• پنجشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۲ / ۲۲:۱۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1402081813505
  • خبرنگار : 50175

مدیرکل بهزیستی لرستان تاکید کرد

همه در برابر آسیب دیدگان اجتماعی مسئولیت داریم

همه در برابر آسیب دیدگان اجتماعی مسئولیت داریم

ایسنا/لرستان مدیرکل بهزیستی لرستان با تأکید بر ضرورت نظارت جدی و مستمر به نکات ایمنی در مراکز ماده ۱۵ گفت: همه ما در برابر آسیب دیدگان اجتماعی مسئولیت داریم و باید پاسخگو باشیم.

همایون عمودی زاده امروز ۱۸ آبان‌ماه در نشست هم‌اندیشی با مدیران فنی مراڪز ماده ۱۵ (کمپ‌ها) با تأکید بر ضرورت نظارت جدی و مستمر به نکات ایمنی در مراکز ماده ۱۵، اظهار کرد: همه ما در برابر آسیب دیدگان اجتماعی مسئولیت داریم و باید پاسخگو باشیم

وی با بیان اینکه، رعایت نکات ایمنی در مراکز ماده ۱۶ و تبصره ۲ و مراکز ماده ۱۵ الزامی است، تصریح کرد:‌ اگرچه ممکن است اقامت در کمپ‌ها ساده به نظر برسد، اما گاهی عدم رعایت برخی از نکات بسیار پیش پا افتاده ممکن است خسارات جبران‌ناپذیری را رقم بزند. از این‌رو لازم است تمامی مدیران و یاوران در کمپ‌ها یکسری نکات ایمنی را مدنظر داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی لرستان با اشاره به اتفاقات اخیر و آتش گرفتن کمپی در شهرستان لنگرود به دلیل رعایت نکردن نکات ایمنی، که موجب جان باختن تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، تصریح کرد: اعتیاد یک پدیده اجتماعی بسیار مخرب و چند وجهی ‌بوده و زمینه‌ساز بروز بسیاری از آسیب‌ها و انحرافات اجتماعی است.

عمودی‌زاده خاطرنشان کرد: دسترسی آسان به مواد مخدر و همچنین کاهش سن اعتیاد بر دامنه تبعات اعتیاد افزوده است و در این ماجرا مسائل خانوادگی اقتصادی و فرهنگی در بروز و تشدید اعتیاد نقش پررنگی دارند.

وی با بیان اینکه خطرناک‌ترین سن اعتیاد دوران نوجوانی و در سنین زیر هجده سال است، اضافه کرد: مدیران و مسئولین کمپ‌ها با مقیمان همانند مجرم برخورد نکنند و چراکه یک معتاد یک بیمار است و نیاز به کمک دارد نباید جوری با آن‌ها رفتار شود که از آن محیط دلزده شوند و احساس حقارت و سرخوردگی داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی لرستان به پروسه حمایت معتادان پس از ترک اشاره کرد و افزود: مراقبت‌های بعد از ترک اعتیاد اهمیت بسیاری دارد و برای رسیدن به موفقیت در درمان اعتیاد باید جدی گرفته شود. حتی کسانی که سال‌های سال پاک هستند اگر برنامه‌های خود مراقبتی و حمایتی نداشته باشند خطر لغزش و بازگشت به اعتیاد تهدیدشان می‌کند.

عمودی‌زاده ادامه داد: طبق آمار، بازگشت به اعتیاد در افرادی که اعتیاد را ترک کرده‌اند چیزی حدود هشتاد درصد است. پس مراقبت‌های بعد از ترک اعتیاد بیمار را حمایت و پشتیبانی می‌کند تا با اراده قوی مصرف مواد اعتیادآور را ترک کند.

گفتنی است، این نشست که به‌صورت پرسش و پاسخ برگزار شد به سؤالات و مسائلی که مدیران فنی کمپ‌ها مطرح کردند پاسخ داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha