• چهارشنبه / ۱ آذر ۱۴۰۲ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1402090100381
  • خبرنگار : 50649

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس:

سیلی در فارس رخ نداده است

سیلی در فارس رخ نداده است

ایسنا/فارس در پی انتشاری خبری از سوی روابط عمومی هلال احمر فارس با عنوان «امدادرسانی به ۲۴۱ نفر حادثه دیده سیل و آبگرفتگی در فارس»، مدیرعامل این جمعیت به ایسنا اعلام کرد: هیچ سیلی در استان فارس رخ نداده بلکه تنها آبگرفتگی بوده است.

بارش رحمت الهی طی روزهای دوشنبه و سه‌شنبه، ۲۹ و ۳۰ آبان‌ماه سال جاری در استان فارس آغاز شد و به خصوص این بارش‌ها در روز ۲۹ آبان‌ماه در اکثر شهرستان‌های استان شدت بیشتری داشت.

در این راستا خبرنگاران ایسنا بارها به مدیران مربوطه اعم از مدیرکل ستاد مدیریت بحران استانداری، مدیرکل هواشناسی، مدیرکل راهداری و غیره تماس حاصل کرده تا آخرین وضعیت بارندگی‌ها را جویا شوند و هر سری اعلام شد که مشکل خاصی در استان نیست و تنها آبگرفتگی معابر بوده است.

شب گذشته خبری با عنوان «امدادرسانی به ۲۴۱ نفر حادثه دیده سیل و آبگرفتگی در فارس» از سوی روابط عمومی جمعیت هلال احمر فارس در اختیار رسانه‌های استان قرار گرفت که در آن خبر از تعداد افراد حادثه دیده از سیل و آبگرفتگی در چندین شهرستان استان داده بود و به همین دلیل به سراغ مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس رفتیم تا بدانیم آیا واقعاً سیلی در استان فارس رخ داده است و مسئولان و رسانه‌های  استان از آن بی‌اطلاع هستند.

حسین درویشی در این رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: یکسری آیتم‌ها و اصطلاحاتی در جمعیت هلال احمر وجود دارد که با بقیه سازمان‌های بحران متفاوت است به عنوان مثال وقتی تصادف جاده‌ای رخ می‌دهد، ممکن است هیچکس در این تصادف مصدوم نشود اما در هلال احمر به افرادی که در این حادثه اذیت می‌شوند، اصطلاحاً حادثه دیده می‌گویند.

وی با تأکید بر اینکه سیلی در استان فارس طی بارندگی اخیر رخ نداده است و تنها آبگرفتگی معابر و منازل بوده است، گفت: وقتی آبگرفتگی رخ دهد اصطلاح جمعیت هلال احمر سیل و آبگرفتگی است یعنی اینجا تنها تفاوت اصطلاحات است و به همین دلیل ممکن است همه مردم از این اصطلاحات مطلع نباشند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر فارس با ذکر این نکته که به داوطلبانی که خبر مذکور را منتشر کرده‌اند تذکر داده شد که در اطلاع‌رسانی‌های رسانه‌ای بعدی از واژه سیل برای آبگرفتگی استفاده نشود، گفت: در بارندگی اخیر تعدادی منازل در شهرستان‌های ذکر شده در خبر مذکور دچار آبگرفتگی شدند و  امدادگران به کمک آن‌ها رفتند و با استفاده از پمپ آب تخلیه آب از منازل را انجام دادند.

درویشی ادامه داد: در اینجا مثلاً در یک منزل که آب گرفته است، ۴ نفر زندگی می‌کنند ما به این ۴ نفر حادثه دیده سیل و آبگرفتگی اطلاق می‌کنیم که امدادگران به کمک آن‌ها رفته و آب جمع شده در منزل آنان را تخلیه کردند یعنی در این حادثه کسی دچار مصدومیت خاصی نشده است و تنها کمک به این افراد بوده است. به عبارت دیگر منظور از افراد حادثه دیده از سیل و آبگرفتگی، افرادی است که منزلشان دچار آبگرفتگی شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha