• دوشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1402082921072
  • خبرنگار : 50214

امام جمعه یزد:

کانون‌های مساجد تربیت متفکرانه نوجوانان را در اولویت قرار دهند

کانون‌های مساجد تربیت متفکرانه نوجوانان را در اولویت قرار دهند

ایسنا/یزد امام جمعه یزد با اشاره به اهمیت تربیت دینی و اسلامی از ابتدای کودکی، گفت: کانون‌های مساجد تربیت متفکرانه نوجوانان را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهند.

آیت الله «محمدرضا ناصری یزدی» عصر دیروز (۲۸ آبان) در دیدار با معاون فرهنگی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور، گفت: مساجد قدیمی ما با فکر بسیار خوبی ساخته می‌شد به نحوی که در انها جایگاه‌هایی برای فعالیت‌های مختلف قرار داده می‌شد ولی متاسفانه مساجد امروز ما فقط برای نماز ساخته می‌شوند و مکان‌های متعدد برای فعالیت‌های مختلف ندارند.

وی افزود: طرح ساخت مساجد را باید به مهندسان ارائه کرد تا در کنار سالن برای نماز، مکان‌های دیگری برای کلاس و سایر برنامه‌ها ساخته شود که نمونه آن ساخت دارالقرآن در کنار مساجد است تا از مسجد دور نشویم.

آیت الله ناصری بیان کرد: ما در تربیت اخلاقی و دینی و مسائل اجتماعی بایستی به نحوی حرکت کنیم که در دل انسان‌ها نفوذ پیدا کند و از این طریق جوانان و نوجوانان را با موضوعات مختلف انس دهیم.

وی افزود: شناخت و معرفت به خدا به عنوان نقطه اصلی است که هر فردی باید از کودکی با آن انس پیدا کند و از این طریق هویت پیدا کند.

امام جمعه یزد بیان کرد: غربی‌ها با لطمه به هویت ما سعی کرده‌اند، هویت ساختگی خود را به فرزندان ما تلقین کنند و تا حدودی نیز موفق شده‌اند و فرزندان ما را با ذائقه متفاوت روبرو کرده‌اند.

وی گفت: ما در کشور، اقتصاد نداریم بلکه تجارت داریم زیرا تولید نمی‌کنیم و مواد را صادر و روی هم تکمیل می‌کنیم و می‌فروشیم و همچنین مواد خام را به خارج می‌فرستیم تا در خارج از کشور روی آن تولید صورت گیرد؛ این رویکرد به دلیل نبود تفکر اسلامی و انقلابی است.

آیت الله ناصری یزدی بیان کرد: ما در حرف زدنمان نیز تفکر نداریم و به دلیل نبود تکفر در این حرف‌ها به عمل نمی‌رسیم.

امام جمعه یزد افزود: در کانون‌های مساجد بایستی با فکر کردن در راستای تربیت متفکرانه نوجوانان خود تلاش کنیم و با محوریت مساجد این تربیت اسلامی و انقلابی را دنبال کنیم.

معاون فرهنگی ستاد هماهنگی کانون های مساجد کشور: پایگاه های قرآنی و کانون های خواهران به عنوان دو برنامه اصلی کانون های مساجد در کشور است

«مهدی مقدم» معاون فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور نیز در این دیدار گفت: توجه به تربیت و کادرسازی نوجوان برای ایفای نقش‌های جدید یکی از رویکردهای اصلی در کانون‌های مساجد است که در استان یزد در قالب طرح طراوت نمونه آن را شاهد هستیم.

وی افزود: کادرسازی هنری از جمله گام‌های بعدی در این راستاست که در هنرهای نمایشی و مرتبط با فضای رسانه‌ای و صحنه‌ای، این هدف را دنبال می‌کنیم و سعی داریم بچه‌های ما پرتعداد باشند و در مقابل هجمه‌ها، خود را حفظ کنند.

معاون فرهنگی ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور ادامه داد: بحث پایگاه‌های قرآنی در بیش از ۱۶۰۰ مسجدی که پایگاه فعال قرآنی دارند، مورد توجه قرار گرفته و سعی کرده‌ایم با شناسایی قاریان مسجد، آنها را تقویت کنیم و در کانون‌های دیگر نیز این پایگاه‌ها را راه اندازی کنیم.

مقدم در پایان گفت: در حوزه بانوان نیز براساس فرمایشات مقم معظم رهبری مبنی بر اهمیت توجه به بانوان، سعی کرده‌ایم با رویکرد تخصصی خواهران و مرتبط با تبیین نقش و شان زن در طراز انقلاب اسلامی، کانون های بانوان را نیز تشکیل دهیم.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی کانون‌های مساجد یزد، در این دیدار «احسان عابدی» مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد نیز گفت: ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد استان،  یکی از تیم‌های فعال هستند که طرح‌های خوبی نیز اجرا می‌کنند و ما نیز سعی کرده‌ایم، حمایت‌های لازم را داشته باشیم.

وی افزود: ما باید برای پررنگ‌تر حضور فعالان فرهنگی و هنری در مساجد تلاش کنیم و با ایجاد جاذبه‌ها از این تغییر ذائقه‌ها جلوگیری کنیم.

عابدی در پایان گفت: اگر بتوانیم فعالان فرهنگی، هنری و قرانی را به مسجد ارتباط دهیم به طور قطع یقین در مساجد با کمبود جا روبرو می شویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha