• سه‌شنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۲ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 1402082317117
  • خبرنگار : 50256

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی:

برگزاری نمایشگاه کتاب در تبریز به عنوان یک حرکت فرهنگی بسیار ارزشمند است

برگزاری نمایشگاه کتاب در تبریز به عنوان یک حرکت فرهنگی بسیار ارزشمند است

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در خصوص برگزاری هجدهمین دوره نمایشگاه کتاب تبریز، اظهار کرد: نفس برگزاری نمایشگاه کتاب در تبریز به عنوان یک حرکت فرهنگی بسیار ارزشمند است.

حجت‌الاسلام محمد انوری در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: این‌که نمایشگاه کتاب، بهانه‌ای می‌شود تا خانواده‌ها در محیطی فرهنگی حضور یابند و در فضای فرهنگی گام بردارند و با کتاب‌ها انس بگیرند، بسیار ارزشمند است.

وی ادامه داد: کتاب، مقوله‌ای است که باید حتما در سبد خانواده‌ها قرار گیرد زیرا در این صورت، آگاهی خانواده‌ها بیشتر شده و قطعا آسیب‌های اجتماعی کمتر می‌شود. از این رو با تمامی انتقاداتی که نسبت به برگزاری نمایشگاه کتاب در تبریز است، نفس برگزاری چنین رویداد فرهنگی در فضای فقر فرهنگی حاکم بر جامعه ارزشمند است.

وی در خصوص تفاوت ارائه کتاب‌ها در این نمایشگاه، گفت: امسال کتاب‌ها برخلاف دوره‌های قبلی که بر اساس انتشارات چینش می‌شدند، بر اساس موضوع چینش شده بودند. این اقدام، ایده جدیدی است و باید با چشم انصاف نگاه کنیم که می‌تواند برای خود خیر و برکاتی داشته باشد.

انوری تاکید کرد: در دوره‌های قبلی نیز مشکلاتی وجود داشت و مثلا یک فرد برای یافتن یک کتاب با موضوع مشخصی باید غرفه‌های بسیاری را می‌گشت و زمان بسیاری صرف این کار می‌کرد. چینش بر اساس موضوع، حسن و مزایای مخصوص به خود دارد.

وی افزود: می‌توانستیم بیشتر از این نوع جدید نمایشگاه استقبال کنیم. بر اساس فضاسازی‌هایی که در فضای مجازی علیه نمایشگاه کتاب اتفاق افتاده، دور از انصاف است که مزایای این نمایشگاه را کلا نادیده بگیریم زیرا هر کاری مزایا و نواقصاتی دارد.

وی خاطرنشان کرد: از متولیان امر برگزیدگان این نمایشگاه تشکر می‌کنم و امیدواریم با لحاظ نقدهای منصفانه بتوانیم شاهد نمایشگاهی پررونق تر و با استقبال بیشتر در سال‌های آتی باشیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آذربایجان شرقی در خصوص وضعیت کتابخوانی در جامعه، اظهار کرد: احساس می‌کنم که بزرگترین معضل فرهنگی امروز جامعه ما گرانی کتاب است. خودمان تلاش می‌کنیم و با تبلیغات می‌خواهیم مردم را به کتابخوانی و آگاهی بیشتر ترغیب کنیم اما زیرساخت‌های مربوطه این امر را به راحتی سهل الوصل نمی‌کند.

وی با بیان این‌که امروزه کتاب به عنوان دم دستی ترین وسیله فرهنگی سهل الوصل نیست، گفت: برخی از خانواده‌ها در نمایشگاه کتاب می‌خواستند که خرید کنند ولی بیشتر تماشا می‌کردند. کاش متولیان امر، به جای لحاظ برخی یارانه‌ها به مواردی چون تولید دخانیات، برای کتاب صرف کنند و یا در نمایشگاه کتاب برای مردم عادی نیز بن کتاب داده شود زیرا احساس می‌کنم که بن‌ها فقط به عده‌ای خاص و مسئولان و مدیران اختصاص می‌یابد که نشان از تبعیض است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم متولیان فرهنگی در برگزاری نمایشگاه‌های کتاب بعدی، اهدای بن کتاب به مردم عادی را نیز مدنظر قرار دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha