• دوشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۲ / ۱۴:۲۰
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1402082921390
  • خبرنگار : 50184

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان:

کرمانشاه می‌تواند به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود

کرمانشاه می‌تواند به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری کرمانشاه از برنامه‌ریزی برای تدوین برنامه راهبردی توسعه گردشگری سلامت در استان خبر داد.

داریوش فرمانی در سومین جلسه کمیته راهبردی گردشگری سلامت استان، اظهار کرد: استان کرمانشاه از توانمندی و ظرفیت ویژه‌ای در حوزه درمان برخوردار است و با توجه به هم مرز بودن با کشور عراق می‌تواند به قطب گردشگری سلامت تبدیل شود.

وی افزود: وجود امکانات زیرساختی و بیمارستان‌های با کیفیت بسیار مناسب و پزشکان متخصص و توانمند در تخصص‌های مختلف این شرایط را فراهم کرده که کرمانشاه بتواند به یک مرکز بزرگ گردشگری سلامت تبدیل شود.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه ادامه داد: برای سامان‌دهی این حوزه تدوین برنامه راهبردی توسعه گردشگری سلامت استان و پیگیری برای اجرای برنامه‌ها در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: مدیریت و برنامه‌ریزی، تبلیغات و نمادسازی، توسعه زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری، نظارت و سامان‌دهی و آموزش و توانمندسازی از جمله مواردی است که در این برنامه راهبردی باید مورد توجه قرار گیرد.

فرمانی با بیان اینکه بخش خصوصی پیشران حوزه گردشگری سلامت است، افزود: اداره‌کل میراث ‌فرهنگی در این حوزه تسهیلگر و حمایت کننده است.

وی با تاکید بر ضرورت فعال کردن دفاتر خدمات مسافرتی دارای مجوز فعالیت در حوزه گردشگری سلامت، اظهار کرد: آژانس‌ها و بیمارستان‌ها باید در این حوزه با انگیزه حضور پیدا کرده و نقش آفرینی کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی کرمانشاه در پایان گفت: توسعه گردشگری سلامت در کرمانشاه نیازمند انسجام و اتفاق نظر در استان و ایجاد تعامل و تفاهم میان همه ذی‌نفعان است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، این نشست با حضور نمایندگان استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و دفاتر خدمات مسافرتی برگزار شد.

در استان کرمانشاه ۳۴ تخت بیمارستانی آماده ارائه خدمات در حوزه گردشگری سلامت و ۱۵ دفتر خدمات مسافرتی دارای مجوز در این حوزه وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۰۸-۲۹ ۱۷:۴۵

این توانایی قطبیت گردشگری سلامت کرمانشاه براسا برخورداری از کدامیک زیرساخت های لازم و اساسی نظیر فرودگاهی بین المللی که در حال حاضر بدون هیچ پرواز بین المللی به کشور های هدف است و حتی از کمترین میزان پروازهای داخلی برخوردار است و راه آهنی که حتی از قطار های سریع السیر بطور روزانه به پایتخت کشور هم محروم است و همچنان در انتظار وعده شیرین اتصال راه آهن کرمانشاه خسروی به عراق و بندر لاذقیه سوریه است و همچنین فاقد حتی یک کیلومتر آزاد راه جهت دسترسی به شبکه آزادراه‌های کشور است . با وجود چنین شرایطی چگونه می توان ادعای گردشگری سلامت و حتی در دیگر زمینه های گردشگری داشت؟ آنهم از طرف مدیریت محترم گردشگری استان