناوری استان قم نیز طی گزارش مختصری از آخرین وضعیت زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۸۷ هسته و شرکت فناور در مرکز نوآوری، مراکز رشد و مدیریت موسسات و بازاریابی پارک علم و فناوری استان عضویت دارند که در سال گذشته بیشتر از هزار میلیارد تومان فروش داخلی و بیش از ۶ میلیون دلار صادرات فناورانه و دانش‌بنیان داشته‌اند.

وی افزود: علاوه بر این، استان قم با ۱۶۰ شرکت دارای مجوز دانش‌بنیان در رتبه هفتم قرار گرفته است و با احتساب شرکت‌های غیرپارکی هم اکنون بیش از ۳۰۰ شرکت فناور و دانش‌بنیان در استان قم فعالیت دارند که ظرفیت بالای زیست‌بوم فناوری و نوآوری استان را نشان می‌دهد.

رهسپار فرد تصریح کرد: زیست‌بوم قم آمادگی ورود جدی به حل مسائل در حوزه‌های مختلف را دارد و به نظر من پی‌ریزی و برگزاری رویداد فناورانه ماموریت‌محوری مثل “تانا” در موضوعات محیط زیست می‌تواند یکی از اقدامات مثبت و مشترک در خانه فناور محیط زیست استان باشد که در آن ضمن شناسایی و احصاء مسائل مربوطه سعی می‌شود تا با هم‌رسانی زمینه انعقاد قرارداد بین متقاضی و صاحب فناوری فراهم آید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha