• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402082316518
  • خبرنگار : 50184

مدیر پایگاه ملی معبد آناهیتا: 

معبد آناهیتا قابلیت جذب سالانه ۱۵۰ هزار گردشگر را دارد 

معبد آناهیتا قابلیت جذب سالانه ۱۵۰ هزار گردشگر را دارد 

ایسنا/کرمانشاه به گفته مدیر پایگاه ملی معبد آناهیتا، این محوطه تاریخی قابلیت این را دارد که سالانه ۱۵۰ هزار گردشگر از آن بازدید داشته باشند. 

مرتضی گراوند در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر لزوم ساماندهی محوطه تاریخی معبد آناهیتا، اظهارکرد: این اثر تاریخی اهمیت زیادی دارد و رسیدگی به آن می تواند تحول مهمی در بحث گردشگری کرمانشاه ایجاد کند. 

وی افزود: معبد آناهیتا این ظرفیت را دارد که سالانه ۱۴۰ تا ۱۵۰ هزار گردشگر را جذب کند، این درحالیست که در حال حاضر سالانه فقط حدود ۲۰ هزار نفر از این مجموعه بازدید می کنند. 

مدیرپایگاه ملی معبد آناهیتا با تاکید براینکه برخی اقدامات می تواند به جذب گردشگران به این مجموعه کمک کند، گفت: یکی از این برنامه‌ها راه اندازی موزه باستان شناسی معبد است که بخشی از تجهیزات آن را خریداری کرده ایم، اما برای تکمیل آن به اعتبار نیاز داریم. 

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات ضروری برای معبد  آناهیتا، انجام کاوش های باستان شناسی است، لذا پیشنهاد اولیه ما اختصاص حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای فصل اول بود که متاسفانه این اعتبار امسال تامین نشد. 

این مسئول با بیان اینکه برنامه هایی برای ساماندهی این اثر تاریخی در دستور کار قرار گرفته، تصریح کرد: طی دهه های گذشته تعداد زیادی واحد مسکونی که روی عرصه معبد آناهیتا قرار داشتند، تملک و تخریب شدند، اما بخش زیادی از نخاله های آنها در سالهای گذشته کماکان در داخل محوطه باقی مانده بود که ماه های اخیر حدود هفت هزار متر مکعب نخاله های ساختمان را از ضلع شرقی محوطه خارج کردیم و در حال حاضر تنها حدود دو هزار متر مکعب دیگر آن باقی مانده است. 

گراوند به اقدامات انجام شده برای ساماندهی سنگ های دپو شده در ضلع جنوبی و انتقال آنها به ضلغ جنوب شرقی هم اشاره کرد و گفت: زمانی که واحدهای مسکونی روی عرصه تملک و تخریب شدند، تعداد زیادی سنگ که در آن سالها روی زمین ریخته شده بود را به شکل دپو شده در ضلع جنوبی رها کرده بودند که آنها را به محل اصلی خود در ضلع جنوب شرقی بازگرداندیم. 

وی نصب دوربین های مدار بسته، پیجینگ، احداث حدود پنج هزار متر مربع پارکینگ، ایجاد زیرساخت وایفای و ... را از دیگر اقدامات انجام شده خواند و افزود: ایجاد گیت و انتقال محل بلیط فروشی معبد به ضلع جنوب غربی از دیگر اقداماتی است که انجام خواهیم داد. 

وی در ادامه گفت: همچنین احداث کمربندی شهر کنگاور و عدم تردد مسافران و گردشگران از داخل این شهر هم یکی از عواملی است که باعث شده گردشگران کمتری از این اثر تاریخی بازدید کنند. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۳ ۱۱:۲۵

تا زمانی که اینگونه تفکرات سنتی و منسوخ شده در میان مدیران میراث فرهنگی و گردشگری استان وجود دارد که احداث کمربندی کنگاور باعث کاهش جذب بازدید دومین بنای سنگی کشور بعد تخت جمشید شده . نباید هم انتظار رونق گردشگری استان داشته باشیم . ایجاد کمربندی کنگاور و یک فرصت ایدال است که گردشگران علاقمند به آثار باستانی در امنیت کامل بدور از سر و صدای خودروهای سنگین عبوری با آرامش کامل از بازدید خود لذت ببرند . از سوی دیگر مگر مبنای هدف گذاری جذب گردشگران به مناطق باستانی و طبیعی استان براساس عبور و مرور خودرو های سبک و سنگین گذری است ؟؟؟؟؟ و یا جذب گردشگران بر اساس فراهم ساختن زیر ساختهای لازم در منطقه و تبلیغات گسترده و در زمان مناسب از طریق رسانه جمعی بمنظور تغییر ذهنیت گردشگران و هدایت گردشگران به مناطق هدف گذاری شده بعنوان مقصد نهایی گردشگران داخلی و خارجی است . همانند تخت جمشید که برای جذب گردشگران از طریق آژانس های مسافرتی داخلی و خارجی استفاده می شود . هر ساله شاهد حضور میلیونی گردشگران از اثر فاخر هستیم . با یک تغییر نگرش و برنامه ریزی صحیح می توان منشأ تحول اساسی در گردشگری استان باشیم .اما .........